Välja ett Google Ads-förvaltarkonto som du vill registrera för Google Partners

För att få ut så mycket som möjligt av Google Partners-programmet rekommenderar vi att du registrerar det Google Ads-förvaltarkonto som bäst representerar ditt företag. Företagets aktivitet i ditt Google Ads-förvaltarkonto används för att fastställa företagets Google Partners-status. Se rekommenderade metoder för Ads-förvaltarkontot och Google Partners-programmet nedan.

• Du måste ha administratörsåtkomst till företagets Google Ads-förvaltarkonto för att kunna registrera företaget för Google Partners. Registrera dig här.
  • Krav för Partners-programmet utvärderas för det Google Ads-förvaltarkonto som väljs när du registrerar dig för Google Partners. Välj företagets Google Ads-ansvariga baserat på det konto som bäst representerar företagets verksamhet.
  • Om ditt företag är stort och multinationellt måste du registrera varje land eller dotterbolags Google Ads-förvaltarkonto för sig, så att varje land eller dotterbolag kan kvalificera sig för Google Partner-märket och få tillgång till förmånerna.
  • Om det registrerade Google Ads-förvaltarkontot är ett underordnat förvaltarkonto får det överordnade förvaltarkontot inte automatiskt åtkomst till Google Partners-programmet och dess fördelar. Google Partners-programmet är endast tillgängligt för Google Ads-förvaltarkonton som är registrerade för Google Partners.
  • Registrera flera användare på administratörsnivå för varje Google Ads-förvaltarkonto. Det förhindrar problem om en administratör oväntat lämnar företaget.