Especificacions de Google Ads: formats d'anunci, mides i pràctiques recomanades

A continuació trobareu les especificacions dels recursos per a cada producte i tipus de campanya. Podeu utilitzar aquesta guia juntament amb la guia de pràctiques recomanades per assegurar-vos que creeu els millors anuncis possibles i traieu el màxim profit de la vostra publicitat.

Si busqueu una manera més automatitzada de gestionar els recursos d'imatge, podeu fer servir els recursos d'imatge dinàmica. Els recursos d'imatge dinàmica utilitzen l'aprenentatge automàtic per seleccionar automàticament imatges rellevants de la pàgina de destinació de l'anunci a fi d'incloure-les a l'anunci. Un cop activats, les imatges de les pàgines de destinació s'afegiran als grups d'anuncis del vostre compte. Obteniu més informació sobre els recursos d'imatge dinàmica.

Campanyes d'aplicacions

Campanyes d'aplicacions

Les campanyes d'aplicacions simplifiquen el procés i faciliten la promoció de les vostres aplicacions a les propietats més grans de Google, com ara la cerca, Google Play, YouTube, Discover a la Cerca de Google i la Xarxa de Display de Google.

Obteniu més informació sobre els formats i els recursos d'anunci.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
Títols 30 caràcters 1-5 títols
Recomanada: 5

Descripcions 90 caràcters 1-5 descripcions
Recomanada: 5

Nota: assegureu-vos que la segmentació per idioma coincideixi amb l'idioma que s'utilitza als anuncis, ja que el text no es traduirà quan es difonguin els anuncis.

Imatges

Relació d'aspecte Mida recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
1,91:1
1200 x 628 píxels
(600 x 314 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 1

Vertical
4:5
1200 x 1500 píxels
(320 x 400 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 1

Quadrada
1:1
1200 x 1200 píxels
(200 x 200 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 1

Nota: pengeu imatges en format .jpg o .png d'una mida màxima de 5 MB. Les imatges recomanades són opcionals, però ajudaran la campanya a destacar amb una eficàcia de l'anunci excel·lent. Obteniu més informació sobre l'eficàcia de l'anunci pel que fa a les campanyes d'aplicacions.

Vídeos

Relació d'aspecte Durada recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
16:9
10-60 segons 1-20 vídeos
Recomanada: 3

Vertical
9:16
10-60 segons 1-20 vídeos
Recomanada: 7

Quadrada
1:1
10-60 segons 1-20 vídeos
Recomanada: 2

Nota: els vídeos s'han de penjar a YouTube abans de poder-los utilitzar. Els vídeos recomanats són opcionals, però ajudaran la campanya a destacar amb una eficàcia de l'anunci excel·lent. Obteniu més informació sobre l'eficàcia de l'anunci pel que fa a les campanyes d'aplicacions.

Campanyes de generació de demanda

Campanyes de generació de demanda

Amb les campanyes de generació de demanda, podeu arribar a un màxim de 2.900 milions d'usuaris mentre naveguen pels feeds de YouTube, consulten les pestanyes Promocions i Social de Gmail, i es desplacen per Discover per posar-se al dia dels seus temes preferits.

Obteniu més informació sobre els requisits del format dels anuncis de generació de demanda.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
URL final 2.048 caràcters 1 URL

Nom de l'empresa 25 caràcters 1 nom

Crida a l'acció Automatitzada 1 crida a l'acció

Títols 40 caràcters 1-5 títols
Recomanada: 5

Descripcions 90 caràcters 1-5 descripcions
Recomanada: 3

Imatges

Relació d'aspecte Mida recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
1,91:1
1200 x 628 píxels
(600 x 314 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 3

Logotip
1:1
1200 x 1200 píxels
(144 x 144 píxels com a mínim)
1-5 imatges
Recomanada: 1

Quadrada
1:1
1200 x 1200 píxels
(300 x 300 com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 3

Vertical
4:5
960 x 1200 píxels
(480 x 600 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 3

