Sådan anmoder du om en refusion

Du kan anmode om en refusion ved at lukke din Google Ads-konto, mens der stadig står penge på kontoen. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det kreditkort, der er knyttet til din Google Ads-konto.

Tip!

Du kan annullere din refusionsanmodning, hvis vi ikke har sendt dig en bekræftelses-e-mail om din refusion. Du skal blot genaktivere din konto.

Lukning af din konto

I forbindelse med denne procedure kan du se alle dine potentielle tilbageførsler. Du har også mulighed for at angive dine bankoplysninger, hvis du bruger pengeoverførsel.

Sådan lukker du din konto og starter refusionsprocessen:

Bemærk! Du skal have administratoradgang for at lukke en konto.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst på siden.
  3. Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  4. Klik på sektionen Kontostatus for at udvide den.
  5. Klik på Luk min konto.

Hvis du ombestemmer dig, kan du genaktivere din konto ved at logge ind og følge vejledningen. Derefter skal du opdatere dine betalingsoplysninger og foretage en indbetaling for at få dine annoncer vist igen.

Behandlingstid: To ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab.

Hvis du har betalt via pengeoverførsel, skal du angive dine bankkontooplysninger, så refusionen kan behandles. Du finder en vejledning i, hvordan du sender os dine kontooplysninger, herunder.

Du kan anmode om en refusion ved at lukke din Google Ads-konto, mens der stadig står penge på kontoen. Hvis du har foretaget dine betalinger via kreditkort, igangsætter vi automatisk en refusion til det kreditkort, der er knyttet til din Google Ads-konto. Hvis du har haft mulighed for at betale via bankoverførsel eller kontant i Oxxo- og 7Eleven-butikker, skal vi bruge dine bankkontooplysninger for at kunne foretage refusionen. Du finder en vejledning i, hvordan du sender os dine kontooplysninger, herunder.

Behandlingstid: Hvis du har betalt via kreditkort, er der to ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab. Hvis du har betalt via bankoverførsel eller kontant i Oxxo- og 7Eleven-butikker, er der en behandlingstid på ca. fire uger.

Du kan anmode om en refusion ved at lukke din Google Ads-konto, mens der stadig står penge på kontoen. Hvis du har foretaget dine betalinger via kreditkort, igangsætter vi automatisk en refusion til det kreditkort, der er knyttet til din Google Ads-konto. Hvis du har betalt med bankoverførsel via Banelco eller PagoMisCuentas.com, skal vi bruge dine bankkontooplysninger for at kunne foretage refusionen. Du finder en vejledning i, hvordan du sender os dine kontooplysninger, herunder.

Behandlingstid: Hvis du har betalt via kreditkort, er der to ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab. Hvis du har betalt via Banelco og PagoMisCuentas.com, er der en behandlingstid på ca. fire uger.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Vi tilbyder ikke refusioner i følgende tilfælde:

• Du har penge fra en kampagnekode stående på din konto.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ekspeditionstid og forsinkede refusioner

Det tager typisk op til to uger at behandle en refusion, men det kan tage op til ti uger, hvis du har foretaget din betaling via en bankkonto i et andet land end Israel, Storbritannien eller USA. I Israel, Storbritannien eller USA kan det afhængigt af arbejdsgangen tage din bank eller dit kreditkortselskab ti hverdage at kreditere refusionen til din konto.

Kontakt os, hvis der går mere end 12 uger.

