Påmindelse: Opgrader dine Smart Shopping-kampagner til kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

21. juli 2022

Tidligere i år gennemgik vi tidsplanen og processen for opgradering af dine Smart Shopping- og Lokale kampagner til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med et enkelt klik ved hjælp af opgraderingsværktøjet i Google Ads.1 Værktøjet begyndte at blive rullet ud i april for Smart Shopping-kampagner og er nu tilgængeligt for de fleste annoncører. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger værktøjet til at opgradere dine kampagner snart, så du kan komme i gang i god tid før juleperioden. Selvbetjeningsværktøjet til opgradering af Lokale kampagner bliver snart tilgængeligt. Der kommer flere oplysninger i løbet af de kommende uger, så hold øje med flere opdateringer.

Start af automatiske opgraderinger for Smart Shopping-kampagner

Annoncører, der bruger Smart Shopping-kampagner, får i gennemsnit adgang til selvbetjeningsværktøjet til opgradering to måneder tidligere, så de har tid til at opgradere selv, inden de automatiske opgraderinger begynder. Automatiske opgraderinger starter nu løbende for Smart Shopping-kampagner, der ikke allerede er blevet opgraderet ved hjælp af dette værktøj. Vær opmærksom på følgende, når automatiske opgraderinger starter:

• De automatiske opgraderinger vil blive foretaget løbende og vil blive afsluttet i september for de fleste annoncører. Du modtager en notifikation i Google Ads to til tre uger, før dine kampagner opgraderes automatisk, så du kan være forberedt. Notifikationen angiver en bestemt dato, hvor dine kampagner skal starte automatiske opgraderinger.
  • Nogle Smart Shopping-kampagner, der bruger funktioner såsom køretøjsannoncer, som endnu ikke er tilgængelige i Maksimal effektivitet, vil først blive opgraderet i starten af 2023. Annoncører, som endnu ikke er kvalificerede til at opgradere, får senere mere specifikke oplysninger om de automatiske opgraderinger i starten af 2023.
  • Indtil den automatiske opgraderingsproces starter for Smart Shopping-kampagner, kan du stadig bruge "enkeltklikværktøjet" i Google Ads.

Hvordan opgraderer jeg selv?

Du kan selv opgradere dine Smart Shopping-kampagner ved hjælp af opgraderingsværktøjet. Du får adgang til værktøjet via notifikationen, siden Anbefalinger eller siden Kampagner i Google Ads.

Når du har opgraderet dine kampagner ved hjælp af værktøjet, eller de er blevet opgraderet automatisk, vil indsigt fra dine tidligere Smart Shopping-kampagner blive overført til dine nye kampagner af typen "Maksimal effektivitet", så du opnår ensartet effektivitet. Dine kampagneindstillinger såsom konverteringsmål, budget, aktiver til annoncemateriale og budstrategi overføres også automatisk til Maksimal effektivitet.

Sørg for at have disse optimale løsninger for øje, så du nemt kan opgradere og komme i gang med at bruge Maksimal effektivitet:

• Tilføj flere aktiver til annoncemateriale, når du har opgraderet dine Smart Shopping-kampagner. Angiv så mange tekstoverskrifter og -beskrivelser, billeder og videoer som muligt, så du kan få adgang til yderligere beholdning og formater. Det er særligt vigtigt at uploade dine egne videoaktiver for at skabe gode resultater på YouTube. Oprettelse af videoannoncer er tilgængeligt i Google Ads, og alle kan oprette en videoannonce af høj kvalitet på få minutter og derefter føje den til kampagner – også kampagner af typen "Maksimal effektivitet".
  • Gå til siden Indsigt for at få en bedre forståelse af din kampagneeffektivitet og finde nye måder at forbedre resultaterne på. Du kan f.eks. hurtigt finde potentielle problemer med kampagnekonfigurationen med Diagnostik-indsigt eller tjekke effektivitetsrelaterede ændringer for at se, hvilke faktorer der har forårsaget ændringerne i din kampagneeffektivitet.

Hvad sker der med mine tidligere Smart Shopping-kampagner?

Når du har opgraderet til Maksimal effektivitet, vil dine tidligere Smart Shopping-kampagner få statussen "Fjernet", og du vil ikke kunne redigere eller genaktivere disse kampagner. Du kan dog stadig få adgang til dine historiske data på siden Kampagner eller siden Oversigt i Google Ads. Du kan desuden ikke længere oprette nye Smart Shopping-kampagner. Få flere oplysninger om opgraderingsprocessen i Hjælp til AdWords

Udnyt de nye Maksimal effektivitet-funktioner

Når du har opgraderet, vil du kunne udnytte den nye beholdning, nye formater og indsigt i Maksimal effektivitet til at skabe bedre resultater. De nyligt lancerede videoformater giver dig f.eks. mulighed for at trække fra dit produktfeed og vise dine produktbilleder lige i centrum for at fange seernes opmærksomhed på hele YouTube i Shorts-videoer, InFeed-videoer og instream-videoer. Nu kan du også masseredigere dine fortegnelsesgrupper i Maksimal effektivitet og gennemgå rapportering af klikandel for at finde muligheder for at få endnu flere klik.

Opgrader til en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" hurtigst muligt for at sikre, at du er godt forberedt til julehandlen. Du kan også gå til Hjælp til AdWords for at få flere oplysninger om optimale løsninger log sætte kryds i kalenderen ved Think Retail den 30. august, hvor du kan høre om de nyeste juletrends, hvordan du kan gøre din virksomhed klar til julehandlen.

Indsendt af Tal Akabas, Group Product Manager, kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

1. I lande, der deltager i programmet for prissammenligningstjenester, kan kampagner af typen "Maksimal effektivitet" bruges sammen med enhver prissammenligningstjeneste, som du arbejder med. Annoncerne vises på generelle søgeresultatsider og andre platforme, som prissammenligningstjenesten har tilvalgt.