Om fanen Hoteller i Performance Max for rejsemål-kampagner

På fanen Hoteller kan du nemt få vist trafik efter hotelejendom, så du kan få et fingerpeg om efterspørgslen blandt de rejsende på tværs af lokationer.

Der kan rapporteres om flere forskellige dimensioner, hvilket giver annoncører mulighed for at få vist rapporter for hver ejendom baseret på det viste hotels aktiver i annoncen. Du kan også få en oversigt over ejendoms- og effektivitetsrelaterede metrics for de hoteller, du har brugt i dine kampagner eller annoncegrupper. I denne artikel forklares det, hvordan du får vist fanen, og hvordan de viste metrics skal fortolkes. Få flere oplysninger om Performance Max for rejsemål-kampagner

Se fanen Hoteller

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Vælg Performance Max-kampagner på arbejdsområdet øverst, og vælg den relevante Performance Max for rejsemål-kampagne.
  4. Klik på Aktiver i sektionsmenuen, og vælg derefter "Hoteller" for at få vist rapporteringen på fanen Hoteller.

Et screenshot af brugerfladen, hvor man kan se fanen Hoteller i Google Ads.

Om fanen Hoteller

Når du får vist fanen Hoteller, kan du gennemgå dimensioner og metrics for hvert hotel i din kampagne. Læs nedenstående for at få oplysninger om hver enkelt værdi på fanen.

Hotelattributdimensioner

• Hotelnavn: Dette er navnet på det hotel, der er opnået en eksponering for. Hvis hotelnavnet er tilgængeligt på flere sprog, bliver det i denne kolonne vist på det sprog, der matcher dine Google Ads-indstillinger, hvis det er tilgængeligt på dette sprog. Ellers bliver hotelnavnet som standard vist på engelsk.
  • Sted-id: Sted-id'er identificerer et sted entydigt i Google Places-databasen og på Google Maps.
  • Endelig webadresse: Landingssiden er defineret i aktivgruppen for dette hotel.
  • Webadresse for bookinglink: Dybt link til købsprocessen for et lokale, når en rejseplan er tilgængelig.
  • Status: Nedenfor kan du se de statusser for hotelfeeds, der kan vises på din konto, og potentielle begrundelser for hver status.
    • Kvalificeret

• Hotellet er konfigureret korrekt, og der bruges en velfungerende priskilde til dets annoncer.
    • Kvalificeret (begrænset)

• Hotel matcher ikke: Google kunne ikke fastslå, hvilket hotel der skal vises i annoncer ud fra oplysningerne i priskilden. Få flere oplysninger om problemer med hotelstatus. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med matchning af overnatningssteder*
      • Der er et problem med landingssiden: Dette hotel er med i en kampagne, der enten bruger en priskilde uden en landingsside, eller hvor prisdækningen er begrænset.
      • Prisen mangler: Der er et prisfeed for dette hotel, men det har et konfigurationsproblem, som forhindrer Google i at hente priser. Det kan f.eks. være cachelagret pris, der mangler, rejseplanen er blokeret, liveprisen er ikke konfigureret, båndbredden er opbrugt, timeout for opdaterede priser eller fejl i forbindelse med opdaterede priser.*
      • Der er et problem med prisen: Der er et eller flere problemer med priserne i priskilden. Der kan f.eks. være priser, der er usædvanligt høje eller lave, eller at der mangler afgifter og gebyrer for priserne. Få flere oplysninger om fejlfinding af manglende eller ufuldstændige priser*
      • Prisen er ikke tilgængelig: Der opstod et problem under forsøget på at hente priser for dette hotel.*
      • Andet: Der er et problem med at vise annoncer for dette hotel
  • Land eller region: Dette er det land eller den region, hotellet ligger i (i modsætning til "Brugerland", som er det land, slutbrugeren befinder sig i på tidspunktet for eksponeringen). Hvert hotel-id er knyttet til ét bestemt land.
  • Delstat: Dette er den delstat, hotellet ligger i.
  • By: Dette er den by, hotellet ligger i.
  • Webadresse for landingsside: Det er en annonces webadresse for landingsside, som er knyttet til ejendommen.

*Hvis du ikke bruger Hotel Center til kildepriser, kan du få flere oplysninger om, hvordan du håndterer problemerne, her.

Metrics

På fanen "Hoteller" kan du gennemgå metrics for både effektivitet og hotelefterspørgsel. Læs nedenstående for at få oplysninger om forskellene på de forskellige metrics.

Effektivitetsrelaterede metrics

• Eksp. (eksponeringer): Dette er det antal gange, din annonce er blevet vist.
  • Antal klik: Dette er det antal gange, der er blevet klikket på din annonce.
  • Pris: Dette er dit samlede forbrug inden for en bestemt periode.
  • Klikrate (CTR, click-through rate): Dette er forholdet mellem det antal gange, din annonce eller gratis produktfortegnelse er blevet vist for kunder, og det antal gange, der er blevet klikket på den.
  • Gns. CPC: Dette er det gennemsnitlige beløb, du er blevet debiteret for et klik på din annonce.
  • Konverteringsrelaterede metrics: Få flere oplysninger om konverteringssporingsdata.
  • Konkurrencerelaterede metrics (eksponeringsandel på Søgenetværket, andel af eksponeringer øverst på siden og andel afeksponeringer allerøverst på siden): Dette er en sammenligning af den eksponeringsandel, du har opnået, og den eksponeringsandel, som andre annoncører med lignende indstillinger har opnået.