Ofte stillede spørgsmål om Demand Gen-kampagner

Demand Gen-kampagner giver dig mulighed for at nå op til 3 milliarder månedlige aktive brugere, når de ruller gennem YouTube (YouTube Shorts har nu mere end 50 mia. gennemsnitlige daglige visninger) og deres Google-feeds, herunder Gmail og Discover. Få flere oplysninger om Demand Gen-kampagner, og hvordan du opretter en Demand Gen-kampagne.

I denne artikel besvarer vi de oftest stillede spørgsmål.

Overgang fra Discovery-kampagner til Demand Gen-kampagner

Skal jeg foretage mig noget for at opgradere mine Discovery-kampagner til Demand Gen-kampagner?

Nej, dine Discovery-kampagner opgraderes automatisk for dig. Få flere oplysninger om opgradering af kampagner med Discovery-annoncer til Demand Gen-kampagner.

Hvorfor opgraderer Google fra Discovery-kampagner til Demand Gen-kampagner?

Med Demand Gen-kampagner får du de samme fordele som dem, du kender fra Discovery-kampagner, suppleret med nye funktioner, ny beholdning og ny indsigt samt en optimeret annonceoprettelsesproces, så du kan øge efterspørgslen og købsovervejelsen.

Alt det, som du finder i dine Discovery-kampagner, er inkluderet i dine Demand Gen-kampagner (med nogle få undtagelser, som er angivet nedenfor). Med Demand Gen-kampagner får du nye funktioner og større rækkevidde, bl.a. på Googles mest visuelt fængende platforme (Gmail, YouTube og Discover), hvor der er større sandsynlighed for, at kunder køber noget, giver dem mere skræddersyede annonceoplevelser og mere effektiv budgivning og måling. Få flere oplysninger om Demand Gen-kampagner.

Hvordan adskiller Demand Gen-kampagners udseende og funktion sig fra Discovery-kampagner?

• Nye funktioner til Demand Gen:
    • Bruger den nye Google Ads-brugerflade
    • Annoncegruppemålretning/lokationsmålretning (valgfrit)
    • Videoannoncer
  • Du har ikke længere udvidelsen til kundeformularen

Vil mine eksisterende Discovery-kampagner konkurrere med Demand Gen-kampagnerne?

Nej, de konkurrerer ikke med hinanden, men de kan derimod supplere hinanden. I sidste vil du ønske at opgradere dine Discovery-kampagner til de nye og forbedrede Demand Gen-kampagner.

Hvordan kan jeg se historiske data fra min Discovery-annoncekampagne, når den er blevet opgraderet til Demand Gen?

Alle dine historiske data vil problemfrit blive overført fra din Discovery-kampagne til din Demand Gen-kampagne, og der er ingen ændringer med hensyn til, hvordan du får adgang til den. Du kan f.eks. få adgang til den i tabellen "Kampagner".

Er der en opstartsperiode for Demand Gen-kampagner?

Når du skifter budstrategi i din nye Demand Gen-kampagne, kan der være mindre udsving i effektiviteten, mens dine bud optimeres i Google Ads. I så fald kan budstrategiens status være angivet som "Indlæring i gang". Du kan holde markøren over "Indlæring i gang" for at se årsagen til, at budstrategien har fået denne status. Vi anbefaler, at du venter to uger med at foretage ændringer vedrørende budgivning, da systemet skal bruge tid til indlæring.

Som en tommelfingerregel skal du vente med at foretage ændringer af din kampagne, til du har opnået 50 konverteringer.

Der kan gå mindst 24 timer, før annoncerne er gennemgået og godkendt.

Skal jeg føje flere aktiver til min nye Demand Gen-kampagne, når mine Discovery-kampagner er blevet overflyttet til Demand Gen-kampagner?

Selvom det ikke er et krav, opfordrer vi dig til at prøve at bruge så mange aktiver og aktivtyper i dine Demand Gen-annoncer som muligt. Dette vil optimere din platformsdækning, bidrage til at fortælle kunderne en mere holistisk historie og sikre, at du kan opfylde behov på alle stadier i tragten. De forskellige aktivtyper, der er tilgængelige for dig, er annoncer med et enkelt billede, karruselannoncer, videoannoncer og forbundet tv-annoncer. Få flere oplysninger om specifikationer og bedste praksis for Demand Gen-kampagneaktiver.

Hvorfor vises der kun ét annonceformat? (Eksempel: Hvorfor vises mine billedannoncer ikke, mens der kun vises videoannoncer?)

Hvis du har dine video- og billedannonceformater i én annoncegruppe gør det muligt for automatisk budgivning at optimere og vise de annoncer, der er mest effektive i forhold til de mål, der er angivet i din kampagne. Hvis du kun kan se, at der vises ét format, betyder det, at det er det optimale format til at skabe den rigtige type og mængde af engagement for din kampagne på dette tidspunkt.

