Recordatori: actualitzeu les campanyes intel·ligents de compres a Màxim rendiment

21 de juliol de 2022

A principis d'any, vam fer un avançament de la cronologia i el procés per actualitzar les campanyes intel·ligents de compres i les campanyes locals a Màxim rendiment mitjançant l'eina d'actualització d'"un sol clic" de Google Ads.1 Aquesta eina es va començar a llançar a l'abril per a les campanyes intel·ligents de compres i ara està disponible per a la majoria d'anunciants. És molt recomanable que feu servir l'eina per actualitzar les campanyes tan aviat com pugueu a fi de començar a preparar-vos per al període de festes. L'eina d'autoactualització per a les campanyes locals aviat estarà disponible. Compartirem més informació durant les pròximes setmanes, així que estigueu al cas de les novetats.

Començar les actualitzacions automàtiques per a les campanyes intel·ligents de compres

Els anunciants que facin servir campanyes intel·ligents de compres tindran accés anticipat a l'eina d'autoactualització durant dos mesos de mitjana perquè tinguin temps de fer l'actualització ells mateixos abans que comencin les actualitzacions automàtiques. Ja s'estan començant a fer les actualitzacions automàtiques de manera progressiva per a les campanyes intel·ligents de compres que encara no s'han autoactualitzat amb l'eina. Tingueu en compte aquesta informació a mesura que comencin les actualitzacions automàtiques:

• Per a la majoria d'anunciants, les actualitzacions automàtiques es faran gradualment i finalitzaran al setembre. Rebreu una notificació a Google Ads dues o tres setmanes abans que les vostres campanyes s'actualitzin automàticament perquè pugueu preparar-vos. La notificació inclourà la data concreta en què s'iniciaran les actualitzacions automàtiques de les campanyes.
  • Algunes campanyes intel·ligents de compres que utilitzen funcions com els anuncis de vehicles, que encara no estan disponibles a Màxim rendiment, s'actualitzaran automàticament a principis de 2023. En el cas d'aquestes campanyes que encara no són aptes per a les actualitzacions, els anunciants rebran més endavant aquest any informació més específica sobre el seu procés d'actualització automàtica, que tindrà lloc a principis de 2023.
  • Fins que no comenci el procés d'actualització automàtica per a les vostres campanyes intel·ligents de compres, podeu continuar actualitzant les campanyes mitjançant l'eina d'un sol clic de Google Ads.

Com puc fer l'autoactualització?

Podeu actualitzar les campanyes intel·ligents de compres pel vostre compte mitjançant l'eina d'actualització, a la qual s'accedeix des de les notificacions, la pàgina Recomanacions o la pàgina Campanyes de Google Ads.

Quan les campanyes s'autoactualitzen mitjançant l'eina o quan s'actualitzen automàticament, els aprenentatges provinents de les campanyes intel·ligents de compres anteriors es transfereixen a les noves campanyes Màxim rendiment per mantenir un rendiment coherent. Les opcions de configuració de les campanyes, com ara els objectius de conversió, el pressupost, els recursos de creativitat i l'estratègia d'oferta, també es transfereixen automàticament a Màxim rendiment.

Tingueu en compte aquestes pràctiques recomanades per fer l'actualització fàcilment i començar a utilitzar Màxim rendiment:

• Afegiu més recursos de creativitat un cop hàgiu actualitzat les campanyes intel·ligents de compres. Si proporcioneu tants títols i descripcions de text, imatges i vídeos com sigui possible, podreu accedir a inventari i formats addicionals. Penjar els vostres propis recursos de vídeo és especialment important per obtenir resultats eficaços a YouTube. Amb la creació d'anuncis de vídeo, ja disponible a Google Ads, qualsevol persona pot crear un anunci de vídeo d'alta qualitat en qüestió de minuts i després afegir-lo a les seves campanyes, incloent-hi Màxim rendiment.
  • Visiteu la pàgina Estadístiques per entendre millor el rendiment de les campanyes i trobar elements nous per millorar els resultats. Per exemple, identifiqueu ràpidament els possibles problemes de configuració de les campanyes amb les estadístiques de diagnòstic o consulteu els canvis de rendiment per veure quins factors han generat canvis en el rendiment de les campanyes.

Què passarà amb les campanyes intel·ligents de compres anteriors?

Un cop hàgiu fet l'actualització a Màxim rendiment, les campanyes intel·ligents de compres anteriors s'establiran en l'estat "Tret" i no podreu editar-les ni reactivar-les. Tanmateix, podreu continuar accedint a l'historial de dades des de la pàgina Campanyes o la pàgina Visió general de Google Ads. A més, ja no podreu crear campanyes intel·ligents de compres noves. Obteniu més detalls sobre el procés d'actualització al Centre d'ajuda.

Aprofitar les funcions noves de Màxim rendiment

Un cop hàgiu fet l'actualització, podreu aprofitar les estadístiques, els formats i els inventaris nous disponibles a Màxim rendiment per obtenir millors resultats. Per exemple, els formats de vídeo que s'han llançat recentment us permeten extreure imatges de productes del vostre feed de productes i mostrar-les en primer pla per captar l'atenció dels espectadors a YouTube mitjançant curts, vídeos in-feed i vídeos in-stream. Ara també podeu editar de manera massiva els grups de fitxes a Màxim rendiment i revisar els informes Quota de clics per trobar oportunitats de capturar encara més clics.

Feu l'actualització a Màxim rendiment al més aviat possible a fi d'assegurar-vos que estigueu a punt per al pròxim període de festes. També podeu visitar el Centre d'ajuda per consultar més pràctiques recomanades i afegir al calendari l'esdeveniment Think Retail, que tindrà lloc el 30 d'agost, per conèixer les últimes tendències del període de festes i maneres de preparar la vostra empresa.

Publicat per Tal Akabas, director de producte del grup, Campanyes Màxim rendiment

1. Als països que formen part del programa CSS, les campanyes Màxim rendiment es poden utilitzar amb qualsevol servei de comparació de preus (CSS) amb què es treballi. Els anuncis es mostraran a les pàgines de resultats de cerca generals i en altres superfícies en què s'hagi activat el CSS.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now