Preguntes més freqüents (PMF) sobre generació de demanda

Les campanyes de generació de demanda us ajuden a arribar a fins a 3.000 milions d'usuaris actius mensuals mentre es desplacen per YouTube (ara, YouTube Shorts té una mitjana de més de 50.000 milions de visualitzacions diàries) i pels seus feeds de Google, inclosos Gmail i Discover. Obteniu més informació sobre les campanyes de generació de demanda i sobre com podeu crear una campanya de generació de demanda.

En aquest article, respondrem a les preguntes més freqüents.

Transició de discovery a la generació de demanda

He de fer res per actualitzar les meves campanyes discovery a campanyes de generació de demanda?

No, les campanyes discovery s'actualitzaran automàticament. Obteniu més informació sobre l'actualització dels anuncis discovery a generació de demanda.

Per què Google fa l'actualització de discovery a generació de demanda?

Les campanyes de generació de demanda us donen els mateixos avantatges que les campanyes discovery amb funcions, inventari i estadístiques nous, així com un procés de creació d'anuncis millorat per ajudar-vos a augmentar la demanda i la consideració de compra.

Tot el que teniu a les campanyes discovery serà present a les campanyes de generació de demanda (excepte algunes excepcions que s'indiquen tot seguit). Tanmateix, amb la generació de demanda, la campanya tindrà funcions i capacitats noves, com ara un abast potencial més gran a les superfícies més immersives visualment de Google (Gmail, YouTube i Discover), on és més probable que els clients tinguin una mentalitat de compra, les experiències d'anunci són més personalitzades i les ofertes i el mesurament són més eficaços. Obteniu més informació sobre les campanyes de generació de demanda.

En què es diferencien l'aspecte i les funcions de les campanyes de generació de demanda i les campanyes discovery?

• Funcions noves per a la generació de demanda:
    • Utilitza la nova interfície d'usuari de Google Ads.
    • Segmentació de grups d'anuncis / segmentació per ubicació (opcional).
    • Anuncis de vídeo.
  • Ja no tindreu l'extensió de formulari de contactes.

Les meves campanyes discovery existents competiran amb les campanyes de generació de demanda?

No, no competiran entre elles, però poden treballar en tàndem. En última instància, us recomanem que actualitzeu les campanyes discovery a les campanyes de generació de demanda noves i millorades.

Com puc veure l'historial de dades de la meva campanya d'anuncis discovery un cop s'hagi actualitzat a generació de demanda?

Tot el vostre historial de dades es transferirà sense problemes de la campanya discovery a la campanya de generació de demanda, i no hi ha cap canvi en la manera com podeu accedir-hi. Per exemple, podreu accedir-hi des de la taula "Campanyes".

Hi ha un període d'arrencada per a les campanyes de generació de demanda?

Un cop hàgiu fet un canvi a l'estratègia d'oferta a la nova campanya de generació de demanda, és possible que es produeixin petites fluctuacions en el rendiment a mesura que Google Ads optimitza les ofertes. Per indicar-ho, l'estat de l'estratègia d'oferta pot estar etiquetat com a "Aprenentatge". Podeu passar el cursor per sobre de l'estat a fi d'esbrinar per què l'estratègia d'oferta té l'estat "Aprenentatge". Us recomanem que deixeu passar dues setmanes perquè transcorri aquest període d'aprenentatge abans de fer canvis en les ofertes.

Com a norma general, espereu a aconseguir 50 conversions abans de fer canvis en una campanya.

Doneu als anuncis un mínim de 24 hores perquè es revisin i s'aprovin.

He d'afegir més recursos a la meva campanya de generació de demanda un cop les campanyes discovery hagin fet la transició a generació de demanda?

Tot i que no és obligatori, us recomanem que proveu d'utilitzar tants recursos i tipus de recursos com sigui possible als anuncis de generació de demanda. D'aquesta manera, la cobertura de la vostra superfície s'optimitzarà, us ajudarà a oferir als clients una visió més completa i us assegurareu que podeu satisfer la demanda en cada fase de l'embut de conversió. Els diversos tipus de recursos que teniu disponibles són anuncis d'una sola imatge, anuncis de carrusel, anuncis de vídeo i anuncis de TV connectada. Obteniu més informació sobre les especificacions i pràctiques recomanades dels recursos per a les campanyes de generació de demanda.

Per què veig que només es difon un format d'anunci? Per exemple, per què no es difonen els meus anuncis d'imatge i només ho fan els de vídeo?

Tenir els formats d'anunci de vídeo i d'imatge en un mateix grup d'anuncis permet que les ofertes automàtiques s'optimitzin i es mostrin els anuncis que tenen un millor rendiment d'acord amb els objectius que heu definit a la campanya. Per tant, si només veieu la difusió d'un format, vol dir que aquest és el format òptim per generar el tipus i el volum d'implicació adequats per a la vostra campanya en aquest moment.

