Om forhåndsvisning af Shorts-previews til videokampagner med handling

Forhåndsvisninger af dine annoncer kan hjælpe dig med at se, hvordan dine annoncer vises i Shorts-videoer. Forhåndsvisninger kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke af dine aktiver der kan gengives godt på alle enheder. I denne artikel får du hjælp til at forstå, hvordan du manuelt kan se en forhåndsvisning af dine annoncer.

annoncemateriale til video i flere billedformater for at opnå optimale resultater. Det er blevet fundet, at aktiver til annoncemateriale i stående format i videokampagner med handling kan optimere konverteringer 10-20 % mere pr. krone på YouTube Shorts end kampagner, der kun brugte aktiver i liggende format.

Sådan fungerer det

Hvis du ikke allerede har en, skal du oprette en videokampagne med handling for at komme i gang. Du kan se forhåndsvisninger af dit annoncemateriale til video i lodret format i Shorts-videoer ved at følge disse trin:

1. Når du opretter en videokampagne med handling på din Google Ads-konto, kan du føje annoncemateriale til video til den.
  2. Du kan se, hvordan dine annoncer vises i alle kvalificerede formater til højre på siden.
  • Du kan også navigere gennem forskellige formater ved hjælp af navigationsknapperne øverst i forhåndsvisningen.
  • Du kan vælge, hvilket format din annonce skal vises i, ved hjælp af rullemenuen ud for navigationslinjen.
  1. Du kan vælge at se en forhåndsvisning af din annonce i Shorts-format ved at vælge den i rullemenuen. Forhåndsvisningen af din annonce i lodret format har Shorts-logoet over forhåndsvisningen til eget brug.
Bemærk! Forhåndsvisningerne af dine annoncer i lodret billedformat kan ikke ses på YouTube.

Optimale løsninger

• Tilføj videoer, der er længere end 10 sekunder og ideelt set kortere end 3 minutter.
  • Den optimale løsning er at uploade én video af hver retning, f.eks. vandret, lodret og firkant, for at få de bedst mulige resultater.
  • Annoncer i lodret billedformat er mobilvenlige.