Sådan ser du, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo

Følg disse trin for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

1. Klik på værktøjsikonet og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  2. Hvis du har penge på kontoen, vises beløbet i parentes med etiketten "Resterende kredit". Hvis du har en udestående saldo, vises beløbet uden parentes med etiketten "Din saldo".
Sådan sender du dine bankkontooplysninger til os

Hvis du ikke angav dine bankkontooplysninger, da du lukkede din konto, skal du sende følgende til os (kontakt din bank for at få eventuelle manglende oplysninger):

• Kunde-id til Google Ads
  • Navnet på bankkontoen
  • Bankkontonummer
  • Filialkode
  • bankkode
  • Bankadresse
  • Bankens SWIFT-kode
  • Din underskrift

Fax herefter disse oplysninger til en af vores betalingsudbydere i USA eller Irland:

Der er et par ting, du skal huske på, når du skal sende din fax til Dublin-kontoret:

• "+" i forvalget til faxnummeret repræsenterer de tal, du skal bruge for at foretage et internationalt opkald fra dit land. Flere lande, herunder Storbritannien, bruger "00". Spørg dit teleselskab, hvis du ikke kender det internationale forvalg i dit land. Tallene "353" i forvalget er påkrævede, for at dit opkald kan blive viderestillet til Irland.
  • For at komme igennem til faxnummeret skal du taste de korrekte tal for "+" i dit land. Tast derefter 353 1 633 5884. Du skal ikke taste "0" før "1".
  • Hvis din virksomhed ligger i Irland, taster du 01-633-5884.
  • Hvis din virksomhed ligger uden for Irland, skal du gøre følgende:
  • Hovedkvarteret i USA: +1 650 653 2520.
  • Hovedkvarteret for alle andre lande end USA i Dublin, Irland: +353 1 633 5884.

Disse faxnumre bruges kun til modtagelse af bankoplysninger, og vores betalingsudbydere besvarer ikke spørgsmål, der sendes sammen med dine oplysninger.

Sådan sender du dine bankkontooplysninger til os

Hvis du ikke indtastede dine bankkontooplysninger, da du annullerede din konto, skal du indtaste dine kontooplysninger i formularen til anmodning om refusion. Husk, at refusionsformularen kun gælder for konti, som har foretaget deres betalinger via bankoverførsel. Du kan kun modtage en refusion, hvis du er kontoadministrator, Google Ads-kontoen er lukket, og der er en positiv saldo. Vær dog opmærksom på, at kreditter fra kampagnetilbud, ugyldige klik og overlevering ikke kan refunderes.

Det er vigtigt, at du er logget ind på din Google Ads-konto, når du bruger formularen til anmodning om refusion. Hvilke oplysninger du bliver bedt om at oplyse i refusionsformularen, afhænger af, hvilket land der er knyttet til din konto. Til de fleste konti kræves oplysninger om banknavn, bankadresse, bankkode, BIC-kode/SWIFT-kode, kontonummer og lignende oplysninger. Kontakt din bank for at få eventuelle manglende oplysninger.

Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet og derefter på Faktureringsoversigt​ under "Fakturering". Gå til Fakturering
  3. En rød notifikation øverst på siden angiver, at du har lukket din Google Ads-konto. Klik på linket til Anmod om tilbageførsel.
  4. Du bliver ledt videre til formularen til anmodning om refusion. Udfyld den, og klik på Indsend.

Google behandler anmodningen inden for to uger, men refusionen kan tage længere tid afhængigt af din bank.

Relateret artikel

Se, hvordan du genaktiverer din konto.

Du kan anmode om en refusion ved at lukke din Google Ads-konto, mens der stadig står penge på kontoen. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det kreditkort, der er knyttet til din Google Ads-konto.

Behandlingstid: To ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos dit kreditkortselskab.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Vi tilbyder ikke refusioner i følgende tilfælde:

• Du har penge fra en kampagnekode stående på din konto.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ekspeditionstid og forsinkede refusioner

Det tager typisk op til to uger at behandle en refusion, men afhængigt af arbejdsgangen kan det tage din bank eller dit kreditkortselskab yderligere 10 hverdage at kreditere refusionen til din konto.

Kontakt os, hvis der går mere end fire uger.

