Sådan løser du problemer, der har medført, at Google Ads-appkampagner ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik

Du kan sommetider komme ud for, at dine appkampagner ikke får så mange eksponeringer, som du ville forvente, eller at de ikke kan bruge så meget af dit angivne daglige budget. I denne artikel kan du læse om nogle typiske årsager til, at annoncer ikke bliver vist, og hvordan du kan bruge værktøjerne i Google Ads til at foretage fejlfinding.

Før du begynder

Det kan du forvente, når en kampagne er aktiveret

Hvis du har aktiveret din appkampagne for nylig, kan der gå et stykke tid, før du begynder at opnå eksponeringer via din kampagne. Det kan der være flere forskellige årsager til:

• Hvis du foretager ændringer i annoncemateriale eller aktiver i en eksisterende kampagne, som er oprettet for nylig, tager det 24-48 timer, før dine annoncer er gennemgået for at sikre, at de overholder alle politikkrav.
  • For appkampagner tager det lidt tid for systemet at lære og optimere mod det mål, du har angivet. Du kan opleve udsving eller et lavere forbrug i denne indledende periode.
  • Det kan tage lidt tid for Google Ads at justere visningen, hvis du foretager ændringer i dine kampagneindstillinger.

Gå til siden Kampagner på din Google Ads-konto

Anbefalinger

Via anbefalinger kan du finde frem til muligheder for at øge effektiviteten, hvis din appkampagne ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik. Du kan f.eks. holde øje med følgende eksempler på anbefalingstyper, når du foretager fejlfinding af disse problemer.

Typiske anbefalingstyper til løsning af problemer med kampagner, der ikke bliver kørt:

• Kampagnen er ikke startet eller er afsluttet
  • Opret eller genaktiver en annoncegruppe
  • Kontobudgettet er opbrugt
  • Alle annoncer er afvist

Typiske anbefalingstyper til løsning af lav trafik:

• Juster dine CPA-mål
  • Forhøj dine budgetter
  • Øg annoncekvaliteten for appannoncer
  • Fjern kampagner, der "stjæler" trafik

Gå til siden Anbefalinger på din Google Ads-konto

Hvis du stadig ikke har opnået eksponeringer af din annonce, når der er gået 3 hverdage, kan du tjekke de almindelige årsager, der er nævnt nedenfor.

10 almindelige årsager til, at dine annoncer måske ikke bliver vist, eller at de får lav trafik

1. Kontoproblemer

Hvis din konto er suspenderet, eller hvis der er problemer med faktureringen på kontoen, kan du ikke køre dine annoncer, før problemet er løst.

Få flere oplysninger om kontoproblemer.

2. Datointerval og kampagnestart- og slutdato

I Google Ads får du vist effektivitetsdata for det datointerval, du vælger.

Få flere oplysninger om datointervaller og start- og slutdatoer for kampagner.

3. Lave budmål og optimeringsmål

Selvom det kan være muligt at få vist annoncer med et meget lavt bud, så vil din kampagne sandsynligvis ikke deltage i eller vinde så mange auktioner, og dine annoncer får muligvis ikke nogen eksponeringer.

Få flere oplysninger om lave budmål og optimeringsmål.

4. Målretningen er for smal

Målretningsindstillinger kan hjælpe dig med at finde de brugere, som er mest interesseret i din virksomhed, men hver gang du tilføjer målretning, eller hvis du har problemer med dine remarketinglister, indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde.

Få flere oplysninger om Målretning er for smal.

5. Målretning overlapper andre kampagner eller annoncegrupper

Du kan have flere kampagner eller annoncegrupper på din konto, som er kvalificeret til at deltage i overlappende auktioner på grund af tilsvarende søgeord eller andre former for målretning.

Få flere oplysninger om Målretning overlapper med andre kampagner eller annoncegrupper.

6. Konverteringssporing

Hvis din kampagne bruger automatisk budgivning til at optimere i forhold til at opnå konverteringer, men ikke får tilstrækkelige konverteringsdata, eller din konverteringssporing ikke er konfigureret korrekt, kan din annonce have begrænset visning.

Få flere oplysninger om konverteringssporing.

7. Status for gennemgang af annoncepolitik

Statusen for gennemgang af dine annoncer, remarketinglister eller aktiver kan også have betydning for mulighederne for at få annoncerne i din kampagne vist.

Få flere oplysninger om status for gennemgang af annoncepolitik.

8. Lav dækning af aktiver til annoncemateriale og mangfoldighed (annoncekvalitet)

Det kan være sværere at få vist annoncerne i appkampagner med et begrænset sæt annoncer eller aktiver, da disse annoncer er kvalificerede til at deltage i færre auktioner og har mindre rækkevidde.

Få flere oplysninger om lav dækning af aktiver til annoncemateriale og mangfoldighed (annoncekvalitet).

9. Appstatus

Status for din app i Google Play eller Apple App Store kan begrænse eller forhindre, at dine appkampagner viser annoncer.

Få flere oplysninger om appstatus.

10. Auktionsdynamik

Andre annoncører, som deltager i de samme auktioner som dig, kan påvirke din kampagnes mulighed for at blive vist.

Få flere oplysninger om auktionsdynamik.