Sådan bruger du Annoncegalleriet i Google Ads

Annoncegalleriet, der tidligere hed Displayannonceværktøjet, er et værktøj til oprettelse af annoncer, der tilbyder forskellige displayannonceformater i forskellige kategorier, herunder billedannoncer, dynamiske annoncer, engagementsannoncer og videoannoncer, i alle kampagner på Google Displaynetværket.

Der er bl.a. følgende fordele ved at bruge Annoncegalleriet:

• differentierede produkter og tjenester
  • mere effektive kampagner
  • gratis annonceskabeloner
  • annoncelayouts, der kan tilpasses
  • annonceskabeloner, der opfylder branchestandarderne.

Differentierede produkter og tjenester

Brugen af billeder af dine produkter og farver, der matcher dit varemærke og dit logo, kan hjælpe de potentielle kunder, der ser dine displayannoncer, med at foretage mere kvalificerede beslutninger om , hvorvidt de skal klikke på dem. De potentielle kunder kan f.eks. interagere med dine annoncer, Displayannoncer kan også give en funktionalitet, som tekstannoncer ikke kan, f.eks. rulle mellem billeder og faner og se videoer. Dette er en fleksibel funktionalitet, du ikke får ved tekstannoncer.

Mere effektive kampagner

Hvis du ønsker at øge virkningen af dine igangværende Google Ads-tekstannoncekampagner, kan du bruge displayannoncer til at fremme højere klikfrekvenser og den overordnede konverteringsvolumen på Google Displaynetværket. Din displayannonce bliver udelukkende vist på en annonceplads med animationer og visuelle effekter, der ikke er mulige med tekst. Når dine displayannoncer vises, kan du nemt og enkelt ændre deres udseende og justere aspekter af dine kampagne, så du kan øge effektiviteten.

Gratis annonceskabeloner

På blot et par minutter kan du have en annonce oppe at køre, så du kan teste forskellige meddelelser, farveskemaer og billeder – og det er helt gratis! Med disse oplysninger kan du foretage mere velfunderede investeringer i komplekse, tilpassede annoncer og traditionelle displaykøb.

Annoncelayouts, der kan tilpasses

Traditionelle displayannoncer kræver, at du hyrer et designfirma eller omdirigerer ressourcer fra det aktuelle designteam fra andre salgs- og marketingprojekter til din virksomhed. Du kan oprette en tilpasset annonce i lige så mange størrelser og varianter, som du vil, og du betaler kun for annonceklik eller -visninger på websites på Google Displaynetværket. Og dit designteam frigøres oven i købet til andre projekter. Eller, hvis du ikke har designressourcer, kan du gøre det selv.

Annonceskabeloner, der opfylder branchestandarderne

Alle annoncer har en tydelig knap med opfordring til handling og to til fire linjer med tekst, der vises et fremtrædende sted. Annoncer, der oprettes i Annoncegalleriet, er tilgængelige i de fleste standard-IAB-annoncestørrelser. Dine annoncer kan vises som produktdemonstrationer, gallerier og branchespecifikke annoncer.

Næste trin