Om metrics og rapportering for Demand Gen-kampagner

Demand Gen-kampagner hjælper med at generere efterspørgsel og forretningsresultater på YouTube og på Googles mest populære og underholdningsfokuserede platforme, herunder Google Discover og fanen Promoveringer i Gmail. Ved at bruge Googles AI kan billed- og videoannoncer fra en enkelt kampagne fungere optimalt på flere platforme. Denne artikel beskriver nogle metrics og rapporter, der er tilgængelige for Demand Gen-kampagner.

Metrics og rapportering

• Unique Reach: Denne funktion måler det samlede antal personer, der har fået vist en annonce. Disse detaljerede metrics angiver, hvor mange personer der har set din annonce på forskellige enheder, formater, websites, apps og netværk.
  • Tilskrivningsrapporter: Når du har konfigureret konverteringssporing, har du adgang til tilskrivningsrapporter, som er en række nyttige rapporter om dine konverteringer (dvs. de vigtige handlinger, som dine kunder foretager på dit website, f.eks. et køb eller en tilmelding til et mailnyhedsbrev). Få flere oplysninger om tilskrivningsrapporter.

Hvad viser rapporten om Demand Gen-kampagner?

Oversigtsside

Brug oversigtssiden til at finde rapportering på kampagne- og annoncegruppeniveau om:

• Diagnostikindsigt
  • Effektivitetsgraf
  • Kampagneoversigt
  • Videoanalyse
  • Vigtigste kombinationer
  • Anbefalinger
  • Største ændring
  • Konverteringskort
  • Fortsat kladde
  • Kortet Demografi

Målgrupper

Få indsigt i dine kampagners og annoncegruppers effektivitet ved at læse Målgruppeindsigt for aktiver og Målgruppeindsigt vedrørende brugertyper (persona).

Rapporteringssegmentering

Segmentér dine rapporter efter tid, enhed og tidssegmentering. Dette hjælper dig med at få en detaljeret forståelse af din kampagnes effektivitet på tværs af forskellige platforme og via forskellige målgruppesegmenter. I forbindelse med Demand Gen-kampagner kan du også segmentere dine rapporter efter deres forskellige annonceformater, f.eks.:

• InFeed: YouTube-feeds (Afspil som næste, Start, Søgning), Gmail og Discover-feed
  • Shorts-videoer
  • Instream
Bemærk! Data kan ikke adskilles yderligere efter kanal som f.eks. Discover, Gmail og YouTube.

Generel rapportering

Læs placeringsrapportering for at få indblik i, hvor dine aktiver er mest effektive, og gennemgå siden "Hvor annoncer blev vist" for at ekskludere eventuelle kanaler på kampagne- og annoncegruppeniveau. Rapporterne "Hvor annoncer blev vist" gælder kun for YouTube-placeringer.

Rapportering om aktiver

Siden med aktiver kan vise rapportering om aktiver på kampagneniveau, annonceniveau og kontoniveau. Med rapportering om aktiver kan du gennemgå effektiviteten af kampagneaktiver som beskrivelse, overskrifter og CTA samt effektivitets- og konverteringsmetrics.

Få flere oplysninger om rapportering af aktiver for Demand Gen-kampagner.

I rapportering om aktiver kan du også analysere flere videooplysninger ved at gå til videosiden. Her kan du tjekke aktiver og metrics, der kun er for videoer, f.eks. eksponeringer ved samsening og opnåede handlinger på YouTube. Gå mere i detaljer med videoen via fanen Analytics for at få vist effektive metrics såsom fastholdelse af publikum, der viser dig, hvor stor en procentdel af seerne der er nået frem til hvert sekund af din video.

Få flere oplysninger om, hvordan du måler videoeffektivitet ved hjælp af videoanalysedata.

Testmuligheder

Eksperimentér med din Demand Gen-kampagne for at teste, hvilke kampagner der klarer sig bedst under forskellige betingelser, og hvordan du kan foretage forbedringer.

• Brandpåvirkning: Mål kendskab, der er genereret via påvirkningsundersøgelser og produktsøgninger. Du kan teste med videoannoncer. Brandpåvirkning kan kun undersøges på instream-annoncer på YouTube.
  • Demand Gen-eksperimenter: Test dine kampagner med video- og billedaktiver i hele Googles beholdning, heriblandt Discover, Gmail og YouTube, og se, hvilken variabel der er mest effektiv.
  • Konverteringsstigning hjælper dig med at måle annoncernes konverteringsstigning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan beregnes interaktioner?

Selvom nogle annoncegrupper kun angiver "engagementer", beregnes visningerne også.

Bliver visninger af en video i en kampagne også indsamlet for den organiske video?

Ja, det gør de.

Hvordan debiteres du for YouTube for Action-kampagner?

Du kan bruge CPM (cost-per-thousand) til Demand Gen-kampagner. CPM er en budgivningsmetode, hvor du betaler pr. 1.000 visninger (eksponeringer) på Google Displaynetværket. vCPM-budgivning (synlig CPM) sikrer, at du kun betaler, når dine annoncer kan vises. Eksisterende CPM-bud konverteres automatisk til vCPM, men det er bedst at opdatere dine bud, da synlige eksponeringer potentielt er mere værdifulde.