Vídeos

Relació d'aspecte Durada recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
16:9
10-60 segons 3 vídeos

Vertical
9:16 o 4:5
10-60 segons 3 vídeos

Quadrada
1:1
10-60 segons 3 vídeos

Campanyes de display

Anuncis de display responsius

Els anuncis de display responsius són un tipus d'anuncis basats en recursos. Un recurs és senzillament una part d'un anunci, com ara un títol, una descripció, una imatge o un logotip. Per crear anuncis basats en recursos, heu de proporcionar títols, descripcions, imatges i logotips. Google utilitza algoritmes d'aprenentatge automàtic per organitzar aquests recursos en combinacions incomptables en tot el web i optimitza el rendiment de manera contínua.

Obteniu més informació sobre els anuncis de display responsius.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
Títols 30 caràcters 1-5 títols

Títol llarg 90 caràcters 1 títol

Descripcions 90 caràcters 1-5 descripcions

Nom de l'empresa 25 caràcters 1 nom

Crida a l'acció Automatitzada 1 crida a l'acció

Imatges

Relació d'aspecte Mida recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
1,91:1
1200 x 628 píxels
(600 x 314 píxels com a mínim)
1-15 imatges
Recomanada: 5

Logotip
1:1
1200 x 1200 píxels
(128 x 128 píxels com a mínim)
1-5 imatges
Recomanada: 1

Logotip
4:1
1200 x 300 píxels
(512 x 128 píxels com a mínim)
1-5 imatges
Recomanada: 1

Quadrada
1:1
600 x 600 píxels
(300 x 300 píxels com a mínim)
1-15 imatges
Recomanada: 5

Vídeos

Relació d'aspecte Durada recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
16:9
Qualsevol
Preferida: 30 segons
1-5 vídeos
Recomanada: 2

Quadrada
1:1
Qualsevol
Preferida: 30 segons
1-5 vídeos
Recomanada: 2

Vertical
2:3
Qualsevol
Preferida: 30 segons
1-5 vídeos
Recomanada: 2

Màxim rendiment

Campanyes Màxim rendiment

Màxim rendiment és un nou tipus de campanya basada en objectius que permet als anunciants orientats al rendiment accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una sola campanya. Està dissenyat per complementar les campanyes de cerca basades en paraules clau a fi d'ajudar-vos a trobar més clients que facin conversions en tots els canals de Google, com ara YouTube, display, la cerca, Discover, Gmail i Maps.

Obteniu més informació sobre les campanyes Màxim rendiment.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
Títols 30 caràcters 3-15 títols
Recomanada: 11

Títol llarg 90 caràcters

1-5 títols
Recomanada: 2

Descripcions 90 caràcters 1-5 descripcions
Recomanada: 4

Nom de l'empresa 25 caràcters 1 nom

Crida a l'acció Automatitzada 1 crida a l'acció

URL final 2.048 caràcters 1 URL

Nota: si l'expansió d'URL final està activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de la consulta de cerca de l'usuari i generi un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Imatges

Relació d'aspecte Mida recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
1,91:1
1200 x 628 píxels
(600 x 314 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 4

Quadrada
1:1
1200 x 1200 píxels
(300 x 300 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 4

Logotip
1:1
1200 x 1200 píxels
(128 x 128 píxels com a mínim)
1-5 imatges
Recomanada: 1

Logotip
4:1
1200 x 300 píxels
(512 x 128 píxels com a mínim)
1-5 imatges
Recomanada: 1

Vertical
4:5
960 x 1200 píxels
(480 x 600 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 2

Nota: pengeu imatges en format .jpg o .png d'una mida màxima de 5 MB. Algunes imatges són opcionals, però ajudaran la campanya a destacar amb una eficàcia de l'anunci excel·lent.

