Om siden "Data Manager" og produkttilknytning

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Admin Icon er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Tools Icon. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en "peg og klik"-brugerflade, der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.

På siden "Data Manager" på din Google Ads-konto og din managerkonto kan du knytte din Google Ads-konto til en række første- og tredjepartsdatakilder. Når du tilføjer yderligere data og oplysninger på din konto, kan det hjælpe med at gøre dine kampagner mere effektive, generere et bedre investeringsafkast og give større indsigt i kampagneeffektiviteten.

Dataadministrator har følgende funktioner, der giver dig mulighed for at konsolidere datakilder fra dine tilknyttede konti, dit Google-tag og dine konverteringer:

1. Formålet med Tilknyttede produkter er at hjælpe dig med at finde de produkter, du leder efter:
    • Dine tilknyttede konti og produkter
    • Dine ikke-tilknyttede konti og produkter opdelt som følger:
      • Fra Google (alfabetisk rækkefølge)
      • Andre populære produkter (alfabetisk rækkefølge)
  2. Google-tag er det sted, hvor du kan administrere dine Google-tags. Et Google-tag giver dig mulighed for at sende data fra dit website til tilknyttede destinationer i Google-produkter, så du kan måle effektiviteten af dit website og dine annoncer. Få flere oplysninger om Google-tagget.

På denne side kan du søge efter produkter ved at filtrere følgende kategorier:

• Alle
  • Konverteringer
  • Apps
  • Kundematch
  • Kundeemneannoncer

Du kan også søge efter produkter efter navn ved hjælp af søgefeltet øverst på siden. Du kan se produktbeskrivelser ved at holde markøren over et produktnavn eller klikke på ikonet ud for navnet.

Under "Administrer og tilknyt" kan du tjekke, hvor mange konti der er tilknyttet for hvert produkt, og antallet af afventende anmodninger for hvert produkt, da kontostatussen sidst blev ændret.

Se siden "Data Manager"

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Følg disse trin for at se siden "Data Manager":

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Data Manager.

Typer af tilknyttede produkter og dataimporter

Google har indgået samarbejde med en række forskellige datapartnere, som kan hjælpe dig med til at importere målgrupper, appdata, konverteringer, Kundematch-data og kundeemner. Google-datakilder indsamler data via Google-produkter og -værktøjer, mens førstepartsdatakilder primært er kundeejede og typisk indsamler offline.

Datatype Oplysninger
Google-datakilder Ads Data Hub: Dette giver dig mulighed for at gøre kampagnedata tilgængelige for leverandører og bureauer med henblik på tredjepartsbekræftelse eller -analyse på en sikker, skybaseret platform.
Google Analytics: Her kan du få indsigt i kunderejsen og de handlinger, som folk foretager på dit website eller i din app. Importér metrics for websiteengagement, spor hændelser som konverteringer, og importér remarketingmålgrupper. Du kan få flere oplysninger om vores forskellige Analytics-tilbud her: GA4, Analytics 360.
Google Hotel Center: Hotel Center-platformen hjælper dig med at administrere priser, tilgængelighed og andre data, der bruges i dine Google Ads-hotelkampagner.
Google Merchant Center: Google Merchant Center hjælper dig med at uploade både butiks- og produktdata til Google og gøre dem tilgængelige på en række forskellige Google-tjenester. Du kan annoncere for dine produkter via Shopping-kampagner, dynamisk remarketing osv.
Google Marketing Platform (GMP): Dette værktøj indeholder en pakke med værktøjer, der giver virksomhedsejere mulighed for at administrere marketingtiltag og analyser på ét sted, hvilket dermed gør det nemt at se, hvordan din Google Ads-kampagne klarer sig i forhold til andre data i din marketingstrategi.
Google Optimize: Med Google Optimize kan du køre websiteeksperimenter for at finde frem til den optimale oplevelse for hver brugergruppe.
Google Play: Du kan bruge Google Play til at oprette remarketinglister baseret på de aktuelle brugere af din app. Spor køb i appen som konverteringer for at få indsigt i, hvilke annoncer der er mest effektive.
Google Search Console: Search Console-værktøjer og -rapporter hjælper dig med at måle søgetrafikken på og effektiviteten af dit website, løse problemer og fremhæve dit website i Googles søgeresultater.
YouTube: Du kan få indsigt i, hvordan seerne interagerer med dine videoer på YouTube. Brug remarketing over for personer, der interagerer med din kanal, spor de handlinger, som folk foretager efter at have set videoannoncer, og få flere klik ved hjælp af overlejringer med opfordring til handling.
Førstepartsdatakilder Amazon Redshift: Via Amazon Redshift kan du køre komplekse analyser på store datasæt uden at skulle bekymre dig om serverbegrænsninger.
Amazon S3: Amazon S3 kan hjælpe dig med at gemme og administrere dine data på en sikker måde med fleksible lagerklasser og adgangskontrol.
BigQuery: Den serveruafhængige arkitektur i BigQuery kan nemt skaleres efter din datamængde, og værktøjerne gør det nemt for dig at få værdifuld indsigt.
Google Cloud Storage: Gem dine aktiver til annoncemateriale, samarbejd nemt, og få adgang til dem med det samme. Med Google Cloud Storage kan du bruge on-demand-adgang med høj tilgængelighed uden at skulle administrere hardware eller infrastruktur.
HTTPS: HTTPS sikrer kommunikationen mellem browsere og websites ved at kryptere dataoverførsel. Denne kryptering beskytter følsomme oplysninger, hvilket gør den essentiel for ethvert website, der håndterer sådanne data.
MySQL: Du kan drive både små og store apps med MySQL's databaseadministrationssystem og drage fordel af dens open source-model.
PostgreSQL: Du kan gemme dine data i PostgreSQL, som er en gratis open source-database, der er kendt for sin pålidelighed og mange forskellige funktioner.
Salesforce: Du kan samle dine kunders rejse under ét tag, fordi Salesforce giver teams mulighed for nemt at samarbejde.
SFTP: SFTP tilbyder sikker adgang til og overførsel af dine digitale filer og er perfekt til at sende følsomme oplysninger eller store datasæt via internettet.
Snowflake: Snowflakes automatiserede dataadministration gemmer og analyserer alt problemfrit, lige fra strukturerede rapporter til ikke-strukturerede data fra sociale medier.

Relaterede links

Få flere oplysninger om produktilknytning