Produktilknytning: Knyt Kundematch-partnere til Google Ads

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Admin Icon er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Tools Icon. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en brugerflade med "peg og klik", der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.

Visse Google-integrerede tredjeparter kan oprette Kundematch-segmenter direkte på din Google Ads-konto ved hjælp af dine førstepartskundedata. Disse typer af dataplatforme fra tredjeparter omfatter dataintroduktion, tjenester til kundestyring (CRM, Customer Relationship Management), kundedataplatforme (CDP, customer data platforms) og bureauer. Få flere oplysninger om brug af Kundematch-partnere til upload af data.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du tilknytter eller fjerner tilknytningen til en dataplatform for at hjælpe med at uploade dine kundedata til Google Ads til Kundematch.

Før du begynder

Før du kan konfigurere Kundematch med en dataplatform, skal du sikre, at den partner, du vil sende data fra, er en af følgende Google-integrerede partnere: Acxiom, Adchieve, Adverity, Digital Audience, Epsilon, LiveRamp, Merkury, Sailthru, Wondaris eller Zeotap.

Kundematch er ikke tilgængelig for alle annoncører. For at bruge Kundematch skal din konto opfylde følgende politikkrav vedrørende Kundematch:

• En god historik mht. overholdelse af politikker.
  • En god historik mht. betaling.
  • Mindst 90 dages historik i Google Ads.

Efter du har knyttet en Google-integreret partner til din Google Ads-konto, kan du sende dine kundedata til Kundematch via din konto.

Bemærk! Denne proces er kun påkrævet for visse Kundematch-partnere. Hvis du vil oprette forbindelse til andre partnere, der ikke er angivet her, skal du se vejledningen i Brug Kundematch-partnere til at uploade data.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan knytter du en Kundematch-partner til Google Ads

Følg denne vejledning for at knytte Acxiom, Adchieve, Adverity, Digital Audience, LiveRamp, Merkury, Sailthru, Wondaris eller Zeotap til Google Ads:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Data Manager.
  3. Find navnet på dataplatformen under "Populære produkter", og klik på det. Du får vist vinduet "Opret en tilknytningsanmodning".
  4. Angiv oplysninger om tilknytningsanmodningen.
  5. Gennemgå tilknytningsanmodningen, læs om de angivne oplysninger om datadeling, og klik på Godkend.
  6. Klik på Send.

Du er nu tilknyttet en Kundematch-dataplatform. Gå tilbage til din tredjepartsplatform, og opret dine kundelister, og synkroniser dem derefter med Google Ads, hvor du kan administrere dem i Målgruppeadministrator.

Dataplatformen føjes til listen "Tilknyttede produkter". Hvis du klikker på "Administrer og tilknyt", bliver du ført videre til en side, hvor du enten kan fjerne tilknytningen af dataplatformen eller logge ind på din dataplatformskonto og konfigurere dine kundelister. Hvis du vil forlade denne side, skal du klikke på ikonet Red X icon ud for navnet på dataplatformen øverst til venstre.

Fjern tilknytningen mellem en Kundematch-partner og Google Ads

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Data Manager.
  3. Find navnet på dataplatformen under "Tilknyttede produkter", og klik på Administrer og tilknyt.
  4. Klik på Fjern tilknytning i kolonnen "Handling".

Relaterede links

Kundematch-relaterede links

Om produkttilknytning