Vídeos

Relació d'aspecte Durada recomanada Quantitat Obligatori
Horitzontal
16:9
10 segons o més 1-5 vídeos
Recomanada: 1

Quadrada
1:1
10 segons o més 1-5 vídeos
Recomanada: 1

Vertical
9:16
10 segons o més 1-5 vídeos
Recomanada: 1

Nota: si no afegiu un vídeo al grup de recursos de Màxim rendiment, és possible que es generin automàticament un o més vídeos a partir dels recursos que hi hagi al grup de recursos. Si no teniu cap recurs de vídeo i no voleu fer servir els vídeos generats automàticament, podeu utilitzar l'eina Video Creation de Google Ads per crear-ne un que pugueu utilitzar a la campanya Màxim rendiment. Obteniu informació sobre com podeu crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos.

Feed de productes de Merchant Center

Si teniu un comerç al detall, podeu adjuntar un feed de Merchant Center a la campanya Màxim rendiment perquè difongui anuncis de compres.

Podeu obtenir més informació sobre les especificacions i les pràctiques recomanades per millorar els feeds de productes al Centre d'ajuda de Merchant Center:

Campanyes de cerca

Informació d'empresa

La informació d'empresa us permet complementar els anuncis de text existents per a ordinadors i mòbils amb recursos empresarials, com ara el nom i el logotip de l'empresa. Aquests recursos us poden ajudar a connectar millor amb els clients nous i els existents aprofitant el valor de marca.

Obteniu més detalls sobre la informació d'empresa.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
Nom de l'empresa 25 caràcters 1 nom

Imatges

Relació d'aspecte Mida recomanada Quantitat Obligatori
Logotip
1:1
1200 x 1200 píxels
(128 x 128 píxels com a mínim)
1 imatge

Recursos d'anunci

Els recursos són peces de contingut que componen el vostre anunci amb informació útil sobre l'empresa, cosa que dona als usuaris més motius per triar-la. Els recursos inclouen títols, descripcions, enllaços a parts concretes del vostre lloc web, botons de trucada, informació d'ubicació i altres elements que s'agrupen per configurar el format d'anunci que es mostra a l'usuari.

Obteniu més informació sobre els recursos.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
Títols 25 caràcters 1-20 títols
Recomanada: 4

URL final 2.048 caràcters 1 URL

Descripcions 90 caràcters 1-5 descripcions
Recomanada: 4

Crida a l'acció Automatitzada 1 crida a l'acció

Imatges

Relació d'aspecte Mida recomanada Quantitat Obligatori
Quadrada
1:1
1200 x 1200 píxels
(300 x 300 píxels com a mínim)
1-20 imatges
Recomanada: 1

Horitzontal
1,91:1
1200 x 628 píxels
(600 x 314 píxels com a mínim)
1-20 imatges

Anuncis de cerca responsius

Els anuncis de cerca responsius són anuncis que s'adapten per mostrar missatges més rellevants als clients. Quan creeu un anunci de cerca responsiu, introduïu diversos títols i descripcions; al llarg del temps, Google Ads va provant automàticament combinacions diferents d'aquests elements i aprèn quines tenen el millor rendiment.

Obteniu més informació sobre els anuncis de cerca responsius.

Text

Tipus Longitud màxima Quantitat Obligatori
Títols 30 caràcters 1-15 títols

Descripcions 90 caràcters 1-4 descripcions

URL final 2.048 caràcters 1 URL

Nota: consulteu la guia tècnica sobre l'automatització d'anuncis de cerca per obtenir més informació sobre els senyals que utilitza Google, sobre com coincideixen les consultes amb les paraules clau, sobre com fa més efectiva l'automatització la concordança de paraules clau i sobre què podeu fer per millorar el rendiment.

Anuncis de compres

Sobre els anuncis de compres

Si sou un detallista, podeu utilitzar les campanyes Màxim rendiment amb un feed de Google Merchant Center o les campanyes de compres per promocionar el vostre inventari local i en línia, augmentar el trànsit del vostre lloc web o la vostra botiga local, i trobar contactes més qualificats. Per començar, heu d'enviar-nos les dades de producte mitjançant Merchant Center i crear una campanya a Google Ads. A continuació, utilitzarem la vostra campanya i les vostres dades de producte per crear anuncis a Google i en altres emplaçaments del web, en funció del tipus de campanya. Els anuncis de compres són un tipus d'anunci que es pot crear a partir de les dades de producte. A diferència dels anuncis de text, que només contenen text, els anuncis de compres mostren als usuaris una foto del vostre producte, a més d'un títol, el preu i el nom de la botiga, entre altres dades. Aquests anuncis ofereixen als usuaris molta informació sobre el producte que veneu abans que facin clic a l'anunci, cosa que us proporciona més contactes qualificats.

