Canvis en la creació de campanyes de display

Estem simplificant la creació de campanyes de display; us serà més fàcil utilitzar les funcions avançades de la IA de Google a la campanya, així com obtenir una millor guia i més transparència sobre els llocs on es publiquen els vostres anuncis. Aquests canvis s'estan implementant gradualment i és possible que encara no estiguin disponibles.

Canvis

• A la nova experiència de les campanyes de display, teniu l'abast i el rendiment que ja coneixeu, a més de la capacitat de triar el nivell d'implicació de la IA de Google que preferiu per a les ofertes, les creativitats i els públics. Un procés de configuració senzill us permet triar entre utilitzar la IA o prendre el control per avançat, i teniu la flexibilitat de canviar les opcions de la IA en qualsevol moment sense haver de crear una altra campanya.

Ara les campanyes intel·ligents de display i les campanyes estàndard de display funcionen com un sol tipus de campanya

• Per ajudar-vos a trobar segments de públic nous i rellevants que generin impressions, clics o conversions, hem creat la segmentació optimitzada. La segmentació optimitzada pot funcionar com a opció de segmentació autònoma, però també hi podeu afegir senyals de públic per influir en l'optimització de la segmentació. La segmentació optimitzada va més enllà dels senyals que hàgiu seleccionat manualment (per exemple, segments de públic o segments contextuals) per aconseguir clients que puguin haver passat desapercebuts, a fi de millorar el rendiment de la campanya.

Accedir als públics de Google adequats amb la segmentació optimitzada

• Ara, l'experiència de creació de campanyes de Google Ads us ofereix indicacions pas a pas per a cada part de la campanya. En lloc de desplaçar-vos per les diferents seccions de la campanya, podeu anar directament a una secció des del menú de navegació de l'esquerra.

Obtenir indicacions clares en crear una campanya

Consulteu què diuen els usuaris sobre la nova experiència de creació de campanyes de display

Uneix-me a les converses de la comunitat de Google Ads

Altres avantatges

• Assistència per a l'atribució basada en dades: l'atribució basada en dades atribueix el mèrit de les conversions en funció de com les persones interaccionen amb els vostres anuncis i decideixen fer-se clients vostres. Fa servir dades del vostre compte per determinar quins anuncis, quines paraules clau i quines campanyes tenen més impacte en els vostres objectius empresarials.
  • Ús del pagament per conversions: si sou un anunciant apte i utilitzeu les ofertes de cost per acció (CPA) objectiu, podeu fer servir el pagament per conversions perquè se us facturin les conversions (i no els clics) que rebeu al CPA objectiu.
  • Més control i transparència: podeu afegir senyals de segmentació i exclusions de contingut a les campanyes i utilitzar la funció Estadístiques de públic per veure quins tipus de clients fan conversions quan veuen els vostres anuncis.

Preguntes freqüents

Què passarà amb les campanyes intel·ligents de display o les campanyes estàndard de display que ja tinc?

Les campanyes intel·ligents de display i les campanyes estàndard de display actives es poden continuar publicant. També podeu editar-les si cal que feu canvis. Us donarem més informació sobre les campanyes que ja tingueu a mesura que ampliem a més anunciants la nova experiència de les campanyes de display.

Què passarà amb les funcions de segmentació basada en la IA per a les campanyes intel·ligents de display?

Les funcions de segmentació basada en la IA ara estan disponibles com a segmentació optimitzada. Quan arribeu a la secció "Segmentació" durant la creació d'una campanya, veureu que la campanya utilitza la segmentació optimitzada. Tal com passa amb les funcions de segmentació basda en la IA de les campanyes intel·ligents de display, la segmentació optimitzada us pot ajudar a arribar a públics nous i rellevants amb probabilitats de fer conversions. Podeu afegir senyals a la segmentació optimitzada (com ara segments de públic o segments de paraules clau), però no és obligatori.

Què passa amb la funció d'expansió de la segmentació per a les campanyes estàndard de display?

Ara, l'expansió de la segmentació està disponible com a segmentació optimitzada. Tal com fa l'expansió de la segmentació, la segmentació optimitzada analitza qualsevol segment de públic que hàgiu afegit a la segmentació i fa servir aquests segments com a punt de partida per trobar públics nous i rellevants per a la campanya. Un altre avantatge de la segmentació optimitzada és que pot cercar segments de públic fora dels que teniu seleccionats si detecta una oportunitat de millorar el rendiment.

La segmentació optimitzada respecta els controls de seguretat de marca existents?

La segmentació optimitzada respecta la configuració de seguretat de marca (com ara les exclusions de contingut) existent. No cal que feu cap canvi addicional a la configuració de seguretat de marca quan utilitzeu la segmentació optimitzada.

Puc editar la configuració de segmentació optimitzada amb l'API de Google Ads o amb Google Ads Editor?

En una versió futura de l'API de Google Ads i de Google Ads Editor, podreu afegir la segmentació optimitzada a les campanyes, tal com ho faríeu en crear campanyes directament a Google Ads.