Enllaçament de productes: enllaçar partners de segmentació per llista de clients a Google Ads

La pàgina "Comptes enllaçats" d'Administració Admin Icon s'ha mogut a "Gestor de dades" d'Eines Tools Icon. El Gestor de dades de Google Ads és una eina d'importació i de gestió de dades amb una experiència d'apuntar i fer clic que us permet incorporar dades de client de fora de Google i activar-les a Google Ads. Obteniu més informació sobre el Gestor de dades.

Alguns tercers integrats a Google poden fer servir una API de partner per crear segments de llista de clients directament al vostre compte de Google Ads mitjançant dades de client pròpies. Entre aquests tipus de plataformes de dades de tercers hi ha serveis d'incorporació de dades, serveis de gestió de la relació amb els clients (CRM), plataformes de dades de clients (CDP) i agències. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar partners de segmentació per llista de clients a fi de penjar dades.

Aquest article descriu com podeu enllaçar o desenllaçar una plataforma de dades que us ajudi a penjar les vostres dades de client a Google Ads per a la segmentació per llista de clients.

Abans de començar

Abans de configurar la segmentació per llista de clients amb una plataforma de dades, assegureu-vos que el partner des del qual voleu enviar dades és un dels partners integrats de Google següents: Acxiom, Adchieve, Adverity, Digital Audience, Epsilon, LiveRamp, Merkury, Sailthru, Wondaris o Zeotap.

La segmentació per llista de clients no està disponible per a tots els anunciants. Per utilitzar aquesta funció, el vostre compte ha de complir els requisits de la política de segmentació per llista de clients següents:

• Un bon historial de compliment de les polítiques.
  • Un bon historial de pagaments.
  • Un historial de com a mínim 90 dies a Google Ads.

Un cop hàgiu enllaçat un partner integrat a Google al vostre compte de Google Ads, podreu enviar dades de clients al vostre compte per a la segmentació per llista de clients.

Nota: aquest procés només és obligatori per a alguns partners de segmentació per llista de clients. Per connectar amb altres partners que no s'enumerin aquí, consulteu les instruccions per utilitzar partners de segmentació per llista de clients per penjar dades.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot enllaçar un partner de segmentació per llista de clients a Google Ads

Seguiu aquests passos per enllaçar Acxiom, Adchieve, Adverity, Digital Audience, LiveRamp, Merkury, Sailthru, Wondaris o Zeotap i Google Ads:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Gestor de dades.
  3. A "Productes populars", cerqueu el nom de la plataforma de dades i feu-hi clic. Es mostrarà la finestra "Creeu una sol·licitud d'enllaç".
  4. Introduïu els detalls de la sol·licitud d'enllaç.
  5. Reviseu la sol·licitud d'enllaç, consulteu la informació proporcionada sobre la compartició de dades i feu clic a Autoritza.
  6. Feu clic a Envia.

Ja heu enllaçat el compte a una plataforma de dades de segmentació per llista de clients. Torneu a la vostra plataforma de tercers, creeu llistes de clients i sincronitzeu-les amb Google Ads, on les podeu gestionar al Gestor de públics.

La plataforma de dades s'afegeix a la llista "Productes connectats". Si feu clic a Gestiona i enllaça, se us dirigirà a una pàgina en què podeu desenllaçar la plataforma de dades o iniciar la sessió al compte de la plataforma de dades en qüestió i configurar les vostres llistes de clients. Per sortir d'aquesta pàgina, feu clic a la icona Red X icon que hi ha al costat del nom de la plataforma de dades a la part superior esquerra.

Desenllaçar un partner de segmentació per llista de clients i Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Gestor de dades.
  3. A "Productes connectats", cerqueu el nom de la plataforma de dades i feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. A la columna "Acció", feu clic a Desenllaça.

Enllaços relacionats

Enllaços relacionats amb la segmentació per llista de clients

Sobre l'enllaçament de productes