Om Google Ads-forum

Google Ads forumsida är en viktig del av Google. Googles hjälpforum är en plats där Google-användare kan ställa frågor eller ge feedback om Googles produkter och tjänster, diskutera produkter och tjänster med andra Google-användare och entusiaster, ge tips om hur andra forumanvändare kan använda Googles produkter och tjänster och få hjälp av andra Google-användare och entusiaster.

Om du vill ha produktuppdateringar, tips på hur du kan stärka din verksamhet eller inspireras av Google Ads-teamet kan du även besöka våra officiella sociala kanaler nedan.