Informació general sobre els anuncis de vehicles

A custom icon for Merchant Center Classic and Merchant Center Next.

Nota: tot i que els anuncis de vehicles encara no estan disponibles a Merchant Center Next, podeu promocionar-los a l'experiència clàssica de Merchant Center. Actualment, els anuncis de vehicles només estan disponibles en determinats països. Els anuncis de vehicles estan en versió beta oberta a Austràlia, al Canadà i als Estats Units. Consulteu la secció "Disponibilitat" a continuació per obtenir més informació sobre la participació en aquest programa.

Els anuncis de vehicles són un format d'anunci d'embut inferior i centrat en el rendiment que permet als anunciants d'automòbils promocionar tot l'inventari de vehicles als clients interessats que volen comprar vehicles a Google. Aquest format mostra als clients una imatge del vehicle amb informació important, com ara la marca, el model, el preu, el quilometratge i el nom de l'anunciant. Mostrar inventari de vehicles disponibles millora l'experiència de compra dels clients i proporciona contactes més qualificats per als anunciants d'automòbils.

Els anuncis de vehicles ajuden els anunciants a generar vendes optimitzant les conversions en línia (contactes) i les conversions fora de línia (visites a la botiga).

En fer clic en un anunci de vehicles, es dirigirà el client a la pàgina de la descripció del vehicle (VDP) al vostre lloc web, des d'on pot fer accions addicionals, com ara contactar amb el concessionari o emplenar un formulari de contactes abans de visitar-lo. Si sou un anunciant d'automòbils d'Austràlia, del Canadà o dels Estats Units i us interessa participar-hi, contacteu amb nosaltres.

Imatge destacada dels anuncis de fitxa de vehicles

Avantatges

Els anuncis de vehicles us ajuden a presentar-vos en línia als compradors d'automòbils en el moment oportú, amb les fitxes i la informació adequades per apropar-los a una compra. Alguns dels avantatges principals són:

• Més contactes qualificats: mostrar als clients informació clau i elements visuals sobre el cotxe abans de fer-hi clic ajuda a aconseguir contactes més qualificats.
  • Objectius omnicanal: podeu optimitzar tant les conversions en línia (contactes) com les conversions fora de línia (visites a la botiga).
  • Segmentació automàtica: els anuncis de vehicles mostren les fitxes més rellevants per a una consulta d'usuari relacionada.

Disponibilitat

Els anuncis de vehicles admeten tant l'inventari de vehicles nous com de segona mà de concessionaris, comerços al detall, agregadors i fabricants d'equipament original (OEM). No es permeten els anuncis de vehicles privats, de particulars ni d'agents comercials d'automòbils.

Els anuncis de vehicles es poden utilitzar per promocionar només vehicles de passatgers no comercials, com ara cotxes o camionetes descobertes.

Alguns exemples de tipus de vehicles no permesos són els vehicles recreatius, els vehicles comercials, els vehicles de granja, els autobusos, els vehicles de dues rodes, les locomotores, les barques, els avions o els vehicles tot camí.

Actualment, els anuncis de vehicles estan disponibles a Austràlia, al Canadà i als Estats Units, i en una versió beta limitada en determinats països. Si sou un anunciant d'automòbils d'Austràlia, del Canadà o dels Estats Units i us interessa participar-hi, contacteu amb nosaltres.

Com funcionen els anuncis de vehicles

Els anunciants han de penjar el seu feed de dades de vehicles a Merchant Center. El feed de l'anunciant ha de contenir informació rellevant sobre els seus vehicles, inclosos la marca, el model, el preu, el quilometratge, el color, etc. Google utilitza aquests detalls per cercar coincidències entre la cerca d'un client i els cotxes més rellevants.

Per utilitzar anuncis de vehicles, heu de crear campanyes Màxim rendiment amb feeds de vehicles a Google Ads. També heu d'enllaçar el vostre compte de Google Ads a un compte de Merchant Center i a un perfil d'empresa a Google. Si no sou propietari ni gestor dels perfils de les ubicacions del concessionari, hi ha disponible un feed de botiga alternatiu per enllaçar el perfil d'empresa.

Màxim rendiment amb feeds de vehicles és un format centrat en el rendiment multicanal que utilitza la tecnologia de la IA de Google per ajudar els anunciants a generar vendes de vehicles.

Google provarà combinacions diferents dels recursos per crear anuncis amb un rendiment alt en els formats i les xarxes que funcionen millor per als vostres objectius i per als públics a què voleu arribar. Si adjunteu un feed de vehicles sense afegir per separat altres recursos (com ara descripcions, títols i imatges), en afegir-los als grups de recursos o en activar la creació automàtica de recursos a la configuració de la campanya, la campanya Màxim rendiment mostrarà els anuncis de vehicles només a la Cerca de Google.

Nota: estem llançant gradualment la capacitat de mostrar anuncis basats en feeds de vehicles a la Xarxa de Display de Google. Actualment, aquesta opció només està disponible per als anunciants d'Austràlia, del Canadà i dels Estats Units. Les campanyes Màxim rendiment amb un feed de vehicles adjunt podran mostrar anuncis a la Xarxa de Display sense haver d'afegir per separat recursos, com ara títols, descripcions, imatges, etc.