Sobre les mètriques i els informes de les campanyes de generació de demanda

Les campanyes de generació de demanda ajuden a generar resultats de la demanda i d'empresa a YouTube i a les superfícies més consultables i centrades en l'entreteniment, com ara Google Discover i la pestanya Promocions de Gmail. Si feu servir la intel·ligència artificial (IA), els anuncis d'imatge i de vídeo d'una sola campanya poden difondre's de manera òptima en diverses superfícies. Aquest article descriu algunes mètriques i alguns informes que estan disponibles per a les campanyes de generació de demanda.

Mètriques i informes

• Unique Reach: aquesta funció mesura el nombre total de persones a què s'ha mostrat un anunci. Aquestes mètriques detallades proporcionen el nombre de persones que han vist el vostre anunci en diferents dispositius, formats, llocs web, aplicacions i xarxes.
  • Informes d'atribució: quan hàgiu configurat el seguiment de conversions, tindreu accés als informes d'atribució, un conjunt pràctic d'informes sobre les vostres conversions, que són accions importants que duen a terme els clients al vostre lloc web, com ara una compra o un registre per correu electrònic. Obteniu més informació sobre els informes d'atribució.

Què trobareu a l'informe de campanya de generació de demanda

Pàgina Visió general

Utilitzeu la pàgina Visió general per trobar els informes de campanya i de grup d'anuncis sobre:

• Estadístiques de diagnòstic
  • Gràfic de rendiment
  • Resum de la campanya
  • Estadístiques de vídeo
  • Combinacions principals
  • Recomanacions
  • Canvi més significatiu
  • Targeta de conversions
  • Esborrany continu
  • Targeta de dades demogràfiques

Públics

Per entendre el rendiment de les vostres campanyes i dels vostres grups d'anuncis, consulteu les estadístiques de Recurs de públic i d'Arquetip de client.

Segmentació dels informes

Segmenteu els informes per hora, dispositiu i segmentació de temps. Us ajudarà a entendre millor el rendiment de la campanya en diverses plataformes i a través de diversos segments de públic. En el cas de les campanyes de generació de demanda, també podeu segmentar els informes pels diferents formats d'anunci, com ara:

• In-feed: feeds de YouTube (Recomanacions per a després, pàgina d'inici, Cerca), Gmail i feed de Discover.
  • Shorts
  • In-stream
Nota: les dades no es poden separar més per canal, com ara Discover, Gmail i YouTube.

Informes generals

Llegiu els informes d'emplaçament per entendre on funcionen millor els vostres recursos i reviseu la pàgina "On s'han mostrat els anuncis" per excloure canals al nivell de campanya i de grup d'anuncis. Els informes "On s'han mostrat els anuncis" només s'apliquen als emplaçaments de YouTube.

Informes de recursos

La pàgina de recursos pot proporcionar informes de recursos al nivell de campanya, d'anunci i de compte. Amb els informes de recursos, podeu revisar el rendiment dels recursos de campanya, com ara la descripció, els títols i la CTA, juntament amb les mètriques de rendiment i de conversió.

Obteniu més informació sobre els informes de recursos per a les campanyes de generació de demanda.

Als informes de recursos, també podeu analitzar més detalls dels vídeos visitant la pàgina Vídeos. Aquí podeu consultar els recursos i les mètriques només de vídeo, com ara les impressions de covisualització i les accions obtingudes a YouTube. Aprofundiu en el vídeo amb la pestanya Analytics per consultar mètriques útils com ara la retenció de públic, que us mostra el percentatge d'espectadors que han arribat a mirar cada segon del vídeo.

Obteniu més informació sobre com podeu mesurar el rendiment dels vídeos amb l'analítica de vídeos.

Funcions de prova

Experimenteu amb la campanya de generació de demanda per provar quines campanyes tenen un millor rendiment en condicions diferents i com podeu fer millores.

• Increment de notorietat de marca: mesureu la notorietat que es genera mitjançant estudis d'increment de notorietat de marca i cerques de productes. Podeu fer proves amb els anuncis de vídeo. Les enquestes de Brand Lift només es poden fer a YouTube in-stream.
  • Experiments de generació de demanda: proveu les campanyes amb recursos de vídeo i d'imatge en tot l'inventari de Google, com ara Discover, Gmail i YouTube, i determineu quina variable té un millor rendiment.
  • L'increment de conversions us ajuda a mesurar la incrementalitat dels anuncis.

Preguntes més freqüents

Com es calculen les interaccions?

Tot i que alguns grups d'anuncis només poden especificar "implicacions", també es calculen les visualitzacions.

També es recolliran les visualitzacions d'un vídeo d'una campanya al vídeo orgànic?

És clar que sí.

Com se us cobra per les campanyes de YouTube for Action?

Podeu utilitzar el cost per cada mil impressions (CPM) per cobrar les campanyes de generació de demanda. El CPM és un mètode d'ofertes pel qual pagueu per cada 1.000 visualitzacions (impressions) a la Xarxa de Display de Google. Amb les ofertes de CPM visible (vCPM), us assegureu que només pagueu quan els anuncis es poden difondre. Les ofertes de CPM existents es convertiran en ofertes de vCPM de manera automàtica. Però és recomanable que les actualitzeu, ja que les impressions visibles són potencialment més valuoses.