Over Shorts-voorbeelden voor video-actiecampagnes

Voorbeelden van uw advertenties geven aan hoe uw advertenties worden getoond in Shorts. Met behulp van voorbeelden kunt u bepalen welke componenten goed worden weergegeven op alle apparaten. In dit artikel leest u hoe u handmatig voorbeelden van uw advertenties kunt bekijken.

Upload uw videoadvertentiemateriaal in meerdere beeldverhoudingen voor optimale resultaten. We hebben vastgesteld dat verticale componenten voor advertentiemateriaal in video-actiecampagnes 10-20% meer conversies per dollar opleveren in YouTube Shorts dan campagnes met alleen liggende componenten.

Hoe het werkt

Maak een video-actiecampagne als u er nog geen heeft. Volg deze stappen om voorbeelden van uw videoadvertentiemateriaal in een verticale indeling te bekijken in Shorts:

1. Als u in uw Google Ads-account een video-actiecampagne maakt, kunt u videoadvertentiemateriaal toevoegen.
  2. Rechts op de pagina is te zien hoe uw advertenties worden getoond in alle geschikte indelingen.
  • Ook kunt u met behulp van de navigatieknoppen bovenaan het voorbeeld door de verschillende indelingen navigeren.
  • Via het dropdownmenu naast de navigatiebalk kunt u de indeling kiezen waarin u een voorbeeld van uw advertentie wilt bekijken.
  1. U kunt een voorbeeld van uw advertentie in de Shorts-indeling bekijken door deze in het dropdownmenu te selecteren. Het voorbeeld van uw advertentie in een verticale indeling bevat het Shorts-logo boven het voorbeeld.
Opmerking: Voorbeelden van uw advertenties in een verticale beeldverhouding kunnen niet worden bekeken op YouTube.

Best practices

• Voeg video's toe die langer dan 10 seconden en bij voorkeur korter dan 3 minuten zijn.
  • We raden u aan één video van elke stand te uploaden, zoals horizontaal, verticaal en vierkant, voor optimale resultaten.
  • Advertenties in een verticale beeldverhouding zijn geschikt voor mobiele apparaten.