Facturació i ofertes

Quin és el tipus de facturació per a la generació de demanda?

La generació de demanda utilitzarà la facturació combinada, incloses les ofertes de cost per cada mil impressions (CPM) i cost per clic (CPC). La llista següent inclou els tipus d'ofertes per superfície de Google i format d'anunci:

• Vídeo de YouTube: CPM
  • Imatge de YouTube: CPC
  • Gmail: clic d'anunci d'intriga (primer clic per ampliar l'anunci; no se us cobra pel clic secundari al lloc web).
  • Imatge del feed de Discover: CPC
  • Vídeo de Discover: visualització amb implicació (EV) (quan algú mira el vostre vídeo durant 5 segons o més i fa clic per reproduir-lo o fa clic en un enllaç, es considera una visualització amb implicació).

Quines estratègies d'ofertes s'admeten per a les campanyes de generació de demanda?

S'admeten tant les estratègies d'ofertes de conversió com les estratègies sense conversions. Per exemple, Maximització de clics, Maximització de conversions, ROAS objectiu, CPA objectiu iofertes basades en el valor.

Què he de fer per canviar una campanya de les ofertes Maximització de conversions o CPA objectiu a ROAS objectiu? Quina ha de ser l'oferta de ROAS objectiu inicial?

Si es la primera vegada que feu servir la generació de demanda o no teniu un CPA objectiu o un ROAS objectiu en ment, us recomanem que comenceu les campanyes amb ofertes Maximització de conversions i que canvieu a ofertes de CPA objectiu o de ROAS objectiu després que la campanya hagi rebut com a mínim 50 conversions.

Podeu seguir aquests passos:

1. Consulteu els 30 darrers dies de ROAS al nivell de campanya.
  2. Definiu un ROAS objectiu menys estricte, com ara un 20 % més baix que el ROAS dels 30 darrers dies. Si configureu ofertes prou altes, el sistema podrà fer ofertes competitives.
    • Nota: si definiu un ROAS un 20 % més baix, l'oferta serà un 20 % més alta.
  3. Superviseu el rendiment de la campanya estretament després de canviar a les ofertes de ROAS objectiu i espereu que finalitzi el període d'aprenentatge. Aquest procés sol tardar aproximadament una setmana, en funció del volum de conversions.
  4. A mesura que la campanya aprèn i esdevé més eficient, podeu canviar gradualment l'oferta en un +/-10 % en funció dels vostres resultats.

Quines són les pràctiques recomanades per a les campanyes de generació de demanda amb les ofertes Maximització de clics?

• Públic: seleccioneu els temes més rellevants per als clients potencials i per als clients que és més probable que interaccionin amb els vostres anuncis. Podeu inspirar-los perquè vulguin obtenir més informació sobre els vostres productes o serveis utilitzant pàgines de destinació atractives.
  • Pressupost: no hi ha cap pressupost mínim necessari per a les ofertes Maximització de clics.
  • Pàgina de destinació:
    • Incloeu contingut atractiu a les pàgines de destinació.
    • Les campanyes Maximització de clics són compatibles amb URL o dominis del vostre lloc web, enllaços de vídeo de YouTube, pàgines de producte de tercers i enllaços de transmissió en directe.
  • Creativitats:
    • Utilitzeu una varietat d'imatges, vídeos i recursos de text perquè la IA de Google pugui aprendre i obtenir els millors resultats optimitzant els anuncis.
    • Utilitzeu recursos d'imatge i de vídeo a les campanyes Maximització de clics.

He d'iniciar la meva campanya de generació de demanda amb Maximització de clics per aconseguir una arrencada més ràpida i, després, canviar a les ofertes CPA objectiu o ROAS objectiu per assolir els objectius de conversió?

L'enfocament ha de centrar-se en els objectius del client:

• Si el vostre objectiu és obtenir més clics, les ofertes Maximització de clics són una bona opció, però recordeu que la maximització de clics està optimitzada per a les visites rellevants a la pàgina de destinació. Això funciona bé per a objectius de consideració o de notorietat en les etapes inicials del recorregut de l'usuari.
    • També podeu utilitzar ofertes Maximització de clics per crear llistes de remàrqueting i atreure més clients i clients potencials a l'embut de conversió en una campanya independent fora de la campanya de l'"objectiu de conversió".
  • Si el vostre objectiu és obtenir més conversions, comenceu amb les ofertes CPA objectiu o Maximització de conversions, a fi que la IA de Google pugui aprendre i optimitzar utilitzant les "dades de conversió" des del principi.

