Sobre la millora d'ampliació d'imatges

Imatge que conceptualitza l'ampliació d'imatges mitjançant la intel·ligència artificial (IA) de Google.

La millora d'ampliació d'imatges de Google Ads augmenta la mida de les imatges de la campanya alhora que en manté la integritat, a fi de complir els requisits mínims de campanya. Les imatges de qualitat que s'utilitzen amb les dimensions correctes poden ajudar a millorar l'eficàcia i el rendiment de l'anunci, com ara la ràtio de clics d'entrada (CTR), el percentatge de conversions i les conversions. Més informació sobre l'eficàcia de l'anunci

Nota: la millora d'ampliació d'imatges només està disponible per als grups de recursos Màxim rendiment i per als anuncis de display responsius. És possible que s'afegeixin més tipus d'anuncis més endavant. Obteniu més informació sobre els requisits d'imatge de les campanyes Màxim rendiment i dels anuncis de display responsius.

Avantatges

• Conserveu la qualitat de les imatges en ampliar-ne les dimensions per complir els requisits.
  • Amplieu les imatges sense sortir de la plataforma de Google Ads.
  • Incrementeu la puntuació de l'eficàcia i l'abast de l'anunci amb imatges de la mida correcta.

Com funciona la millora d'ampliació d'imatges

Les imatges han d'ajustar-se als requisits mínims de mida per poder utilitzar-se en una campanya (per exemple, una imatge quadrada d'una campanya Màxim rendiment ha de tenir com a mínim 300 × 300 píxels). Si una imatge penjada és massa petita, la millora d'ampliació d'imatges integrada a Google Ads utilitza a IA per canviar la mida de la imatge i ajustar-la de manera automàtica perquè compleixi els requisits. Un cop completada la pujada, es mostrarà una notificació en què s'indica que la imatge s'ha actualitzat per garantir que l'anunci es vegi bé en tots els dispositius.

Nota: la funció de millora d'ampliació d'imatges no afecta la mida del fitxer.

La imatge ampliada es desa a la Biblioteca de recursos per utilitzar-la més tard. En aquests moments, les imatges penjades anteriorment a la Biblioteca de recursos abans de la disponibilitat d'aquesta funció no són aptes per a l'ampliació.

Les imatges penjades que compleixen les dimensions mínimes per a almenys una de les vostres campanyes no s'amplien i es mostren al costat de la resta de recursos seleccionats, de la manera prevista.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now