Sobre les previsualitzacions de Shorts per a les campanyes d'acció de vídeo

Les previsualitzacions dels anuncis us poden ajudar a veure com es mostraran a Shorts. Les previsualitzacions us poden ajudar a decidir quins dels vostres recursos es poden renderitzar correctament en tots els dispositius. Aquest article us ajudarà a entendre com podeu veure manualment les previsualitzacions dels vostres anuncis.

Pengeu les creativitats de vídeo amb diverses relacions d'aspecte per obtenir resultats òptims. S'ha detectat que els recursos de creativitat verticals de les campanyes d'acció de vídeo poden optimitzar les conversions entre un 10 i un 20% més per dòlar a YouTube Shorts en comparació amb les campanyes que només han utilitzat recursos horitzontals.

Com funciona

Si encara no en teniu cap, creeu una campanya d'acció de vídeo per començar. Per veure previsualitzacions de les creativitats de vídeo en format vertical a Shorts, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, quan creeu una campanya d'acció de vídeo, podeu afegir-hi una creativitat de vídeo.
  2. Podreu veure com es mostraran els anuncis en tots els formats aptes a la part dreta de la pàgina.
  • També podeu navegar per diversos formats manualment amb els botons de navegació que hi ha a sobre de la previsualització.
  • Podeu triar el format en què voleu previsualitzar l'anunci mitjançant el menú desplegable que hi ha al costat de la barra de navegació.
  1. Podeu veure la previsualització de l'anunci en format de Shorts seleccionant-lo al menú desplegable. La previsualització de l'anunci en format vertical tindrà el logotip de Shorts a sobre de la previsualització com a referència.
Nota: les previsualitzacions dels anuncis amb relació d'aspecte vertical no es poden veure a YouTube.

Pràctiques recomanades

• Afegiu vídeos que durin més de 10 segons i, idealment, menys de tres minuts.
  • Com a pràctica recomanada, pengeu un vídeo de cada orientació, com ara horitzontal, vertical i quadrat, per obtenir resultats òptims.
  • Els anuncis amb relacions d'aspecte verticals estan adaptats per a mòbils.