Ændringer af måder, hvorpå displaykampagner oprettes

Vi forenkler oprettelsen af displaykampagner ved at gøre det nemmere for dig at bruge Googles avancerede AI-funktioner i din kampagne, og du opnår samtidig bedre styring og gennemsigtighed i forhold til, hvor dine annoncer bliver vist. Disse ændringer udrulles gradvist og er muligvis ikke tilgængelige for dig endnu.

Hvad bliver ændret?

• I den nye displaykampagneoplevelse har du den rækkevidde og effektivitet, du er vant til, og du har mulighed for at vælge det niveau Google AI's engagement, du foretrækker for budgivning, annoncemateriale og målgrupper. En problemfri konfigurationsproces giver dig mulighed for at vælge mellem at bruge AI eller at styre på forsiden, og du har fleksibilitet til at ændre dine indstillinger for AI når som helst – uden at oprette en ny kampagne.

Smart-displaykampagner og almindelige displaykampagner fungerer nu som én kampagnetype

• For at hjælpe dig med at finde nye og relevante målgruppesegmenter, der genererer eksponeringer, klik eller konverteringer, introducerer vi optimeret målretning. Optimeret målretning kan bruges som uafhængig målretningsmulighed, eller du kan tilføje målgruppesignaler for at optimere målretningen. Optimeret målretning er en ny funktion, som med udgangspunkt i målgruppesegmenter eller kontekstsegmenter gør det muligt at finde potentielle kunder, du måske har overset, og derved øge kampagneeffektiviteten.

Få adgang til de rette Google-målgrupper med optimeret målretning

• Kampagneoprettelsen i Google Ads giver dig nu trinvis vejledning for hver enkelt del af kampagnen. I stedet for at skulle rulle gennem forskellige sektioner af kampagnen kan du straks springe til den ønskede sektion ved hjælp af navigationsmenuen til venstre.

Få klar vejledning, når du opretter din kampagne

Se, hvad folk siger om den nye version af grænsefladen til oprettelse af displaykampagner

Deltag i samtalen i Google Ads-forummet

Andre fordele

• Understøttelse af datadrevet tilskrivning: Med datadrevet tilskrivning tilskrives der værdi for konverteringer ud fra, hvordan folk interagerer med dine forskellige annoncer og beslutter sig for at blive kunder hos dig. Funktionen bruger data fra din konto til at afgøre, hvilke annoncer, søgeord og kampagner der har den største indvirkning på din forretningsmål.
  • Brug "betal for konverteringer": Hvis du er kvalificeret annoncør og bruger budgivning baseret på mål-CPA, kan du bruge betal for konverteringer til at blive faktureret for opnåede konverteringer til din mål-CPA (i stedet for klik).
  • Større kontrol og gennemsigtighed: Du kan føje målretningssignaler og indholdsekskluderinger til dine kampagner og bruge funktionen Målgruppeindsigt til at se, hvilke typer kunder der foretager en konvertering, når de ser dine annoncer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med mine allerede oprettede Smart-displaykampagner eller standarddisplaykampagner?

Dine aktive Smart-displaykampagner og standarddisplaykampagner kan fortsat køres. Du kan også redigere disse kampagner, hvis der er behov for det. Efterhånden som flere annoncører får adgang til den nye type displaykampagner, får du flere gode råd om dine allerede oprettede kampagner.

Hvad sker der med de AI-baserede målretningsfunktioner i Smart-displaykampagner?

Funktioner til målretning baseret på AI er nu tilgængelige som optimeret målretning. Når du når til sektionen "Målretning" i forbindelse med oprettelsen af en kampagne, kan du se, at din kampagne bruger optimeret målretning. Ligesom de AI-baserede målretningsfunktioner i Smart-displaykampagner kan det, kan optimeret målretning hjælpe dig med at nå ud til nye og relevante målgrupper, der sandsynligvis foretager en konvertering. Du kan føje signaler til optimeret målretning (f.eks. målgruppesegmenter eller søgeordssegmenter), men dette er ikke et krav.

Hvad sker der med funktionen til målretningsudvidelse for standarddisplaykampagner?

Målretningsudvidelse er nu tilgængelig som optimeret målretning. Ligesom målretningsudvidelse ser optimeret målretning på alle de målgruppesegmenter, du har føjet til din målretning, og bruger den som udgangspunkt for at finde nye og relevante målgrupper til kampagnen. Optimeret målretning kan derudover søge efter målgruppesegmenter, der falder uden for dine valgte målgruppesegmenter, hvis der er en mulighed for at øge effektiviteten på denne måde.

Respekterer optimeret målretning mine eksisterende kontrolelementer for brandsikkerhed?

Optimeret målretning respekterer dine eksisterende indstillinger for brandsikkerhed (f.eks. indholdsekskluderinger). Du behøver ikke at foretage yderligere ændringer af dine indstillinger for brandsikkerhed, når du bruger optimeret målretning.

Kan jeg redigere optimerede målretningsindstillinger ved hjælp af Google Ads API eller Google Ads Editor?

I en kommende version af Google Ads API og Google Ads Editor kan du føje optimeret målretning til dine kampagner (ligesom når du opretter kampagner direkte i Google Ads).