Slik løser du det: Bildet av kjøretøyet er ikke gyldig

Bruk et bilde som samsvarer med beskrivelsen av kjøretøyet

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Skal du føre opp et kjøretøy for salg på Google, må du bruke attributtet for bildelink [image_link] for å viderekoble til et bilde som tydelig viser kjøretøyet som selges. Hvis nettadressen til bildet av kjøretøyet viderekobler brukerne til et bilde som ikke er av et kjøretøy, eller som ikke samsvarer med kjøretøyets beskrivelse, kan det hende du får en feilmelding. Kjøretøyoppføringer som inneholder ugyldige bilder, blir avvist.

Du kan løse problemet ved å legge til et bilde som samsvarer med beskrivelsen av kjøretøyet.

Finn ut mer om krav og retningslinjer for bilder i kjøretøyannonser

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.
  4. Klikk på filterikonet Download for å filtrere etter destinasjon, og velg Kjøretøyannonser.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Bytt ut produktbildet med et gyldig bilde

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare finner produkter med følgende: «Problemtittel» = Bildet av kjøretøyet er ikke gyldig
  2. Kontroller produktinformasjonen for disse produktene (bruk ID-en for å finne dem), og fjern bilder som ikke samsvarer med beskrivelsen av kjøretøyet.
  3. Legg til et bilde som samsvarer med beskrivelsen av kjøretøyet, og bruk attributtet for bildelink [image_link] for å legge til en gyldig nettadresse.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Linker til beslektet innhold