Om hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads

For at kundene enklere skal kunne optimalisere annonsene sine, har vi lansert en hjelpefunksjon for markedsføringsinnhold både under Anbefalinger og som en ny funksjon i Videostatistikk i Google Ads. Google AI gir deg nå automatisk en dynamisk vurdering med hensyn til anbefalte fremgangsmåter for alle videoene dine, og varsler deg hvis du har oversett en av de viktige fremgangsmåtene for databasert markedsføringsinnhold. I så tilfelle viser hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads deg spesifikke anbefalinger om hvordan du kan gjøre videoannonsen din mer effektiv og oppnå bedre resultater.

I denne artikkelen forklarer vi hva hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads er, hvilke fordeler den gir, og hvordan den fungerer.

Fordeler

• Anvendbar statistikk: Du kan raskt finne ut om videoannonsen din er i strid med noen av de anbefalte fremgangsmåtene for markedsføringsinnhold, og hva du i så fall kan gjøre for å oppnå bedre resultater.
  • Ideelt oppsett: Har du ingen andre forslag enn forslagene i den fullstendige veiledningen vår om ABCD-markedsføring? Du kan være trygg på at videoannonsen din er i tråd med de anbefalte fremgangsmåtene for markedsføringsinnhold , og at du har det du trenger for å lykkes.
  • Rask optimalisering: Få spesifikke anbefalinger for optimalisering av videoannonser, som du raskt kan implementere for å oppnå best mulig resultater med videoannonsen din.

Slik fungerer det

Hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads bruker Google AI til å finne ut hvor du kan forbedre videoannonsen din basert på de anbefalte fremgangsmåtene våre for markedsføringsinnhold. Følg disse trinnene for å få tilgang til hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Videoer.
  4. Klikk på Statistikk-fanen ved siden av «Videoer».
  5. Velg videoannonsen din på rullegardinmenyen.
  6. I delen «Forslag du kan teste ut» under utviklingskurvene finner du reklameattributtene som mangler, samt anbefalinger om hva bør gjøre.

Reklameattributter

Reklameattributter er viktige elementer du kan bruke i en video for å gjøre den mer effektiv. I dag kan hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads registrere om noen av de følgende viktige reklameattributtene mangler i videoannonsen din:

• Merkevarelogo: Det vises en fremtredende merkevarelogo i løpet av de første fem sekundene.
  • Videovarighet: Videoen er i tråd med den anbefalte videolengden basert på markedsføringsmålet ditt.
  • Kommentarspor: Videoen har et kommentarspor av høy kvalitet.
  • Høyde/bredde-forhold: Annonsegruppen inneholder alle de tre videoformatene, minst én horisontal video (16 : 9), én vertikal video (9 : 16) og én kvadratisk video (1 : 1).

Hvis det mangler attributter i videoannonsen din, kan det hende at hjelpefunksjonen for markedsføringsinnhold i Google Ads foreslår spesifikke anbefalte fremgangsmåter med relevante handlinger du kan implementere, i delen «Forslag du kan teste ut» i Videostatistikk under utviklingskurvene eller på Anbefalinger-fanen. Basert på reklameattributtene som er oppdaget, får du se viktige endringer du kan gjøre i videoannonsene, samt linker til nyttige verktøy som kan bidra til at videoannonsen blir mer effektiv og gir bedre resultater.

Vi legger snart til flere attributter. Inntil videre kan du finne ut mer om de anbefalte fremgangsmåtene for YouTube-reklamer knyttet til ABCD.

Linker til relatert innhold