Canviar el compte d'usuari i la configuració del compte de Google Ads a una adreça electrònica d'empresa

Informació sobre com es poden enviar sol·licituds (administrador de Google Ads) Informació sobre com es pot acceptar una sol·licitud (usuaris de Google Ads)

Per ajudar a protegir la informació privada i reduir el risc d'accés no autoritzat, l'administrador del compte de Google Ads d'una empresa pot sol·licitar que els usuaris amb accés personal al compte canviïn a una adreça electrònica d'empresa.

Si heu acceptat una sol·licitud per canviar el vostre compte a una adreça electrònica d'empresa, reviseu la configuració de Google Ads i les propietats que haureu d'actualitzar per poder tancar el compte d'usuari antic.

En aquesta pàgina

Per què s'hauria de canviar a una adreça electrònica d'empresa

Google marca les adreces electròniques personals o no gestionades que s'utilitzen per accedir als comptes perquè els administradors puguin treure els usuaris no desitjats o sol·licitar als usuaris que canviïn a una adreça electrònica d'empresa. Un cop els usuaris d'un compte hagin canviat a una adreça electrònica d'empresa, l'administrador podrà gaudir d'avantatges com ara l'inici de sessió únic, una visibilitat millorada, i més control i seguretat.

Exemple

Suposem que utilitzeu el remàrqueting dinàmic com a part de la vostra estratègia publicitària. Si els usuaris del compte de Google Ads de la vostra empresa inicien la sessió amb la seva adreça electrònica personal, la informació i les estratègies sobre el públic de la vostra empresa poden ser vulnerables durant el temps que aquests usuaris passen a la vostra empresa i posteriorment.

Enviar una sol·licitud (administrador del compte de Google Ads)

Tingueu en compte la informació següent sobre l'enviament de sol·licituds:

• Confirmar Cloud Identity o Google Workspace i la gestió de dominis. Cal que verifiqueu que la vostra organització utilitza Cloud Identity o Google Workspace a Google Ads per poder enviar sol·licituds als usuaris. Es permet la verificació de diversos dominis. Si els vostres dominis no estan gestionats, obteniu més informació sobre Cloud Identity.
  • Preparació dels correus electrònics. Google Ads genera i envia automàticament correus electrònics de sol·licitud en nom vostre. Aquests correus inclouran dades com ara:
    • Detalls sobre la sol·licitud i per què s'ha enviat
    • Un resum dels passos següents, inclosa una menció del període de gràcia de quatre setmanes (30 dies) per canviar de domini
    • Informació d'ajuda i d'assistència

Instruccions

1. Al compte de Google Ads, obriu Accés i seguretat.
  2. A la barra superior, obriu la pestanya "Seguretat" i feu clic als problemes de seguretat marcats per a adreces electròniques personals i no gestionades.
  3. A la pàgina "Sol·licituds per canviar a dominis gestionats per l'empresa", introduïu el domini de l'empresa i, tot seguit, feu clic a Confirma.
  4. Repetiu el pas 3 per a tots els dominis que vulgueu confirmar. Un cop hàgiu afegit tots els dominis, feu clic a Següent.
  5. Reviseu la taula i seleccioneu els comptes d'usuari als quals vulgueu enviar una sol·licitud.
  6. Marqueu les caselles dels comptes d'usuari que han de canviar a adreces electròniques d'empresa. Feu clic a Envia la sol·licitud.
  7. Feu clic a Següent per revisar o baixar una llista d'usuaris no gestionats, o bé per copiar una plantilla de correu electrònic. Feu clic a Fet.

Rebreu una notificació quan els usuaris proporcionin i verifiquin les seves adreces electròniques d'empresa.

Fer el seguiment d'una sol·licitud (administrador del compte de Google Ads)

Després d'enviar els correus electrònics de sol·licitud, podeu veure:
  • Una llista d'usuaris amb adreces electròniques personals o no gestionades
  • Les sol·licituds rebutjades amb el motiu de l'usuari
  • Els usuaris que no han pres cap mesura pel que fa al correu electrònic de sol·licitud

Instruccions

1. Al compte de Google Ads, obriu Accés i seguretat.
  2. A la barra superior, obriu la pestanya "Seguretat" i feu clic als problemes de seguretat marcats per a adreces electròniques personals i no gestionades.
  3. A la pàgina "Sol·licituds per canviar a dominis gestionats per l'empresa", podeu consultar:
    • Els usuaris que han rebutjat la vostra sol·licitud
    • Els usuaris que no han reconegut la vostra sol·licitud
    • Els usuaris que han completat la vostra sol·licitud

Acceptar una sol·licitud (usuaris de Google Ads)

Disposeu d'un període de gràcia de 30 dies per accedir al compte de Google Ads des de l'adreça electrònica personal o d'empresa. Després del període de gràcia, es traurà l'accés mitjançant l'adreça electrònica personal. Per tal que la transició sigui més fluida, assegureu-vos d'actualitzar la configuració i les propietats rellevants del compte al nou compte d'usuari.

Podeu trobar la sol·licitud per actualitzar el domini de Google Ads al vostre correu electrònic personal. Un cop hàgiu rebut la sol·licitud, podreu proporcionar l'adreça electrònica d'empresa o rebutjar la sol·licitud amb una explicació.

Si proporcioneu l'adreça electrònica d'empresa, rebreu un correu electrònic per verificar-la.

