Sådan administrerer du dit forbrug i Google Ads

Den følgende artikel beskriver, hvordan du administrerer, hvor meget du bruger på din Google Ads-konto:

Angiv et dagligt budget for at administrere, hvor meget du bruger.

Dit gennemsnitlige daglige budget er det beløb, som du er villig til at bruge hver dag i gennemsnit for hver annoncekampagne på din konto. Du bestemmer selv budgettets størrelse, og du kan til enhver tid ændre beløbet. Dit gennemsnitlige daglige budget hjælper dig med at administrere, hvor store kampagneomkostninger der kan påløbe fra dag til dag.

Dit reelle faktiske forbrug på en given dag kan overstige dit gennemsnitlige daglige budget med op til 2 gange. Dette kaldes overlevering. Overlevering kan være med til at opveje dage med lav trafik, hvor dine annoncer ikke bliver vist så meget. Husk, at du ikke bliver opkrævet mere end din månedlig opkrævningsgrænse, som er dit gennemsnitlige daglige budget gange det gennemsnitlige antal dage i en måned (30,4).

Bemærk! En overleveringskredit anvendes på din konto, hvis din annonce vises så meget, at du overskrider din månedlige opkrævningsgrænse.

Eksempel

Hvis det gennemsnitlige daglige budget for din annoncekampagne ligger på DKK 100,00 pr. dag i løbet af en hel måned, er det maksimale beløb, som du vil blive opkrævet for den pågældende kampagne i den pågældende måned, DKK 3.040,00 (DKK 100 x 30,4 dage i gennemsnit pr. måned). Husk på, at din daglige omkostning på grund af overlevering kan være mere eller mindre end dit daglige budget på DKK 100,00 (aldrig mere end to gange dit daglige budget, i dette eksempel DKK 200,00) på dage, hvor trafikken er større eller langsom.

Se din pris- og betalingshistorik

På faktureringssiden "Transaktioner" på din Google Ads-konto har du nem adgang til dine faktureringsoplysninger. Se aktuelle udgifter, betalingsoplysninger og meget mere. Få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til dine faktureringsoplysninger

Vis omkostninger fra rapporter

På siden Transaktioner kan du se de påløbne omkostninger pr. måned for hver kampagne, men i rapporten Faktureret pris kan du se de daglige omkostninger for en eller flere af dine kampagner – eller sågar hele kontoen.

I denne rapport kan du også sammenligne annonceomkostninger med faktureret pris for hver kampagne.

Annonceomkostningerne er den samlede pris for de klik eller eksponeringer, du har opnået via den aktuelle kampagne.

Den fakturerede pris er det faktiske beløb, du skal betale, efter at der er foretaget justeringer på din konto, f.eks. på grund af overlevering, ugyldig aktivitet eller andet.

Få flere oplysninger om rapporten Faktureret pris

Optimer dit forbrug

Brug strategierne nedenfor til at få mest muligt for pengene.

Forstå dit kvalitetsresultat

Kvalitetsresultatet er et estimat af kvaliteten af dine annoncer, søgeord og landingssider. Annoncer af høj kvalitet kan føre til lavere priser og bedre annoncepositioner.
  • Du kan se dit kvalitetsresultat (resultatet rapporteres på en skala fra 1-10) og dets komponenter (forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse) i statuskolonnen for dine søgeord.
  • Jo mere relevante dine annoncer og landingssider er for brugeren, jo mere sandsynligt er det, at du opnår et højere kvalitetsresultat.
  • Kvalitetsresultatet er et samlet estimat over din samlede effektivitet på annonceauktioner og bruges ikke på auktionstidspunktet til at bestemme annoncerangeringen.

Se, hvordan kvaliteten påvirker din CPC

Grundstenen i Google Ads
Relevans: Sådan påvirker annoncekvalitet prisen og effektiviteten

Sådan vælger du en budstrategi baseret på dine mål

Hver gang der søges på Google, kører Google Ads en auktion for at finde frem til, hvilke annoncer der skal vises på søgeresultatsiden, hvilken rangering de skal have på siden, og om der overhovedet skal vises annoncer. Før du kan få dine annoncer med på denne auktion, skal du vælge, hvordan du vil byde. Prøv at vælge en automatisk budgivningstrategi baseret på dine mål, f.eks. om du vil fokusere på at opnå klik, eksponeringer, konverteringer eller konverteringsværdi. Få flere oplysninger om optimale løsninger for Smart Bidding og om automatisk budgivning.

Fokusér på konverteringer

Hvis du vil optimere til konverteringer, som f.eks. køb eller tilmeldinger, kan du bruge strategierne Maksimér antal konverteringer eller målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som automatisk angiver dine bud for at øge konverteringerne med en valgfri målpris pr. handling.

Fokusér på konverteringsværdi, dvs. når folk foretager en bestemt handling på dit website efter at have klikket på en af dine annoncer.

Hvis du vil optimere til konverteringsværdier som omsætning eller overskud, kan du bruge strategien Mål for annonceafkast (ROAS, return on advertising spend), der automatisk angiver dine bud med henblik på at øge konverteringsværdien for dit mål for annonceafkast.

Click on ad Fokuser på klik på dine annoncer.

Hvis du vil generere trafik til dit website, skal du bruge budstrategien Maksimér antal klik for at fokusere på at øge antallet af klik for dine kampagner inden for et målbeløb.
Several ads

(Kun Displaynetværket) Fokuser på synlige eksponeringer eller det antal gange, dine annoncer vises på et synligt sted.

Dette kaldes for pris pr. tusinde synlige eksponeringer eller vCPM-bud. Budgivningsmetoden vCPM anbefales, hvis du vil øge bevidstheden om dit brand. Bemærk! vCPM-budgivning er kun tilgængelig for kampagner på Displaynetværket. For Søgning kan du bruge budgivningsstrategien Måleksponeringsandel.