Om mål-ROAS for annonceomsætning

Mål for annonceafkast for annonceomsætning, eller mål-ROAS for annonceomsætning, muliggør ROAS-optimering for annoncører, der er interesserede i at anskaffe brugere, som har større sandsynlighed for at interagere med annoncer i appen. Dette gøres ved at bruge hændelsen ad_impression i Google Analytics sammen med vores eksisterende mål-ROAS-budgivningmodel og -kampagnetype.

Før du begynder

For at kunne køre mål-ROAS for annonceomsætningskampagner skal annoncører opfylde følgende kriterier:

• Firebase-budgivning: Appen skal byde på Firebase-hændelser
  • Kun Android: Appen skal være en Android-app
  • Ad_impression-hændelsesimport: Appen skal have importeret hændelsen ad_impression fra deres Google Analytics-ejendom til Google Ads (tjek vejledningen nedenfor)
  • Annoncefinansieret: Appen skal modtage størstedelen eller hele omsætningen i appen fra annoncer

Sådan fungerer det

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

For at kunne optimere til annonceomsætning ved brug af budstrategien mål-ROAS skal man som udvikler sende alle data for annonceomsætning via AdMob eller tredjepart til Google Analytics med henblik på budgivning. Data for annonceomsætning via tredjepart i Google Analytics gør det muligt at importere omsætningsdata fra en hvilken som helst indtægtsgenererende platform i Google Analytics med henblik på budgivning baseret på mål-ROAS.

Sådan konfigurerer du de relevante dataejendomme:

1. Føj dine udgiverdata, som f.eks. dine annonceomsætningsdata, til din Google Analytics-ejendom.
  2. Knyt din Google Analytics-ejendom til Google Ads.
  3. Send Google Analytics-hændelsen ad_impression til Google Ads.
    1. Markér hændelsen ad_impression som en konvertering i Google Analytics. For at kunne markere den som en konvertering skal du først gå til panelet med hændelser i Google Analytics.
    2. Markér hændelsen "ad_impression" som en konverteringshændelse i kolonnen med skydervælgeren længst til højre.
Bemærk! Fremover er ad_impression-hændelsen reserveret til mål-ROAS for annonceomsætningskampagner. Den kan ikke vælges som en hændelse i andre kampagnetyper.

Når disse trin er fuldført, kan du optimere til annonceomsætning via budstrategien mål-ROAS for din appkampagne. Konfigurationen er identisk med den eksisterende konfiguration af budstrategien mål-ROAS ud over valget af hændelsen "ad_impression" for at optimere til annonceomsætning.

Mål-ROAS for hybridmodel for indtægtsgenerering giver desuden mulighed for at bruge den eksisterende mål-ROAS-budgivningsmodel til at optimere til brugere, som sandsynligvis vil generere værdi for din app, uanset om denne omsætning genereres via annoncer i appen eller køb i appen. Hvis du vil gøre brug af denne funktion, skal du blot føje hændelsen "ad_impression" til din kampagne sammen med de købshændelser i appen, som du gerne vil optimere til.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle

1. Hvorfor vises mine ad_impression-konverteringer ikke i Google Ads?

1. Bekræft, at Google Ads-kontoen er knyttet til Google Analytics-kontoen.
    • Tjek, at Google Ads-kontoen og Google Analytics-kontoen er knyttet korrekt til hinanden.
      1. Gå til Google Analytics-kontoen.
      2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, du vil tilknytte.
      3. I kolonnen Ejendom skal du klikke på Google Ads-tilknytning.
  2. Tjek status for konverteringshændelsen og -aktiviteten i Google Analytics.
    • Bekræft, at ad_impression-hændelsen er blevet markeret som en konvertering i Google Analytics.
    • Sørg for, at der er rapporteret konverteringer for denne hændelse i panelet "Konverteringer" i Google Analytics.
    • Sørg for, at den User-ID-værdi, der genereres, er unik for hver enkelt bruger. For at kunne konfigurere User-ID skal du kunne generere dine egne unikke id'er, tildele id'er til nye brugere og konsekvent tildele de samme id'er til tilbagevendende brugere, og du skal kunne inkludere disse id'er i de data, du sender til Analytics.
  3. Tjek importstatus og tilgængelighed for hændelsen ad_impression i Google Ads.
    • Bekræft, at hændelsen er blevet importeret til Google Ads, og at den ikke længere er i importkøen.
    • Hvis hændelsen ikke vises på konverteringsfanen, skal du verificere, at hændelsen ikke er blevet slettet i Google Ads.
  4. Verificer, at automatisk tagging er blevet aktiveret.
    • Tjek Google Ads-kontoindstillingerne for at verificere, at automatisk tagging er blevet aktiveret. Det er en forudsætning for, at du kan importere Analytics-mål til Google Ads-konverteringssporing.

