Om Google Partners

Det här innehållet gäller för Google Partners-avsnittet i Google Ads. Klicka här om du vill hitta innehåll som gäller för Google Partners-portalen.

Google Partners är Googles program för reklambyråer, specialister på digital marknadsföring och andra onlinekonsulter som hanterar Google Ads-konton.

Den här artikeln innehåller information om fördelarna med Partners och om att registrera sig för programmet.

Fördelar

• Få Google Partner-märket: Ditt företag kan få Google Partner-märket eller Premier Google Partner-märket. Märket visar att vissa anställda i ditt företag har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar via Academy for Ads. Märket visar också att företaget har uppfyllt Google Ads utgiftskrav, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.
  • Skaffa specialiseringar för företaget: Företag som har Partnerstatus och uppfyller kraven kan skaffa specialiseringar. Specialiseringar för företag visar upp ditt företags produktkunskaper och hjälper dig att skaffa fler kunder och utmärka dig på marknaden.
  • Nätverka med Google: Företag med Partnerstatus får tillgång till ytterligare evenemang, utbildningar och mycket mer. De får även tillgång till Google Ads kampanjerbjudanden för potentiella och befintliga kunder.

Läs mer om fördelarna med Google Partner-status.