Crear una campanya de display

Les campanyes intel·ligents de display del vostre compte migraran automàticament sense que hàgiu de fer res. A més, la migració no hauria de provocar fluctuacions en el rendiment de les campanyes. Obteniu més informació sobre les campanyes de display (simplificades recentment).
Nota: a mesura que Google millora el procés d'incorporació d'usuaris nous, és possible que el flux de treball dels usuaris nous de Google Ads canviï. El contingut següent està destinat als usuaris de Google Ads que ja han creat un compte de Google Ads i que hi han iniciat la sessió. Aquesta pàgina s'actualitzarà amb més informació el 2023.
Les campanyes de display us permeten arribar a un públic rellevant amb anuncis visualment atractius mentre els usuaris naveguen per milions de llocs web, d'aplicacions i de propietats de Google (com ara YouTube) a fi d'assolir els vostres objectius de màrqueting.
Els anuncis de display responsius són el format principal de les campanyes de display i es mostren en diverses propietats

Una campanya de display és un tipus de campanya que està disponible a Google Ads.

Avantatges

• Arribeu a persones rellevants en diversos llocs: les campanyes de display poden arribar a persones de tot el món en milions de llocs web i d'aplicacions, i a les propietats pertanyents a Google. Això us permet ampliar el vostre abast i esdevenir la primera opció d'un públic més enllà de la Cerca de Google.
  • Creeu campanyes segons els vostres objectius: genereu vendes, contactes i trànsit al lloc web, o bé augmenteu la notorietat i la consideració de la vostra empresa o del vostre producte o servei.
  • Són fàcils d'utilitzar: les campanyes de display utilitzen solucions basades en la IA de Google en la segmentació, les ofertes i els formats per arribar a un públic nou o existent. Això permet que la vostra campanya obtingui els millors resultats sense complicacions. La IA de Google impulsa la majoria de funcions de display, com ara Smart Bidding, la segmentació optimitzada i els anuncis de display responsius.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

1. Creeu una campanya de display

Primer heu de crear una campanya al compte de Google Ads i seleccionar un objectiu per a aquesta campanya. L'objectiu que seleccioneu s'ha d'ajustar a allò que voleu aconseguir amb la campanya. Per exemple, si voleu animar els usuaris a visitar el vostre lloc web, seleccioneu Trànsit al lloc web en crear la campanya.

Crear una campanya nova i definir un objectiu

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Seleccioneu el botó de més i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web o Notorietat de marca i abast.
    • Si no teniu pensat cap objectiu, també podeu seleccionar Crea una campanya sense un objectiu concret.
  6. Seleccioneu Display com a tipus de campanya.
  7. Seleccioneu Campanya estàndard de display com a subtipus de campanya.
  8. Proporcioneu l'URL del lloc web de la vostra empresa.
  9. Poseu un nom a la campanya.
  10. Seleccioneu Continua.

2. Seleccioneu les opcions de configuració de la campanya

La configuració de la campanya us permet triar les ubicacions i els idiomes en què voleu que es mostrin els anuncis. També podeu seleccionar la freqüència amb què els anuncis es mostren a un mateix client, desactivar la publicació dels anuncis en contingut que no encaixi amb la vostra marca, establir dates d'inici i de finalització de la campanya i més.

Triar ubicacions i idiomes

1. Seleccioneu les ubicacions geogràfiques on vulgueu que es mostrin els anuncis o els llocs que vulgueu excloure. Obteniu més informació sobre la segmentació per ubicació.
    • Les exclusions us poden resultar útils si segmenteu per una àrea més gran i voleu evitar una ubicació dins d'aquesta àrea. Per exemple, potser us interessa segmentar per tot Catalunya, tret d'una província o d'una ciutat en concret.
  2. Introduïu els idiomes als quals voleu orientar els anuncis. L'idioma dels anuncis que creeu ha de coincidir amb els idiomes als quals decidiu orientar els anuncis. Obteniu més informació sobre la segmentació per idioma.

