Sobre la pestanya Hotels de les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges

Amb la pestanya Hotels podeu veure fàcilment el trànsit per propietat d'hotel, la qual cosa us permet fer-vos una idea de la demanda dels viatgers en totes les ubicacions.

Els informes poden mostrar-se en diverses dimensions, i això permet als anunciants veure els informes per propietat en funció dels recursos de l'hotel que es mostren a l'anunci. També podeu consultar informació general sobre les mètriques de propietat i de rendiment dels hotels que heu utilitzat a les campanyes o als grups d'anuncis. Aquest article explica com es pot consultar la pestanya i com s'han d'interpretar les mètriques que s'hi inclouen. Més informació sobre les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges

Veure la pestanya Hotels

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. A la barra d'àrea de treball de la part superior, seleccioneu "Campanyes Màxim rendiment" i seleccioneu la campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges corresponent.
  4. Feu clic a Recursos al menú de seccions i, a continuació, seleccioneu "Hotels" per veure els informes de la pestanya Hotels.

Captura de pantalla d'una interfície d'usuari que mostra la pestanya Hotels a Google Ads.

Entendre la pestanya Hotels

Un cop hàgiu navegat fins a la pestanya Hotels, podreu revisar les dimensions i les mètriques de cada hotel a la vostra campanya. Reviseu la informació que s'indica tot seguit per entendre cada valor de la pestanya.

Dimensions de l'atribut d'hotel

• Nom de l'hotel: el nom de l'hotel que ha rebut una impressió. Si el nom de l'hotel està disponible en diversos idiomes, aquesta columna es mostrarà en l'idioma que coincideixi amb el de la configuració de Google Ads, si està disponible. En cas contrari, el nom de l'hotel es mostrarà de manera predeterminada en anglès.
  • Identificador de lloc: els identificadors de lloc serveixen per identificar de manera única un lloc a la base de dades de Google Places i a Google Maps.
  • URL final: pàgina de destinació definida al grup de recursos d'aquest hotel.
  • URL de l'enllaç de reserva: enllaç profund al flux de compra d'una habitació quan hi hagi un itinerari disponible.
  • Estat: a continuació es mostren els estats del feed d'hotels que es poden mostrar al vostre compte i els motius possibles de cada estat.
    • Apte

• L'hotel està configurat correctament i s'utilitza una font de tarifes que funciona bé per als seus anuncis.
    • Apte (limitat)

• Hotel no coincident: Google no ha pogut determinar quin hotel s'ha de mostrar als anuncis amb la informació de la font de tarifes. Obtén més informació sobre els problemes relacionats amb l'estat dels hotels. Més informació sobre com es poden resoldre els problemes de coincidència de propietats*
      • Problema amb la pàgina de destinació: aquest hotel es troba en una campanya que utilitza una font de tarifes sense cap pàgina de destinació o que la cobertura de preus és limitada.
      • Falta el preu: aquest hotel té un feed de preus, però té un problema de configuració que impedeix que Google obtingui preus. Per exemple, falta el preu desat a la memòria cau, l'itinerari està bloquejat, no s'han configurat els preus en temps real, l'amplada de banda s'ha esgotat, el temps d'espera dels preus en temps real s'ha esgotat o s'ha produït un error en els preus en temps real.*
      • Problema amb el preu: hi ha un o diversos problemes amb els preus de la font de tarifes. Per exemple, són inusualment alts o baixos, o bé no inclouen impostos ni taxes. Informació sobre la resolució de problemes relacionats amb preus que falten o que estan incomplets*
      • Preu no disponible: s'ha produït un problema en obtenir els preus d'aquest hotel.*
      • Altres: hi ha un problema en mostrar els anuncis d'aquest hotel.
  • País o regió: el país on es troba l'hotel (a diferència del "País de l'usuari", que és on es troba l'usuari final en el moment de la impressió). Cada identificador d'hotel correspon a un país concret.
  • Estat: l'estat on es troba l'hotel.
  • Ciutat: la ciutat on es troba l'hotel.
  • URL de la pàgina de destinació: és l'URL de la pàgina de destinació d'un anunci, enllaçat a la propietat.

*Si no utilitzeu Hotel Center per obtenir tarifes, obteniu més informació sobre com podeu abordar els problemes.

Mètriques

A la pestanya "Hotels", podeu consultar tant les mètriques de rendiment com les de demanda d'hotels. Reviseu la informació següent per entendre les diferències de cada mètrica.

Mètriques de rendiment

• Impr. (impressions): nombre de vegades que s'ha mostrat el vostre anunci.
  • Clics: nombre de vegades que s'ha fet clic a l'anunci.
  • Cost: suma de la vostra despesa durant un període concret.
  • CTR (ràtio de clics d'entrada): ràtio de la freqüència amb què els clients que veuen el vostre anunci o la vostra fitxa de producte gratuïta hi fan clic.
  • CPC mitjà (cost per clic mitjà): import mitjà que se us ha cobrat per un clic a l'anunci.
  • Mètriques de conversió: més informació sobre les dades de seguiment de conversions
  • Mètriques de competitivitat (quota d'impressions de cerca, quota d'impressions de la part superior, quota d'impressions de la part més superior): comparació de la vostra quota d'impressions amb la d'altres anunciants que tenen una configuració similar.