Sådan løser du problemer, der har medført, at kampagner af typen "Maksimal effektivitet" ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik

Du kan sommetider komme ud for, at dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" ikke viser så mange eksponeringer som forventet, eller at de bruger meget af dit angivne daglige budget. I denne artikel kan du læse om nogle typiske årsager til, at annoncer ikke bliver vist, og hvordan du kan bruge værktøjerne i Google Ads til at foretage fejlfinding.

Før du begynder

Det kan du forvente, når en kampagne er aktiveret

Hvis du for nylig har aktiveret din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", kan det tage lidt tid, før din kampagne begynder at give eksponeringer. Det kan der være flere forskellige årsager til:

• Det tager 24-48 timer at gennemgå nyoprettede eller redigerede annoncer for at sikre, at de overholder alle politikkrav.
  • Til kampagner, der bruger automatiske budstrategier, anbefales det, at du venter 1-2 uger, til systemet er opdateret og begynder at være effektivt i forhold til at opnå dit angivne mål.
  • Det kan tage lidt tid for Google Ads at justere visningen, hvis du foretager ændringer i dine kampagneindstillinger.

Gå til Kampagner

Brug diagnostisk indsigt til at finde ud af, hvorfor annoncerne i din kampagne ikke bliver vist

Diagnostikindsigt fremhæver problemer, der kan begrænse din kampagnes mulighed for at vise annoncer. Diagnostikindsigt anbefaler også, hvordan du kan løse disse problemer. Få flere oplysninger om diagnostikindsigt.

Eksempel: En annoncør har hverken opnået konverteringer eller trafik efter at have oprettet en kampagne. Ved hjælp af diagnostikindsigt finder annoncøren ud af, at annoncerne i kampagnen ikke bliver vist, fordi aktiverne er blevet afvist, og annoncøren får vist en anbefaling om at løse de problemer, der har ført til afvisning af aktiverne.

Hvis du stadig ikke har opnået nogen eksponeringer af din annonce, når der er gået 3 hverdage, kan du tjekke de mulige årsager, der er angivet i denne artikel.

13 almindelige årsager til, at annoncer ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik

1. Kontorelaterede problemer

Hvis din konto er suspenderet, eller hvis der er problemer med faktureringen på kontoen, kan du ikke køre dine annoncer, før problemet er løst. Hvis din konto er blevet suspenderet, får du vist denne notifikation på din startside. Du modtager også en mailnotifikation med årsagen til, at din konto er blevet suspenderet.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser kontorelaterede problemer.

2. Datointerval og kampagnestart- og slutdato

I Google Ads får du vist effektivitetsdata for det datointerval, du vælger.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med datointervaller og kampagnestart- og slutdatoer.

3. Kampagnen er ikke aktiveret

For at sikre, at din kampagne er lanceret og kan vises, skal du tjekke, at din kampagne er aktiveret.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med en kampagne, der ikke er aktiveret.

4. Googles AI evaluerer data

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" bruger automatiske budstrategier og AI til at optimere din kampagne og levere maksimal effektivitet.

Få flere oplysninger om og løs problemer med, at Googles AI evaluerer data.

5. Lavt budget

Hvis du har et lavt budget, vises dine annoncer muligvis ikke så ofte, mens Google Ads sørger for, at din kampagne ikke bruger mere end din forbrugsgrænse.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med et lavt budget.

6. Lave budmål og optimeringsmål

Selvom det kan være muligt at få vist annoncer med et meget lavt bud, så vil din kampagne sandsynligvis ikke deltage i eller vinde så mange auktioner, og dine annoncer får muligvis ikke nogen eksponeringer.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med lave budmål og optimeringsmål.

7. Målretningen er for smal

Målretningsindstillinger kan hjælpe dig med at finde de brugere, som er mest interesseret i din virksomhed, men hver gang du tilføjer målretning, eller hvis du har problemer med dine remarketinglister, indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med målretning, der er for smal.

8. Målretning overlapper andre kampagner eller annoncegrupper

Du kan have flere kampagner eller annoncegrupper på din konto, som er kvalificeret til at deltage i overlappende auktioner på grund af tilsvarende søgeord eller andre former for målretning.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med målretningsoverlapninger.

9. Udvidelse med endelig webadresse er deaktiveret

Hvis du aktiverer udvidelse med endelig webadresse, giver det din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" mulighed for at blive vist i yderligere søgninger, der har en større sandsynlighed for at føre til konverteringer. Det genererer ligeledes trafik til de mest relevante landingssider, dynamisk baseret på forespørgslen, og bruger landingssideindhold til dynamisk tilpasning af overskrifter til dine annoncer.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med en udvidelse med endelig webadresse, der er deaktiveret.

10. Problemer med konverteringssporing

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" bruger automatisk budgivning til at optimere mod konverteringer, men hvis din kampagne ikke får tilstrækkelige konverteringsdata, eller din konverteringssporing ikke er konfigureret korrekt, kan din annonce have begrænset visning.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med konverteringssporing.

11. Status for gennemgang af annoncepolitik

Før dine annoncer kan blive vist, gennemgås de med hensyn til overholdelse af politikker for at sikre, at de overholder Google Ads-politikkerne. Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" overholder alle Google Ads-politikker.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med status for gennemgang af annoncepolitik.

12. Lav dækning af aktiver til annoncemateriale og mangfoldighed (annoncekvalitet)

I forbindelse med din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" er det vigtigt, at du har et alsidigt udvalg af annoncemateriale, der kan kombineres til forskellige annonceformater, som kan vises på tværs af alle platforme.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med lav dækning af aktiver til annoncemateriale.

13. Auktionsdynamik

Andre annoncører, som deltager i de samme auktioner som dig, kan påvirke din kampagnes mulighed for at blive vist.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med auktionsdynamikken.

Annoncører, der har en Google Merchant Center-konto

Annoncører, der har et Google Merchant Center knyttet til deres kampagne af typen "Maksimal effektivitet", bør tjekke flere andre signaler, når de finder og løser problemer med annoncer, der ikke kører.

Få flere oplysninger om fejlfinding vedrørende din Merchant Center-konto.