Slik løser du det: Ikke kvalifisert for salg av kjøretøy i butikk

Fjern attributtet for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment], eller endre verdien slik at den samsvarer med typen levering som er godkjent for kontoen din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For ett eller flere av produktene dine har du sendt inn verdien «in_store» for underattributtet for alternativ [option] for attributtet for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment] eller spesifisert en butikkode for attributtet for butikkode [store_code]. Ifølge informasjonen vår er du ikke godkjent for levering av kjøretøy i butikk, og du kan ikke sende inn denne verdien for dette attributtet. Vi har derfor avvist dette tilbudet.

For å løse dette problemet må du bli godkjent for levering av kjøretøy i butikk. Hvis du bare har tenkt å selge kjøretøy på nettet, kan du løse problemet ved å gjøre følgende:

1. Send inn en tom verdi for attributtet for butikkode [store_code] i hovedfeeden.
  2. Send inn verdien «online» for underattributtet for alternativ [option].

Hvis kontoen din ikke er godkjent for kjøretøyannonser, må du enten la være å sende inn dette tilbudet eller følge fremgangsmåten for å bli en kjøretøyselger.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.
  4. Klikk på filterikonet Download for å filtrere etter destinasjon, og velg Kjøretøyannonser.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Fjern eller endre verdien for attributtet for levering av kjøretøyet

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Ikke kvalifisert for salg av kjøretøy i butikk.
  2. Søk etter disse produktene i produktinformasjonen din. Deretter kan du enten fjerne attributtet for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment] eller endre verdien for underattributtet for alternativ [option] slik at den gjenspeiler leveringstypen som kontoen din er godkjent for.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Trinn 4: Bli godkjent som lokal kjøretøyselger

Kjøretøyannonser er for øyeblikket i en begrenset betaversjon, og du må gjennom separate godkjenninger for å drive med salg og levering i butikk og/eller på nettet. Hvis du er interessert i å delta, kan du kontakte Google-representanten din.

Linker til beslektet innhold