Fakturering og budgivning

Hvad er faktureringstypen for Demand Gen-kampagner?

Demand Gen vil bruge blandet fakturering, herunder CPM- og CPC-budgivning. Nedenstående liste indeholder budgivningstype efter Google-platform og -annonceformat:

• YouTube-video: CPM
  • YouTube-billede: CPC
  • Gmail: Teaserklik (det første klik for at udvide annoncen. Du debiteres ikke for det sekundære klik til websitet).
  • Discover-feedbillede: CPC
  • Discover-video: EV (Når nogen ser din video i 5 sekunder eller derover og klikker for at betale videoen eller klikker på et link, anses dette for at være en engageret visning).

Hvilke budstrategier understøttes for Demand Gen-kampagner?

Både konverteringsbudstrategier og konverteringsløse budstrategier understøttes.strategies are supported. Dette omfatter Maksimér antal klik, Maksimér antal konverteringer, mål-ROAS, mål-CPA og værdibaseret budgivning.

Hvordan skal jeg begynde at skifte en kampagne fra Maksimér antal konverteringer eller budgivning baseret på målpris pr. handling til mål-ROAS? Hvad skal startbuddet for mål-ROAS være?

Hvis du ikke tidligere har brugt Demand Gen-kampagner, eller du ikke har en specifikt mål for målpris pr. handling eller mål-ROAS i tankerne, anbefaler vi, at du starter dine kampagner med Maksimér antal konverteringer-budgivning og skifte til budgivning baseret på målpris pr. handling/mål-ROAS, når din kampagne har fået mindst 50 konverteringer.

Du kan gøre følgende:

1. Se på de seneste 30 dages ROAS på kampagneniveau:
  2. Angiv et mere afslappet mål-ROAS, f.eks. 20 % lavere end ROAS for de seneste 30 dage. Hvis du angiver tilstrækkeligt høje bud, kan systemet byde konkurrencedygtigt.
    • Bemærk! Hvis du angiver et ROAS, der er 20 % lavere, betyder det, at du angiver et 20 % højere bud.
  3. Overvåg din kampagneeffektivitet nøje, når du har skiftet til budgivning baseret på mål-ROAS, og vent på, at indlæringsperioden er gået. Det tager normalt omkring 1 uge afhængigt af konverteringsvolumen.
  4. Efterhånden som kampagnen lærer og bliver mere effektiv, kan du gradvist foretage budændringer på +/- 10 % ud fra dine resultater

Hvad er den bedste praksis for Demand Gen-kampagner med budgivning til maksimering af antal klik?

• Målgruppe: Vælg de mest relevante temaer for potentielle kunder og kunder, der med størst sandsynlighed vil interagere med dine annoncer. Du kan inspirere dem til at ville have flere oplysninger om dine produkter eller tjenester ved at bruge fængende landingssider
  • Budget: Der er ikke noget påkrævet minimumsbudget for Maks. klik-budgivning
  • Landingsside:
    • Inkluder fængende indhold på dine landingssider
    • "Maksimér antal klik"-kampagner er kompatible med din websiteadresse/dine domæner, YouTube-videolinks, produktsider fra tredjeparter og/eller livestreamlink
  • Annoncemateriale:
    • Brug en række forskellige billeder, videoer og tekstaktiver, så Googles AI har optimal mulighed for at lære og skabe de bedste resultater ved at optimere dine annoncer.
    • Brug både billed- og videoaktiver i dine "Maksimér antal klik"-kampagner.

Skal jeg starte min Demand Gen-kampagne med Maksimér antal klik for at komme hurtigere i gang og derefter skifte til budgivning baseret på målpris pr. handling eller mål-ROAS for at nå mine konverteringsmål?

Din tilgang bør være fokuseret på kundemål:

• Hvis dit mål er at opnå flere klik: Budgivning til maksimering af antal klik er en god mulighed. Du skal dog være opmærksom på, at budstrategien "Maksimér antal klik" er optimeret til relevante landingssidebesøg. Dette fungerer godt i forbindelse med overvejelses- eller kendskabsmål i de indledende stadier af brugerrejsen.
    • Du kan også bruge budgivning til maksimering af antal klik til at opbygge remarketinglister og få flere kunder og potentielle kunder ind i tragten i en separat kampagne uden for din kampagne med "konverteringsmål".
  • Hvis dit mål er at opnå flere konverteringer: Start start med budgivning baseret på målpris pr. handling eller budgivning til maksimering af antal konverteringer, så Googles AI kan lære og optimere ved hjælp af "konverteringsdata" lige fra begyndelsen.

Målgrupper

Anbefaler I, at man samler flere annoncegrupper?

