Opret en appkampagne med fokus på installationer

Appkampagner giver dig mulighed for at promovere din app på tværs af Google-tjenester såsom Google Søgning, Google Play, YouTube og Gmail samt i andre apps og på andre mobilwebsites på Displaynetværket. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter appkampagner for at optimere til installationer på din Google Ads-konto. Denne proces omfatter oprettelse af en annoncegruppe bestående af annoncer, der genereres automatisk ud fra dine annonceaktiver.

Før du begynder

Appkampagner med fokus på installationer (ACi, App Campaigns for Install) viser annoncer, indtil brugeren fuldfører den downloadhandling, som kampagnen optimerer til.

Under oprettelsen af ACi-kampagnen til Android-apps oprettes der automatisk en downloadhændelse i Google Play, i tilfælde af at der ikke er nogen downloadhændelse for den valgte app på din Google Ads-konto eller den relaterede managerkonto. Downloadhændelsen oprettes, så snart du påbegynder kampagnekonstruktionen, og den forbliver, selvom du afbryder oprettelsen.

Læs om appkampagner for at få oplysninger om, hvordan disse kampagner fungerer, og gennemgå vores bedste praksis til at nå ud til de rette mobilappbrugere.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg Promovering af apps som kampagnemål.
  6. Vælg Appinstallationer under "Kampagneundertype".
  7. Vælg din mobilapps platform.
  8. Angiv appnavn, pakkenavn eller udgiver i søgefeltet, og vælg derefter din app på den liste, der vises. Hvis der ikke er match, skal du angive webadressen i Google Play Butik (Android) eller App Store (iOS) direkte i feltet. Få flere oplysninger om status for appkampagner
  9. Giv din kampagne et navn. Giv kampagnen et navn, der viser, at der er tale om en appkampagne, for at gøre det nemmere at finde kampagnen igen senere. Det anbefales også at medtage operativsystemet (Android eller iOS) i kampagnenavnet.
  10. Klik på Fortsæt.
  11. Vælg de lokationer, der skal målrettes mod, på siden "Kampagneindstillinger", og vælg "Lokationsmuligheder" for at angive, hvordan du vil målrette mod og ekskludere brugere.
  12. Opdater om nødvendigt sprogindstillingerne. Husk! Dine annoncer bliver ikke oversat i Google Ads, så du bør kun målrette mod sprog, der matcher dine annoncer.
  13. Juster andre indstillinger for din kampagne, f.eks. start- og slutdato. Du kan også tilknytte et datafeed. Få flere oplysninger om brug af feeds i appkampagner.
  14. Klik på Næste.
  15. Angiv dit gennemsnitlige daglige budget under "Budget" på siden "Budget og budgivning".
  16. Vælg fokus og målgruppe under "Budgivning".
  17. Vælg derefter installationshændelse og hændelse i appen (hvis det er relevant) fra dine indstillinger for konverteringer.
    • Bemærk! Med en download-konverteringshandling kan du spore appinstallationer, efter at brugerne har interageret med din annonce. Når det gælder Android-apps, kan download-konverteringshandlinger oprettes og spores automatisk via Google Play.
  18. Angiv eventuelt dit målbud. Afhængigt af dine forhåndsvalgte kampagneindstillinger kan følgende budmuligheder blive vist:
    • Målpris pr. installation
    • Målpris pr. handling
    • Mål for annonceafkast
  19. Klik på Næste.
  20. Tilføj mindst to idéer til overskriften og én idé til beskrivelsen under "Annonceaktiver" på siden "Annoncegrupper" (det anbefales at tilføje op til 5 af hver). Du kan også få vist rapporter om aktivers effektivitet som hjælp til at optimere brugen af aktiver.
  21. Tilføj op til 20 aktiver af hver af følgende aktivtyper:
    • Billeder
    • Videoer
    • HTML5
      • Bemærk! Under "Avancerede indstillinger" har du mulighed for at tilføje et dybt link for at sende brugerne videre til en bestemt side i din app, når de har installeret appen (kun relevant for Android-brugere). Få flere oplysninger om aktivtyper til appkampagner.
  22. Klik på Næste.
  23. Gennemgå dine kampagneoplysninger, og angiv annoncegruppenavnet.
  24. Klik på Offentliggør kampagnen.
    • Bemærk! Alt efter hvor din annonce vises, kan aktiverne for dine appkampagner ændres med henblik på effektivitet og brugeroplevelse. Eksempelvis kan tekst blive afkortet, og billeder og videoer kan blive beskåret, så de passer til brugerens skærmstørrelse.

Tips!