2. Hvordan skal mål-ROAS-buddet angives?

Vi opfordrer dig til at angive et ROAS-mål, der er i overensstemmelse med tidligere ROAS på kampagneniveau. Hvis en mål-ROAS-kampagne ikke tidligere er blevet kørt, skal der bruges et ROAS fra en sammenlignelig kampagne med målpris pr. handling som erstatning (kampagnen skal være målrettet mod de samme geografier og sprog).

3. Hvordan fungerer mål-ROAS for annonceomsætningskampagner?

Mål-ROAS for annonceomsætningskampagner har til formål at opnå et angivet kampagne-mål-ROAS ved at optimere til brugere, som har sandsynlighed for at levere omsætning til annoncøren via interaktion med annoncer, der vises i annoncørens app. Mål-ROAS for annonceomsætning giver annoncører mulighed for at optimere direkte til omsætning, der er tjent på annoncer, der vises i deres app, i stedet for at generere et højt antal installationer og foretage manuelle justeringer for at forbedre kampagneeffektiviteten efter evaluering af omsætningsdata internt eller i deres tredjepartskontrolpanel.

4. Kan jeg bruge Google Play-downloadversionen uden kode i stedet for en Firebase-første åbning?

Ja, det understøttes også.

5. Hvorfor vises der ingen ad_impression-hændelser i kolonnen Handlinger i appen eller kolonnen Alle konverteringer?

For ad_impression-konverteringshandlingen viser alle kolonner, der indeholder konverteringsdata (Handlinger i appen, Konverteringer, Alle konverteringer), et 0, så dette er forventeligt. I kampagne- og annoncegrupperapportering kan du segmentere efter konverteringshandling, så du kan se statistik, der tilskrives ad_impression-konverteringshændelsen, og tilføje kolonnen "Konverteringsværdi". I kolonnen "Konverteringsværdi" viser vi summen af værdierne af annonceomsætningshændelserne.

6. Hvad betyder det at "bruge AdMob som formidlingsplatform"?

Hvis en app bruger AdMob som en formidlingsplatform, tjener den penge eller skaber omsætning fra annoncer via AdMob og sender ikke annonceanmodninger gennem et mellemled, herunder interne systemer.

7. Understøttes Google Ad Manager til optimering af annonceomsætning?

Google Ad Manager understøttes for optimering af annonceomsætning ved hjælp af LTV-pingbackmetoden (annonceomsætning) på eksponeringsniveau. Faktisk kan alle platforme, der bruger iLTV-pingback (Impression Level Lifetime Value, livstidsværdi på eksponeringsniveau), bruges som en datakilde.

8 Hvorfor kan jeg ikke vælge ad_impression-hændelsen til optimering på kampagneniveau?

Hændelsen ad_impression er kun tilgængelig for budgivningstypen mål-ROAS, så den kan ikke vælges i tCPI-kampagner eller kampagner med målpris pr. handling.

9. Hvad er den anbefalede konverteringsperiode, som kunder skal bruge til kampagner til optimering af annonceomsætning?

Den anbefalede konverteringsperiode er mellem 7 og 30 dage for at give mulighed for effektiv modelindlæring og -optimering. Det anbefales også, at involvering af kunder holdes på et minimum i den indledende aktiveringsperiode.

10. Hvilken metric i GA4 kan sammenlignes med "Konv.værdi for alle konv." for hændelsen ad_impression i Google Ads?

Du bør se på "Samlet annonceomsætning" eller "Annonceomsætning" i GA4, når du undersøger afvigelser mellem konverteringsværdier i GA4 og Google Ads. Husk! GA4 vil som standard inkludere omsætning fra alle anskaffelses- og engagementskilder, så du skal sørge for at kigge på “google/cpc”-kilden eller -mediet i GA4, før du foretager sammenligninger.

11. Understøtter optimering af annonceomsætning logføring af ad_impression-hændelser via server til server efter Google Ads? Eksempel: Firebase Measurement Protocol

Vi understøtter i øjeblikket kun ad_impression-tilskrivning for Firebase.

12. Hvilken rapportering er tilgængelig for ARO-kampagner?

Rapportering for mål-ROAS for kampagner med annonceindtægter i Google Ads er standard med undtagelse af konverteringsantal for hændelsen ad_impression. På grund af produktets natur og det antal konverteringer, der tælles for ad_impression-hændelsen, er de værdier, der vises i konverteringsrelaterede kolonner som standard 0.