Sådan fungerer kreditter og justeringer på din konto

En gang imellem foretager Google muligvis en lille ændring af din Google Ads-saldo. Dette kaldes en justering. I de fleste tilfælde sker justeringerne i form af kreditter. Kreditter reducerer din kontosaldo, mens debiteringer øger din kontosaldo.

Du finder alle justeringer, der er anvendt på din konto, ved at klikke på tandhjulsikonet og vælge Fakturering og betalinger. Du kan derefter se justeringerne i kolonnen Krediteringer i din transaktionshistorik. Her er de mest almindelige former for kreditjusteringer:

• Servicejustering: Dette betyder, at der er indsat en kampagnekode eller en goodwill-kredit på din konto. Denne kredit kan kun bruges til fremtidig annoncering og kan ikke refunderes til dig.
  • Ugyldig aktivitet: Denne bruges til ugyldige klik og eksponeringer, dvs. at de er generet af robotter, automatiserede klikværktøjer og anden bedragerisk software. Vi tillader ikke denne form for dårlig opførsel. Du behøver derfor ikke at betale for disse falske klik og eksponeringer. Denne kredit kan kun bruges til fremtidig annoncering og kan ikke refunderes til dig.
  • Overleveringskredit: Nogle gange bliver vi lidt for ivrige og viser din annonce for meget – så meget, at din konto akkumulerer flere omkostninger, end hvad der er tilladt i dit daglige budget. Sådan kan det gå. Hvis dette sker for dig, skal du bare tage det roligt – vi krediterer din konto, så du får de ekstra udgifter dækket.
  • Overskredet kontobudget: Dette betyder, at dine annonceringsomkostninger overstiger din forudbetalte saldo. Vi tilbagefører kredit for det overskredne beløb, så du ikke kommer til at betale for denne aktivitet. Dette vises kun for konti, som anvender manuelle betalinger.

Næste trin