Startveiledning for kjøretøyannonser

Slå på programmet for kjøretøyannonser

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Dette er trinn 2 i startveiledningen for kjøretøyannonser.

For å vise kjøretøyannonsene dine på Google må du be om å få programmet aktivert:

1. Fyll ut skjemaet for å aktivere programmet for kjøretøyannonser.
  2. Vent til du får en e-postbekreftelse.
  3. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  4. Klikk på Vekst i navigasjonsmenyen.
  5. Klikk på Administrer programmer.
    • Merchant Center-programmer vises bare til administratorbrukere av Merchant Center-kontoer.
  6. Klikk på Kom i gang på kortet for programmet for kjøretøyannonser.
  7. Velg landet der de fysiske forhandlerne dine ligger.
Tips: Hvis du er bilannonsør utenfor Australia, Canada og USA og er interessert i å delta i programmet for kjøretøyannonser eller betaversjonen av dette, kan du kontakte Google-representanten din.