Obteniu més informació sobre els anuncis de compres.

Podeu obtenir més informació sobre les especificacions i les pràctiques recomanades per millorar els feeds de productes al Centre d'ajuda de Merchant Center:

Viatges

Coses a fer

Els anuncis de Coses a fer arriben als viatgers quan s'interessen per una ciutat o destinació concreta. Les campanyes de Coses a fer simplifiquen el procés publicitari, ja que no requereixen crear-hi anuncis ni paraules clau objectiu.

Obteniu més informació sobre Coses a fer a Google.

Nota: la plataforma Coses a fer es gestiona mitjançant integracions de desenvolupadors. Les directrius, la introducció i les especificacions dels recursos es poden trobar a la documentació per a desenvolupadors.

Lloguers vacacionals

Quan els usuaris cerquin lloguers vacacionals a la Cerca de Google o a Maps, se'ls mostrarà una llista de les opcions de lloguer que s'ajusten millor al seu itinerari i necessitats.

Obteniu informació sobre com podeu configurar lloguers vacacionals.

Nota: els lloguers vacacionals es gestionen mitjançant les API Hotel. Les directrius, la introducció i les especificacions dels recursos es poden trobar a la documentació per a desenvolupadors.

Campanyes de vídeo

Anuncis de vídeo in-feed

Els anuncis de vídeo in-feed col·loquen la vostra marca, producte o servei al costat de contingut de YouTube que és probable que el vostre públic objectiu vegi. Els anuncis de vídeo in-feed es mostren als resultats de cerca de YouTube, a les recomanacions per a després de YouTube i al feed de la pàgina d'inici de l'aplicació YouTube.

Obteniu més informació sobre els anuncis de vídeo in-feed.

Vídeo

Relació d'aspecte Resolució Durada recomanada
Horitzontal
16:9
1920 x 1080 píxels 15 segons

Vertical
9:16
1080 x 1920 píxels 15 segons

Quadrada
1:1
1080 x 1080 píxels 15 segons

Nota: us recomanem que pengeu vídeos en format .mpg (MPEG-2 o MPEG-4), tot i que també s'accepten els formats .wmv, .avi, .mov, .flv, .mpeg-1, .mp4, .mpegps, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm i HEVC (h265). Els fitxers han de tenir una mida inferior a 256 GB. No s'accepten fitxers d'àudio, com ara MP3, WAV o PCM.

Text

Tipus Longitud màxima
Títols 2 línies
40 caràcters per línia

Descripcions 2 línies
35 caràcters per línia

Nota: els títols estan exclosos de la pàgina de visualització per a ordinadors i televisió, i és possible que no es mostrin en mòbils. Les descripcions no es mostren a la pàgina de visualització per a ordinadors ni a la televisió.

Masthead de YouTube

Amb el masthead de YouTube, podeu presentar la vostra marca, producte o servei en un format d'anunci natiu basat en vídeo que es mostra al feed de la pàgina d'inici de YouTube en tots els dispositius.

Obteniu més informació sobre el masthead de YouTube.

Vídeo

Relació d'aspecte Resolució Durada recomanada
Horitzontal
16:9
1920 x 1080 píxels Qualsevol durada

Nota: us recomanem que pengeu vídeos en format .mpg (MPEG-2 o MPEG-4), tot i que també s'accepten els formats .wmv, .avi, .mov, .flv, .mpeg-1, .mp4, .mpegps, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm i HEVC (h265). Els fitxers han de tenir una mida inferior a 256 GB. No s'accepten fitxers d'àudio, com ara MP3, WAV o PCM.

