Overfør dine ubrugte kreditbeløb

Du kan overføre alle ubrugte kreditbeløb til en anden betalingskonto, forudsat at der er tale om samme produkt, valuta og juridiske Google-enhed. Denne funktion er kun tilgængelig for kunder, der faktureres via følgende Google-enheder:

• Google China (Google Advertising (Shanghai))

• Google France SARL

• Google Italy s.r.l.

• Google Korea LLC

• Google Taiwan

• Google Turkey (Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti)

• PT Google Indonesia

Bemærk! Du kan kun overføre hele det ubrugte kreditbeløb til én destinationsbetalingskonto ad gangen.

Hvad går denne funktion ud på?

Du har overskydende kreditbeløb på din konto, hvis den kredit, du har modtaget fra os, f.eks. kredit for ugyldig trafik eller overleveringskredit, udgør et højere beløb end det, du har brugt på din konto i løbet af den pågældende måned. Vi tilbageholder disse kreditbeløb på din konto, indtil de automatisk kan modregnes i dit forbrug.

Hvis der ikke længere er forbrug via en betalingskonto, så disse kreditbeløb ikke kan modregnes automatisk, kan du vælge at overføre de ubrugte kreditbeløb til en anden betalingskonto med forbrug, så de kan modregnes automatisk.

Hvordan kan jeg se disse kreditbeløb?

Fra og med april 2023 kan disse kreditbeløb ses under "Ikke-anvendte kreditbeløb" på kontoudtoget. Kreditbeløbene kan ses på fanen "Anvendt automatisk", hvor de er ordnet efter kredittype, betalingskontoens id, produkt, beløb og andre attributter. De kan overføres fra én betalingskonto til en anden, så de kan modregnes automatisk på destinationsbetalingskontoen.

Bemærk! Eventuelle kreditbeløb, der er angivet på fanen "Til manuel anvendelse", er kreditnotaer, du kan bruge til betaling af åbne fakturaer. Få flere oplysninger.

Hvordan overfører jeg disse kreditbeløb?

Kontakt den repræsentant fra inkassoafdelingen, der er ansvarlig for din konto, eller send en mail til collections@google.com. Alternativt kan du kontakte os for at anmode om kreditoverførslen. Vi gennemgår din anmodning om overførsel og giver dig besked, når den er færdigbehandlet. Hvis du er den primære kontaktperson for den betalingsprofil, som anmodningen om overførsel vedrører, modtager du også automatisk mails om status for overførslen.

Overførslen af kreditbeløb til en anden betalingskonto er underlagt begrænsninger. Det betyder, at overførslen kun bliver godkendt, hvis:

• Den betalingskonto, som kreditbeløbene skal overføres til, er knyttet til samme produkt, valuta og juridiske Google-enhed.

• Relationen mellem kilde- og destinationsbetalingskontoen kan dokumenteres (hvis der er tale om overførsel mellem forskellige betalingsprofiler).

Sørg for at sætte dig ind i disse begrænsninger, inden du anmoder om overførslen.

Verificer kreditoverførslen.

1. Log ind på Googles betalingscenter.

2. Klik på Kontoudtog.

3. Find de Ubrugte kreditter. Vælg derefter fanen Automatisk anvendt, og find den kredit, der er knyttet til destinationsbetalingskontoens id.

Du kan muligvis ikke se alle relevante oplysninger på kontoudtoget (det afhænger af, hvilke tilladelser du har). Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og fjerner brugere eller redigerer tilladelser.