Instruccions

1. Al correu electrònic amb l'assumpte "Sol·licitud de canvi a l'adreça electrònica de la vostra empresa per als comptes de Google Ads", feu clic a Comença.
  2. A la finestra emergent, introduïu l'adreça electrònica d'empresa i feu clic a Envia.
  3. Reviseu la llista d'opcions de configuració i, tot seguit, feu clic a Entesos.
  4. Al compte de l'adreça electrònica d'empresa, cerqueu el correu electrònic de confirmació i seguiu les instruccions.
Nota: un cop l'adreça electrònica estigui gestionada per l'empresa, haureu de proporcionar les credencials facilitades per un administrador de TI la primera vegada que inicieu la sessió al compte.

Després de fer el canvi a una adreça electrònica d'empresa a Google Ads, seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació per actualitzar la configuració de Google Ads.

Actualitzar la configuració de Google Ads (usuaris de Google Ads)

És possible que la configuració del compte i les propietats que heu definit anteriorment amb l'adreça electrònica personal no s'hagin definit al nou compte d'usuari. En aquests casos, haureu d'actualitzar determinades opcions de configuració, com ara el perfil de pagaments, els comptes enllaçats, les preferències de notificació per correu electrònic, la inscripció a la subscripció per correu electrònic, els dispositius de recuperació i la verificació en dos passos.

Reviseu la llista de funcions i d'opcions de configuració que hi ha a continuació per començar a actualitzar el nou compte d'usuari de Google Ads.

Funcions i opcions de configuració de Google Ads Instruccions de configuració
Notificacions

Els usuaris nous poden actualitzar les seves preferències de notificació.

Obteniu més informació sobre les notificacions per correu electrònic.

Obteniu informació sobre com podeu canviar les preferències de notificació per correu electrònic.

Verificació en dos passos

Els usuaris nous poden configurar la verificació en dos passos.

Obteniu informació sobre com podeu activar la verificació en dos passos.

Informes

Els usuaris nous s'han d'afegir als informes programats.

Obteniu informació sobre com podeu crear, desar i programar informes a partir de la taula d'estadístiques.

Comptes enllaçats (Skillshop)

Els usuaris nous han d'enllaçar els comptes de Google Ads i de Skillshop, ja que és l'única manera de fer que les certificacions individuals de Skillshop es tinguin en compte de cara al compliment dels requisits de Google Partners per part de l'empresa.

Obteniu informació sobre com podeu enllaçar la nova adreça electrònica de Google Ads al compte de Skillshop.

Configuració de la campanya (scripts de Google Ads) Els usuaris nous s'han d'afegir als scripts programats seguint les instruccions que s'indiquen a continuació:
  • Inicieu la sessió al compte de Google Ads amb l'adreça electrònica antiga i desactiveu els scripts.
  • Inicieu la sessió al compte de Google Ads amb l'adreça electrònica nova i programeu els scripts.
Obteniu informació sobre com podeu programar i gestionar els scripts.
Enllaçament de productes

Els usuaris han d'afegir l'adreça electrònica nova als productes (com ara Google Analytics) que estan enllaçats al compte de Google Ads.

Els enllaços dels productes d'ús més generalitzat són:

Per veure altres productes, aneu a l'assistència de Google.

Facturació

Els usuaris han d'afegir l'adreça electrònica nova com a usuari administrador al perfil de pagaments.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar usuaris al perfil de pagaments.

PMF

Què és un domini de correu electrònic d'empresa?

Un domini de correu electrònic d'empresa és una llista de dominis de correu electrònic d'empresa gestionats en un compte de Cloud Identity o de Google Workspace.

Qui té accés a aquesta funció?

• Comptes de gestor (MCC): administrador de comptes d'MCC de nivell superior que ja han adoptat Cloud Identity o Google Workspace.

• Comptes independents: administrador de comptes que ja han adoptat Cloud Identity o Google Workspace.

Qui pot sol·licitar un canvi a una adreça electrònica d'empresa?

Els administradors de comptes d'MCC de nivell superior o de comptes independents poden fer aquest tipus de sol·licituds.

Qui queda exclòs del procés?

S'exclouen els usuaris següents:
  • Usuaris que tenen accés només de correu electrònic
  • Usuaris de comptes de servei

L'administrador del compte de Google Ads pot enviar recordatoris per correu electrònic sobre les sol·licituds?

Sí. Després d'enviar una sol·licitud, podeu enviar fins a dos recordatoris amb un mínim de 30 dies de diferència.

Què passa si un usuari rebutja una sol·licitud?

L'administrador pot revisar els motius pels quals un usuari ha rebutjat una sol·licitud. Un cop revisats, pot arxivar l'usuari o treure-li l'accés.

Quan caduquen les sol·licituds?

Les sol·licituds caduquen al cap de 90 dies.

Què passa al final del període de gràcia de 30 dies?

Un cop passat el període de gràcia, el sistema de Google treu automàticament l'usuari amb accés d'adreça electrònica personal.

Com pot baixar l'administrador una llista d'usuaris no gestionats?

L'administrador pot baixar una llista d'usuaris no gestionats des de la secció "Reviseu els usuaris no gestionats" de Google Ads.

Amb qui pot contactar l'administrador per moure els usuaris no gestionats a usuaris d'empresa?

Contacteu amb el servei d'assistència tècnica o amb l'equip d'assistència de TI per moure els usuaris no gestionats a usuaris d'empresa a Cloud Identity o Google Workspace.