Kuvanparannus

Kuva kuvanparannuksesta Googlen tekoälyn avulla

Google Adsin kuvanparannus suurentaa kampanjasi kuvien kokoa mutta pitää kuvat yhtenäisinä kampanjan vähimmäisvaatimusten mukaisesti. Oikeankokoisten, laadukkaiden kuvien käyttö voi auttaa parantamaan mainosten vahvuutta ja tuloksia, esimerkiksi klikkausprosenttia (CTR), konversioprosenttia ja konversiomääriä. Lue lisää mainoksen vahvuudesta.

Huom. Kuvanparannus on käytettävissä vain Maksimitulokset-kampanjoiden elementtiryhmissä ja responsiivisissa Display-mainoksissa. Se voi myöhemmin tulla saataville myös muihin mainostyyppeihin. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjoiden ja responsiivisten Display-mainosten kuvia koskevista vaatimuksista.

Hyödyt

• Kuvanlaatu pysyy ennallaan kuvakoon kasvaessa vaatimusten mukaisesti.
  • Paranna kuviesi laatua poistumatta Google Ads ‑alustalta.
  • Nosta mainoksen vahvuutta ja paranna tavoittavuutta oikeankokoisten mainosten avulla.

Näin kuvanparannus toimii

Kuvien on oltava vähimmäiskokovaatimusten mukaisia, jotta niitä voi käyttää kampanjassa (esimerkiksi Maksimitulokset-kampanjassa neliön muotoisen kuvan on oltava kooltaan vähintään 300 x 300 pikseliä). Jos ladattu kuva on liian pieni, Google Adsin sisäänrakennettu kuvanparannus muuttaa kuvakokoa ja terävöittää kuvaa automaattisesti vaatimusten mukaiseksi tekoälyn avulla. Kuvan lataamisen jälkeen saat ilmoituksen siitä, että kuvanlaatua on parannettu, jotta kuva näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Huom. Kuvanparannusominaisuus ei vaikuta tiedostokokoon.

Parannettu kuva tallennetaan elementtikirjastoon myöhempää käyttöä varten. Kuvanparannusta ei voi tällä hetkellä käyttää sellaisiin kuviin, jotka on ladattu elementtikirjastoon ennen kuvanparannusominaisuuden käyttöönottoa.

Sitä ei myöskään käytetä ladattuihin kuviin, jotka täyttävät vähintään yhden kampanjasi vähimmäiskokovaatimukset. Nämä kuvat näkyvät edelleen muiden valittujen elementtien rinnalla.