Leads voor verbeterde conversies instellen voor leadformulier-advertenties

Leads voor verbeterde conversies kunnen in combinatie met leadformulier-advertenties worden gebruikt om offline conversies bij te houden. Hierdoor kunt u diepgaandere leadgegevens weer uploaden naar Google voor meer rapportage- en optimalisatie-inzichten. Als u verbeterde conversies voor leads niet heeft geactiveerd, maar leadformulier-advertenties wel, kunt u makkelijk verbeterde conversies voor leads instellen met gegevens die zijn verzameld in uw leadformulier-advertenties.

Voordelen

• Offline conversiegebeurtenissen meten tot 63 dagen na de klik.
  • Gebeurtenissen rechtstreeks in Google Ads en Google Marketing Platform importeren.
  • Nauwkeurigere rapportage voor meer inzicht in hoe elke online klik tot offline acties leidt.
  • Onderscheid maken tussen klikken en zoekopdrachten die tot leads van hoge kwaliteit leiden.
  • Nauwkeurigere optimalisatie van Slim bieden.
  • Als u leadformulier-advertenties met verbeterde conversies voor leads gebruikt, hoeft u geen speciale instellingen in uw tag aan te zetten om door gebruikers verstrekte gegevens vast te leggen omdat het leadformulier door Google wordt gehost.

Instructies

1. Maak een leadformulier-advertentie

Meer informatie over componenten voor leadformulieren

Opmerking: Er wordt automatisch een conversieactie voor leadformulieren in Google Ads gemaakt als het formulier voor het eerst wordt ingediend. De conversieactie wordt getoond als het doel Inzending van leadformulier met Conversiebron: gehost door Google.

2. Zet verbeterde conversies voor leads aan voor uw account

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van een nieuwe Google Ads-versie die we in 2024 lanceren voor alle adverteerders. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Doelen Goals Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Conversies.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Vouw het gedeelte Verbeterde conversies voor leads uit.
  5. Vink Verbeterde conversies voor leads aan.
  6. Kies een methode om door gebruikers verstrekte gegevens in te stellen en te beheren.
  7. Klik op Opslaan.

3. Stel een offline conversieactie in voor verbeterde conversies voor leads

1. Open het Conversieoverzicht in uw Google Ads-account.
  2. Klik op Nieuwe conversieactie.
  3. Stel het conversietype in op Importeren. Selecteer Andere gegevensbronnen of CRM's en daarna Conversies via klikken bijhouden.
  4. Klik op Doorgaan.
    • Opmerking: Importeren uit gesprekken is nu niet beschikbaar.
  5. Voer de instellingen in voor deze conversieactie. Bekijk meer informatie over hoe u conversieacties maakt
  6. Klik op Maken en doorgaan. Op de volgende pagina wordt uw nieuwe conversieactie bevestigd.

4. Importeer uw conversies in Google Ads

Daarna importeert u conversies via advertentieklikken in Google Ads.