Ja. Samling af annoncegrupper kan hjælpe med at udvide målretningen efter målgruppe uden at reducere relevansen af dine annoncer. Ved at samle lignende målgruppetyper i færre annoncegrupper kan Googles AI samle flere data og træffe mere velfunderede budgivningsbeslutninger. Det betyder, at den bedre kan tilpasse sig ændringer i brugernes adfærd, markedsvilkårene og konkurrencedynamikken. Dine kampagner bliver løbende mere konkurrencedygtige og effektive.

Hvad er forskellen på lignende segmenter og optimeret målretning?

Lignende segmenter hjælper dig med at finde nye og relevante kunder, der minder om dine basismålgrupper, så du kan nå dine annonceringsmål. Med optimeret målretning bruges Googles AI som et middel til at nå ud til mere end valgfrie manuelt valgte målgrupper (signaler) med henblik på at øge en kampagnes effektivitet og nå ud til kunder, som du måske ikke har fået fat i via udelukkende manuelle målgrupper. Lignende segmenter hjælper dig med at tiltrække målgrupper baseret på lighed, og optimeret målretning hjælper dig med at øge effektiviteten ved at vise annoncer til personer, der har størst sandsynlighed for at konvertere. De fungerer godt sammen og hjælper dig med at nå dine annonceringsmål.

Kan jeg genbruge mine målgrupper i andre Google-kampagnetyper?

Ja, men det er vigtigt at være opmærksom på følgende: Hvis din målgruppe for Demand Gen-kampagner indeholder et lignende segment, vises målgruppen som "Kvalificeret – begrænset" for andre kampagnetyper, da lignende segmenter ikke kan bruges uden for Demand Gen-kampagner. Resten af dit målgruppesegment forbliver intakt og kan bruges i andre Google-kampagnetyper.

Kan jeg genbruge lignende segmenter i andre Google-kampagnetyper?

Nej, det kan du ikke, da lignende segmenter kun er tilgængelige for Demand Gen-kampagner.

Hvorfor kan jeg ikke bruge bestemte segmenter i markedet og andre segmenter i mine Demand Gen-kampagner?

Der genereres uendelige klassifikationssegmenter for hver kampagnetype ud fra det tilgængelige unikke publikum Det er ikke alle segmenter, der er tilgængelige i alle kampagnetyper. Målgruppeadministrator bortfiltrerer ikke segmenter i henhold til tilgængeligheden af kampagnetype, så du får muligvis vist segmenter, der kun kan bruges til Displaynetværket, og de bliver derfor vist, når du opretter en Demand Gen-kampagne.

Generelt

Skal jeg bruge både videoaktiver og statiske aktiver til mine Demand Gen-kampagner?

Nej, du behøver ikke at bruge begge dele. Du har mulighed for at føje billedaktiver, videoaktiver eller begge aktivtyper til Demand Gen-kampagner, og kampagner, der bruger et enkelt format, vil stadig blive vist. Kampagner, der kun bruger ét annoncematerialeformat, vises automatisk kun til beholdning, der er kvalificeret til at vise det pågældende format. For kampagner, der indeholder både billed- og videoannoncemateriale, optimerer systemet den aktivkombination, der fungerer bedst i forhold til deres kampagnemål.

Kan jeg styre eksponeringsfrekvensen i Demand Gen-kampagner?

Nej. Systemet styrer automatisk eksponeringsfrekvensen for at vise din annonce til de rigtige personer, på det rigtige tidspunkt og det rigtige antal gange. Hvis du vil gennemgå en rapport om eksponeringsfrekvens, kan du bruge den unikke rækkevidde (som rapporteres på kampagneniveau) og eksponeringsdata.

Hvorfor kan jeg ikke ændre lokation eller sprog i min Demand Gen-kampagne?

I Demand Gen-kampagner kan du kun angive lokation eller sprog på kampagne- eller annoncegruppeniveau (aldrig begge dele). Ændringer af lokation og sprog kan kun foretages på det niveau, hvor de blev angivet. Når ændringen er defineret på det pågældende niveau, kan der kun foretages ændringer på det pågældende niveau.

• Bemærk! Du kan kun angive radiussen for lokation på kampagneniveau.

Hvilke udvidelser understøttes af Demand Gen-kampagner?

Udvidelser med undersidelinks er tilgængelige til Demand Gen-kampagner.

Hvordan håndteres brandsikkerhed i Demand Gen-kampagner?

Du kan administrere indholdsekskluderinger på siden "Indholdets egnethed" på kontoniveau. De grundlæggende indstillinger for egnethed (beholdningstype, indholdstyper og etiketter) vil ikke være tilgængelige på kampagneniveau. Emner og placeringsekskluderinger er generelt ikke tilgængelige på kampagne- eller annoncegruppeniveau. Søgeordsekskluderinger er tilgængelige på kontoniveau under "Indholdets egnethed" under "Ekskluderede indholdssøgeord".