Text

Tipus Durada recomanada
Títol 42 caràcters o menys

Descripció 60 caràcters o menys

Crida a l'acció 16 caràcters o menys

URL final Qualsevol

Nota: podeu utilitzar la previsualització de masthead de YouTube per previsualitzar quin aspecte tindrà l'anunci a YouTube a les pantalles d'ordinador, mòbil i televisió.

Campanyes d'acció de vídeo

Les campanyes d'acció de vídeo són una manera senzilla i rendible de generar més conversions dins i fora de YouTube, tot en una sola campanya automatitzada. Aquest article descriu els avantatges i el funcionament de les campanyes d'acció de vídeo.

Obteniu més informació sobre les campanyes d'acció de vídeo.

Vídeo

Relació d'aspecte Resolució Durada recomanada
Horitzontal
16:9
1920 x 1080 píxels 10 segons o més

Vertical
9:16
1080 x 1920 píxels 10 segons o més

Quadrada
1:1
1080 x 1080 píxels 10 segons o més

Nota: us recomanem que pengeu vídeos en format .mpg (MPEG-2 o MPEG-4), tot i que també s'accepten els formats .wmv, .avi, .mov, .flv, .mpeg-1, .mp4, .mpegps, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm i HEVC (h265). Els fitxers han de tenir una mida inferior a 256 GB. No s'accepten fitxers d'àudio, com ara MP3, WAV o PCM.

Text

Tipus Longitud màxima
Títol 15 caràcters

Títol llarg 90 caràcters

Descripció 70 caràcters

Crida a l'acció 10 caràcters

URL final Qualsevol

Campanyes d'abast de vídeo

Les campanyes d'abast de vídeo són la nova generació de compra d'abast a Google Ads: faciliten la compra d'anuncis in-stream omissibles, d'anuncis bumper i d'anuncis in-stream no omissibles per a les campanyes.

Obteniu més informació sobre les campanyes d'abast de vídeo.

Vídeo

(composició d'Abast eficient)

Relació d'aspecte Resolució Durada recomanada
Horitzontal
16:9
1920 x 1080 píxels 15 segons (in-stream omissible, in-feed)
i 6 segons (bumper)

Vertical
9:16
1080 x 1920 píxels 6-60 segons (curts)

Quadrada
1:1
1080 x 1080 píxels 6-60 segons

(composició de Freqüència objectiu)

Relació d'aspecte Resolució Durada recomanada
Horitzontal
16:9
1920 x 1080 píxels 15 segons (in-stream omissible, in-feed)
i 6 segons (bumper)

Nota: us recomanem que pengeu vídeos en format .mpg (MPEG-2 o MPEG-4), tot i que també s'accepten els formats .wmv, .avi, .mov, .flv, .mpeg-1, .mp4, .mpegps, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm i HEVC (h265). Els fitxers han de tenir una mida inferior a 256 GB. No s'accepten fitxers d'àudio, com ara MP3, WAV o PCM.

Miniatures i bàners complementaris

Les miniatures i els bàners complementaris es mostren juntament amb l'anunci de vídeo i són coherents en tots els tipus de campanyes. Al costat del vostre anunci de vídeo a YouTube es mostra un bàner complementari. Podeu penjar una imatge personalitzada per al bàner o bé permetre que Google Ads generi una imatge a partir del bàner del vostre canal de YouTube.

Obteniu informació sobre com podeu crear un bàner complementari per a un anunci de vídeo.

Totes les miniatures

Relació d'aspecte Resolució Format Mida del fitxer
Horitzontal
16:9
1280 x 720 píxels
(1280 x 640 píxels com a mínim)
.jpg, .gif o .png Menys de 2 MB per als vídeos
Menys de 10 MB per als pòdcasts

Tots els bàners complementaris

Relació d'aspecte Resolució Format Mida del fitxer
Horitzontal
5:1
300 x 60 píxels .jpg, .gif o .png Menys de 150 kB

Nota: els bàners complementaris només es mostren en ordinadors.