Resoldre problemes relacionats amb les fluctuacions i els canvis en el rendiment de les campanyes de compres

Aquest article detalla les diferents causes de les fluctuacions i els canvis en les campanyes de compres, per què és possible que provoquin canvis en el rendiment de les campanyes al llarg del temps i la manera com podeu utilitzar les eines del compte de Google Ads per entendre què genera aquests canvis.

Recordeu: és normal que el rendiment de les campanyes canviï.

Abans de començar

Avaluar el rendiment en funció de l'estratègia d'oferta i de l'objectiu d'optimització

Abans de treure conclusions sobre el rendiment de la campanya, és important que primer us plantegeu si la configuració que utilitzeu coincideix amb les mètriques que voleu assolir optimitzant la campanya. Actualitzar la configuració de l'estratègia d'oferta o de l'objectiu d'optimització de la campanya per ajustar-los als vostres objectius empresarials i publicitaris us permetrà centrar-vos en les mètriques rellevants quan analitzeu el rendiment de la campanya per entendre què ha generat fluctuacions.

Per exemple, el ROAS (retorn de la inversió en publicitat) objectiu us ajuda a obtenir el nombre màxim de conversions de compra possible al ROAS objectiu que heu definit, o per sota d'aquest. En les campanyes que utilitzen el ROAS objectiu, és possible que el cost per conversió i altres mètriques relacionades amb les conversions (valor de conversió / cost) siguin millors indicadors de rendiment que el cost per clic (CPC) i les impressions.

Recordeu que la vostra estratègia d'oferta necessita temps per aprendre

Quan la vostra estratègia d'oferta encara està aprenent, el període d'aprenentatge pot ser la causa de les fluctuacions. Les dades de conversió són el factor principal per reduir el període d'aprenentatge. Més informació sobre el període d'aprenentatge i què l'afecta

El vostre compte de Google Ads

Onze motius habituals pels quals el rendiment fluctua

1. Canvis recents en la configuració del compte o de la campanya

Editar qualsevol opció de configuració del compte de Google Ads o de la campanya, o bé fer canvis al feed o al compte de Merchant Center, pot canviar el rendiment.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: canvis en la configuració del compte o de la campanya.

2. Canvis en els atributs de producte al feed

Comproveu si no s'ha fet cap canvi als productes amb millor rendiment mitjançant els atributs del feed de Merchant Center, cosa que faria que s'excloguessin de la campanya.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: canvis en els atributs de producte.

3. Configuració del seguiment de conversions i retard en la conversió

Si es produeix un descens o un augment sobtat dels pings globals o de les activacions de l'etiqueta d'una acció de conversió que la campanya utilitza per a Smart Bidding, això pot provocar una disminució de la difusió i la despesa, ja que Google Ads optimitza a fi d'assolir l'acció de conversió que hàgiu definit.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: configuració del seguiment de conversions i retard en la conversió.

4. Exclusions de dades

Les exclusions de dades no treuen tot l'historial d'ofertes automàtiques, només afecten el percentatge de conversions estimat. La vostra campanya tindrà menys fluctuacions de cost per clic (CPC) que si no haguéssiu exclòs les dades en l'interval de dates afectat, però encara es podrien produir algunes fluctuacions en el rendiment.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: exclusions de dades.

5. Ofertes i objectius d'oferta

El vostre rendiment pot fluctuar si les ofertes, els límits d'oferta o els objectius d'oferta es defineixen sense tenir en compte l'historial de dades que Google Ads utilitzarà per difondre els anuncis.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: ofertes i objectius d'oferta.

6. Configuració del pressupost

La vostra campanya pot tenir més probabilitats d'experimentar fluctuacions en el rendiment si el pressupost és limitat.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: ofertes i objectius d'oferta.

7. Configuració i superposició de la segmentació (productes, públics, paraules clau i ubicació)

Si la campanya està orientada a un grup d'usuaris més reduït amb una configuració molt específica de públic, de productes limitats o d'ubicació, també és més probable que tingui fluctuacions en el rendiment. És possible que el vostre compte tingui diverses campanyes o grups d'anuncis de compres aptes per participar en subhastes que se superposen a causa de la presència d'una segmentació similar.

Obteniu més informació sobre les Fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: segmentació.

8. Estat de revisió de compliment de les polítiques de productes i d'anuncis

Els canvis en l'estat de revisió dels anuncis o dels productes poden afectar el rendiment.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: política i estat de revisió dels productes.

9. Altres problemes del compte

Els problemes amb els pagaments, les transferències de la facturació o altres problemes al nivell de compte poden afectar el rendiment del compte i de les campanyes.

Obteniu més informació sobre les Fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: problemes amb el compte.

10. Dinàmica de les subhastes

Les tries d'altres anunciants que participen en les mateixes subhastes poden afectar el rendiment de la vostra campanya.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: dinàmica de les subhastes.

11. Canvis en els interessos dels usuaris i en l'estacionalitat

Els anunciants no poden controlar els canvis en els interessos dels usuaris i en l'estacionalitat, però és possible que pugueu fer ajustos a les campanyes per reduir les fluctuacions en el rendiment.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes de compres: canvis en els interessos dels usuaris i en l'estacionalitat.