Øg sandsynligheden for, at dine udvidelser bliver vist

Nogle gange vises de udvidelser, som du vil bruge, ikke sammen med dine annoncer. Det betyder ikke, at der er noget galt. Hvis du f.eks. bruger en annonce med mere end én udvidelse, kan der være flere årsager til, at en af disse udvidelser bliver vist i forbindelse med visse søgninger, men ikke i forbindelse med andre. I denne artikel kan du finde relevante vejledninger, så du kan sikre, at dine udvidelser er optimeret til visning.

Før du begynder

Sørg for, at dine udvidelser er knyttet til en aktiv annoncegruppe, kampagne eller konto.

Udvidelser kan blive godkendt eller afvist ligesom annoncer og søgeord. Afviste udvidelser vises ikke og skal redigeres og indsendes til fornyet gennemgang. Gå til Mål annonceudvidelsers effektivitet for at få oplysninger om, hvordan du tjekker, om dine udvidelser er blevet afvist.

Selvom den er blevet godkendt, er der ingen garanti for, at en udvidelse, du har tilføjet, altid bliver vist sammen med din annonce. Udvidelser vises sammen med din annonce i følgende tilfælde:

• Når udvidelsen (eller kombinationen af udvidelser) forventes at øge din effektivitet.
  • Når din annonces position og annoncerangering er tilstrækkeligt høj til, at udvidelserne kan blive vist.

Start med at læse Hvornår vises udvidelser? for at få flere oplysninger.

Links til vejledninger

Nogle udvidelsestyper har specifikke krav, som skal være opfyldt, for at de kan vises. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger hver enkelt type:

Manuelle udvidelser

Automatiske udvidelser