Sådan ser du, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo

Følg disse trin for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

1. Klik på værktøjsikonet og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  2. Hvis du har penge på kontoen, vises beløbet i parentes med etiketten "Resterende kredit". Hvis du har en udestående saldo, vises beløbet uden parentes med etiketten "Din saldo".

Relateret artikel

Se, hvordan du genaktiverer din konto.

Du kan anmode om en refusion ved at lukke din Google Ads-konto, mens der stadig står penge på kontoen. Vi igangsætter automatisk en refusion til din bankkonto eller det kreditkort, der er knyttet til din Google Ads-konto.

Behandlingstid: To ugers behandlingstid hos Google og yderligere behandlingstid hos din bank.

• Hvis du har betalt via bankkort, WebMoney (via Assist), Qiwi eller Yandex.Money direkte fra din Google Ads-konto, foretages overførslen automatisk til dit kort eller din WebMoney-, Qiwi- eller Yandex.Money-pung.
  • Hvis du har betalt via pengeoverførsel eller Yandex.Money via Assist, skal vi bruge dine bankkontooplysninger for at kunne behandle refusionen. Af tekniske årsager er vi ikke i stand til at overføre beløb til en Yandex.Money-pung (via Assist). Følg vejledningen nedenfor for at sende os oplysninger om den bankkonto, som beløbet skal sættes ind på.

Mulige årsager til, at en refusion ikke er mulig

Vi tilbyder ikke refusioner i følgende tilfælde:

• Du har penge fra en kampagnekode stående på din konto.
  • Din konto er stadig aktiv.
  • Du har en udestående saldo, der skal betales.

Ekspeditionstid og forsinkede refusioner

Det tager typisk op til to uger at behandle en refusion, og afhængigt af arbejdsgangen kan det tage din bank eller dit kreditkortselskab yderligere 10 hverdage at kreditere refusionen til din konto.

Kontakt os, hvis der går mere end seks uger.

Sådan ser du, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo

Følg disse trin for at se, om du har penge på kontoen eller en udestående saldo, der skal betales:

1. Klik på værktøjsikonet og derefter på Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  2. Hvis du har penge på kontoen, vises beløbet i parentes med etiketten "Resterende kredit". Hvis du har en udestående saldo, vises beløbet uden parentes med etiketten "Din saldo".
Sådan sender du dine bankkontooplysninger til os

Trin 1: Sådan indtaster du dine bankkontooplysninger:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet og derefter på Faktureringsoversigt​ under "Fakturering". Gå til Fakturering
  3. Et rødt banner øverst på siden angiver, at du har lukket din Google Ads-konto. Klik på linket Gennemfør din refusion.
  4. På den følgende side skal du indtaste dine bankoplysninger (kontakt din bank for at få eventuelle manglende oplysninger):
    • Bankkontoindehavers navn. Hvis kontoen tilhører en privatperson, skal du indtaste det fulde navn med patronymnavn. Hvis det er en virksomhedskonto, skal du indtaste virksomhedens fulde navn.
    • Bankkode (BIC)
    • Bankkontonummer
    • Modtagers skatte-id (INN)
  5. Klik på Gem

Trin 2: Når du har indtastet oplysningerne på din Google Ads-konto, skal du udfylde formularen til anmodning om refusion og faxe den til os. Du finder formularen på siden med bankoplysninger fra trin 1. Sådan finder og udfylder du formularen:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet og derefter på Faktureringsoversigt​ under "Fakturering". Gå til Fakturering
  3. I det røde banner øverst på siden skal du klikke på linket Gennemfør din refusion.
  4. Linket leder dig videre til formularen til anmodning om refusion. Udskriv formularen, udfyld den, og underskriv den.
  5. Fax formularen til os på det nummer, som er angivet på formularen.

Disse faxnumre bruges kun til modtagelse af bankoplysninger, og vores betalingsudbydere besvarer ikke spørgsmål, der sendes sammen med dine oplysninger.

Relateret artikel

Se, hvordan du genaktiverer din konto.