Sobre la pàgina "Gestor de dades" i l'enllaçament de productes

La pàgina "Comptes enllaçats" d'Administració Admin Icon s'ha mogut a "Gestor de dades" d'Eines Tools Icon. El Gestor de dades de Google Ads és una eina d'importació i de gestió de dades amb una experiència d'apuntar i fer clic que us permet incorporar dades de client de fora de Google i activar-les a Google Ads. Obteniu més informació sobre el Gestor de dades.

La pàgina "Gestor de dades" del compte de Google Ads i del compte de gestor us permet connectar el compte de Google Ads a diverses fonts de dades pròpies i de tercers. Afegir dades i informació addicionals al compte pot ajudar-vos a fer que les campanyes siguin més efectives, a millorar el retorn de la inversió (ROI) i a obtenir millors estadístiques sobre el rendiment de les campanyes.

El gestor de dades té les funcions següents que us permeten consolidar fonts de dades dels comptes enllaçats, de l'etiqueta de Google i de les conversions:

1. La funció Productes connectats està dissenyada per ajudar-vos a trobar els productes que cerqueu:
    • Els vostres comptes i productes enllaçats
    • Els vostres comptes i productes desenllaçats, separats de la manera següent:
      • De Google (ordre alfabètic).
      • Altres productes populars (ordre alfabètic).
  2. Etiqueta de Google és el lloc on podeu gestionar les etiquetes de Google. L'etiqueta de Google us permet enviar dades del vostre lloc web a destinacions de producte de Google enllaçades per ajudar-vos a mesurar l'efectivitat del vostre lloc web i anuncis. Obteniu més informació sobre l'etiqueta de Google.

Des d'aquesta pàgina podeu cercar productes filtrant per les categories següents:

• Tot
  • Conversions
  • Aplicacions
  • Segmentació per llista de clients
  • Anuncis de contactes

També podeu cercar els productes pel nom mitjançant la barra de cerca que hi ha a la part superior de la pàgina. Per veure les descripcions dels productes, passeu el cursor per sobre del nom d'un producte o feu clic a la icona que hi ha al costat del nom.

A "Gestiona i enllaça", podeu consultar quants comptes estan enllaçats per a cada producte, el nombre de sol·licituds pendents per a cada producte i la darrera vegada que s'ha modificat l'estat dels comptes.

Consultar la pàgina Gestor de dades

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per veure la pàgina "Gestor de dades", seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Gestor de dades.

Tipus de productes connectats i importacions de dades

Google ofereix diversos partners de dades per importar públics, dades de l'aplicació, conversions, dades de segmentació per llista de clients i contactes. Les fonts de dades de Google recullen dades a través dels productes i de les eines de Google, mentre que les fonts de dades pròpies són principalment propietat dels clients i normalment es recullen sense connexió.

Tipus de dades Informació
Fonts de dades de Google Centre de dades d'anuncis: us permet posar les dades de campanya a disposició dels proveïdors i de les agències per a la verificació o l'anàlisi de tercers en una plataforma segura basada al núvol.
Google Analytics: aquí podeu obtenir estadístiques sobre el recorregut del client i sobre les accions que els usuaris duen a terme al vostre lloc web o a la vostra aplicació. Importeu mètriques d'implicació amb el lloc web, feu un seguiment dels esdeveniments com a conversions i importeu públics de remàrqueting. Obteniu més informació sobre les diverses ofertes d'Analytics aquí: GA4 i Analytics 360.
Google Hotel Center: la plataforma Hotel Center us ajuda a gestionar els preus, la disponibilitat i altres dades que s'utilitzen a les campanyes d'hotels de Google Ads.
Google Merchant Center: Google Merchant Center us ajuda a penjar dades de botiga i de producte a Google perquè estiguin disponibles en diversos serveis de Google. Podreu anunciar els productes amb campanyes de compres, amb remàrqueting dinàmic, etc.
Google Marketing Platform (GMP): aquesta eina agrupa un conjunt d'eines que permeten als propietaris d'empresa gestionar el màrqueting i les analítiques des d'un sol lloc, de manera que podeu comparar el rendiment de les vostres campanyes de Google Ads amb altres dades de l'estratègia de màrqueting.
Google Play: podeu utilitzar Google Play per crear llistes de remàrqueting basades en els usuaris actuals de l'aplicació. Feu un seguiment de les compres des de l'aplicació com a conversions per saber quins anuncis generen accions.
Google Search Console: les eines i els informes de Search Console us ajuden a mesurar el trànsit i el rendiment del vostre lloc web a la Cerca, corregir problemes i fer que el lloc web destaqui als resultats de la Cerca de Google.
YouTube: podeu obtenir estadístiques per saber com els espectadors interaccionen amb els vostres vídeos mitjançant YouTube. Feu remàrqueting per arribar als usuaris que interaccionen amb el vostre canal, feu un seguiment de les accions que duen a terme els usuaris després de mirar anuncis de vídeo i aconseguiu més clics amb superposicions de crida a l'acció.
Fonts de dades pròpies Amazon Redshift: amb Amazon Redshift, podeu dur a terme anàlisis complexes en conjunts de dades grans sense preocupar-vos per les limitacions del servidor.
Amazon S3: Amazon S3 us pot ajudar a emmagatzemar i gestionar les vostres dades de manera segura amb classes d'emmagatzematge flexibles i controls d'accés.
BigQuery: l'arquitectura sense servidor de BigQuery s'ajusta perfectament amb les vostres dades, mentre que les seves eines us permeten extreure estadístiques valuoses fàcilment.
Google Cloud Storage: emmagatzemeu els recursos de creativitat, col·laboreu-hi fàcilment i accediu-hi a l'instant. Google Cloud Storage us permet utilitzar accés a la carta i d'alta disponibilitat sense gestionar el maquinari ni la infraestructura.
HTTPS: HTTPS protegeix la comunicació entre els navegadors i els llocs web encriptant la transferència de dades. Aquesta encriptació protegeix la informació sensible i, per tant, és essencial per a qualsevol lloc que gestioni aquestes dades.
MySQL: podeu utilitzar el sistema de gestió de bases de dades de MySQL per a aplicacions petites i grans i beneficiar-vos del seu model de codi obert.
PostgreSQL: podeu emmagatzemar les vostres dades a PostgreSQL, una base de dades gratuïta i de codi obert coneguda per la seva fiabilitat i la gran varietat de funcions.
Salesforce: podeu unificar el recorregut del vostre client en un sol lloc, ja que Salesforce permet als equips col·laborar sense problemes.
SFTP: el protocol SFTP ofereix l'accés i la transferència segurs dels vostres fitxers digitals, perfecte per enviar informació sensible o conjunts de dades grans per Internet.
Snowflake: la gestió de dades automatitzada de Snowflake emmagatzema i analitza tot el contingut de manera òptima, des d'informes estructurats fins a dades de mitjans socials sense estructurar.

Enllaços relacionats

Més informació sobre l'enllaçament de productes