Om vejledning til annoncemateriale i Google Ads

For at gøre det lettere for potentielle kunder at optimere deres annoncer har vi lanceret en vejledning til annoncemateriale i både Anbefalinger og som en ny funktion i Videoanalyse i Google Ads. Googles AI leverer nu automatisk dynamiske vurderinger af optimale løsninger for alle dine videoer og giver dig besked, når der mangler vigtige optimale løsninger for databaseret annoncemateriale. Hvis du mangler optimale løsninger til annoncemateriale, kan vejledning til annoncemateriale i Google Ads give dig specifikke anbefalinger, der kan hjælpe dig med at gøre din videoannonce mere effektiv.

I denne artikel kan du få mere at vide om vejledning til annoncemateriale i Google Ads, om fordelene ved at bruge det, og hvordan det fungerer.

Fordele

• Handlingsrettet indsigt: Find hurtigt ud af, om din videoannonce mangler optimale løsninger til annoncemateriale, og i så fald, hvad du skal gøre for at forbedre din videoannonces effektivitet.
  • Ideel konfiguration: Har du ingen andre forslag end vores komplette ABCD-vejledning med optimale løsninger? Sørg for, at din videoannonce følger de optimale løsninger til annoncemateriale, og at den er konfigureret optimalt.
  • Hurtig optimering: Få specifikke anbefalinger til optimering af videoannoncer, som du hurtigt kan anvende for at forbedre og maksimere din videoannonces effektivitet.

Sådan fungerer det

Vejledning til annoncemateriale i Google Ads bruger Googles AI til at vurdere, hvor du kan forbedre din videoannonce baseret på vores optimale løsninger til annoncemateriale. Følg vejledningen nedenfor for at få adgang til en vejledning til annoncemateriale i Google Ads:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Videoer.
  4. Klik på fanen Analyse ud for "Videoer".
  5. Vælg din videoannonce i rullemenuen.
  6. I sektionen "Idéer, du kan prøve" under kurverne for fastholdelse finder du de annoncematerialeattributter, du mangler, med anbefalinger til, hvad du skal gøre.

Annoncematerialeattributter

Annoncematerialeattributter er vigtige elementer, der kan anvendes i en video for at forbedre dens effektivitet. I dag kan vejledningen til annoncemateriale i Google Ads registrere, om din videoannonce mangler følgende vigtige annoncematerialeattributter:

• Brandlogo: Viser et fremtrædende brandlogo i løbet af de første 5 sekunder
  • Videovarighed: Følger den anbefalede videolængde baseret på dit marketingmål
  • Voiceover: Bruger en voiceover af høj kvalitet
  • Billedformat: Annoncegruppen indeholder alle 3 videoretninger, mindst (1) vandret 16:9, (1) lodret 9:16 og (1) kvadratisk format 1:1

Hvis der mangler attributter i din videoannonce, kan vejledning til annoncemateriale i Google Ads foreslå specifikke optimale løsninger med relevante handlinger, som du kan implementere i sektionen "Idéer, du kan prøve" i Videoanalyse under kurverne for opbevaring eller på fanen Anbefalinger. På baggrund af de registrerede annoncematerialeattributter finder du effektive ændringer, du kan foretage i dine videoannoncer, samt links til nyttige værktøjer, der kan hjælpe med at forbedre din videoannonces effektivitet.

Der tilføjes snart flere attributter. Indtil da kan du få flere oplysninger om YouTubes optimale løsninger til annoncemateriale på ABCD.