Públics

Recomaneu consolidar diversos grups d'anuncis?

Sí. La consolidació dels grups d'anuncis pot ajudar a ampliar la segmentació per públic sense diluir la rellevància dels anuncis. En combinar tipus de públics similars en menys grups d'anuncis, la IA de Google pot recollir més dades i prendre decisions més ben fonamentades sobre les ofertes, la qual cosa li permet adaptar-se millor als canvis en el comportament dels usuaris, en les condicions del mercat i en la dinàmica de la competència. Les vostres campanyes continuaran sent més competitives i eficients amb el temps.

En què es diferencien els segments similars i la segmentació optimitzada?

Els segments similars us ajuden a trobar clients nous i rellevants similars als vostres públics d'origen a fi d'ajudar-vos a assolir els objectius publicitaris. La segmentació optimitzada utilitza la IA de Google per anar més enllà dels públics opcionals seleccionats manualment (senyals) a fi de millorar el rendiment d'una campanya i d'adquirir clients que potser heu perdut només amb els públics manuals. Els segments similars us ajuden a generar públics basats en la semblança, i la segmentació optimitzada us ajuda a millorar el rendiment mostrant els anuncis als usuaris amb més probabilitats de fer una conversió. Funcionen bé conjuntament per ajudar-vos a assolir els vostres objectius publicitaris.

Puc reutilitzar els meus públics en altres tipus de campanyes de Google?

Sí, però és important tenir en compte el següent: si el públic de generació de demanda inclou un segment similar, el públic es mostrarà com a "Apte (limitat)" per a altres tipus de campanya, ja que els segments similars no es poden utilitzar fora de les campanyes de generació de demanda. La resta del segment de públic es mantindrà intacte i es pot utilitzar en altres tipus de campanyes de Google.

Puc reutilitzar els segments similars en altres tipus de campanyes de Google?

No podeu, ja que els segments similars només estan disponibles per a les campanyes de generació de demanda.

Per què no puc utilitzar determinats segments al mercat i d'altres a les campanyes de generació de demanda?

Per a cada tipus de campanya es generen segments de taxonomia infinits segons el públic únic disponible. No tots els segments estaran disponibles en tots els tipus de campanya. El Gestor de públics no filtra els segments en funció de la disponibilitat del tipus de campanya, de manera que és possible que quan creeu la campanya de generació de demanda vegeu segments que només es poden utilitzar per a display.

General

He d'utilitzar tant recursos de vídeo com estàtics per a les campanyes de generació de demanda?

No, no cal que els utilitzeu tots dos. Teniu l'opció d'afegir imatges, vídeos o tots dos tipus de recursos a les campanyes de generació de demanda; les campanyes que utilitzin un sol format es continuaran difonent. Les campanyes que només utilitzin un format de creativitat es difondran automàticament només a l'inventari que sigui apte per difondre aquest format. En el cas de les campanyes que inclouen creativitats de vídeo i d'imatge, el sistema optimitzarà la combinació de recursos que funcioni millor per a l'objectiu de la campanya.

Puc controlar la freqüència d'impressió a les campanyes de generació de demanda?

No. El sistema controla automàticament la freqüència d'impressió per mostrar el vostre anunci als usuaris pertinents, en el moment oportú i el nombre de vegades adequat. Si us interessa revisar un informe de freqüència d'impressió, podeu utilitzar les dades d'abast únic (que es recullen al nivell de campanya) i d'impressions.

Per què no puc canviar la ubicació ni l'idioma de la meva campanya de generació de demanda?

La generació de demanda només permet definir la ubicació o l'idioma al nivell de campanya o de grup d'anuncis (mai no es poden definir tots dos). Els canvis en la ubicació i l'idioma només es poden fer al nivell en què s'han definit. Un cop s'hagi definit en aquest nivell, només es podran fer canvis en aquest nivell.

• Nota: només podeu definir el radi d'ubicació al nivell de campanya.

Quines extensions admeten les campanyes de generació de demanda?

Les extensions d'enllaços de lloc estan disponibles per a les campanyes de generació de demanda.

Com es gestionarà la seguretat de marca a la generació de demanda?

Podeu gestionar exclusions de contingut mitjançant la pàgina "Idoneïtat del contingut" al nivell de compte. Les opcions de configuració d'idoneïtat principals (tipus d'inventari, tipus de contingut i etiquetes) no estaran disponibles al nivell de campanya. Normalment, els temes i les exclusions d'emplaçament no estan disponibles al nivell de campanya ni de grup d'anuncis. Les exclusions de paraules clau estan disponibles al nivell de compte, a la secció "Idoneïtat del contingut", dins de "Paraules clau del contingut excloses".