Altres opcions de configuració de la campanya

Rotació d'anuncis: mostreu els anuncis que es preveu que rebran més clics o conversions. Podeu triar optimitzar la rotació per als millors anuncis (opció recomanada per a la majoria de campanyes) o bé alternar els anuncis indefinidament. En alguns tipus de campanyes, també podeu triar optimitzar les conversions o bé alternar els anuncis de manera uniforme.

Programació d'anuncis: per limitar el temps en què es poden publicar els anuncis, definiu una programació d'anuncis. Tingueu present que els anuncis només es publicaran durant aquestes hores.

Dispositius: la segmentació per dispositiu us permet triar els tipus de dispositius en què es pot mostrar el vostre anunci. Podeu mostrar els anuncis en tots els dispositius o bé orientar-los a dispositius concrets (per exemple, si voleu que els anuncis es mostrin només en dispositius mòbils).

Opcions d'URL de la campanya: si utilitzeu un sistema de seguiment de clics extern o heu desenvolupat funcions sofisticades de seguiment de clics pròpies, podeu afegir una plantilla de seguiment personalitzada. Les plantilles de seguiment permeten afegir informació addicional a l'URL per identificar la font d'un clic individual en un anunci.

Exclusions de contingut: desactiveu la publicació dels anuncis en contingut que no encaixi amb la vostra marca. Podeu triar el contingut segons les etiquetes de contingut digital, el contingut sensible o el tipus de contingut.

Anuncis dinàmics: afegiu un feed de productes a la campanya perquè es pugui mostrar contingut personalitzat en funció del que hagin vist els usuaris al vostre lloc web o aplicació.

Dates d'inici i de finalització: si voleu que la campanya comenci o finalitzi en una data futura, podeu definir una data d'inici i una de finalització respectivament.

Conversions: aquesta opció de configuració controla quines accions de conversió es registren a la columna "Conversions" d'aquesta campanya. Si utilitzeu Smart Bidding, les estratègies d'oferta optimitzaran aquestes conversions.

3. Definiu un pressupost i una estratègia d'ofertes

El pressupost influeix en la freqüència amb què es mostren els anuncis i en la notorietat amb què ho fan. L'estratègia d'ofertes determina la manera com s'inverteix el pressupost. Les campanyes de display admeten estratègies automàtiques i de Smart Bidding, les quals poden gestionar-vos les ofertes i us ajuden a assolir els objectius de rendiment.

Triar un pressupost i una estratègia d'ofertes

1. Introduïu el vostre pressupost diari. Es tracta de l'import mitjà que voleu invertir cada dia.
  2. Trieu l'estratègia d'ofertes. Les campanyes de display us suggeriran automàticament una estratègia d'ofertes en funció de l'objectiu de la campanya. Si no voleu utilitzar una estratègia d'ofertes suggerida, podeu seleccionar-ne una altra manualment:

Llegeix la nostra guia de Smart Bidding

4. Trieu l'estratègia de segmentació

Les campanyes de display ofereixen diverses maneres d'arribar als usuaris. Podeu:

• Permetre que Google Ads trobi els segments de públic amb millor rendiment mitjançant la segmentació optimitzada.
  • Afegiu criteris addicionals, com ara segments de públic o paraules clau (també coneguts com a "senyals de segmentació"), a la segmentació optimitzada de manera que trobeu criteris similars per difondre els vostres anuncis.
  • Desactivar la segmentació optimitzada i triar els senyals de segmentació més adients per a la campanya.

Configurar la segmentació

Si no voleu afegir cap senyal de segmentació, seleccioneu Següent per continuar creant la campanya.

Per afegir senyals de segmentació:

1. Seleccioneu Afegeix la segmentació.
  2. Seleccioneu els senyals de segmentació.
  3. (Opcional) Per desactivar la segmentació optimitzada, primer afegiu senyals de segmentació, desplegueu la secció Segmentació optimitzada i, a continuació, desseleccioneu la casella que hi ha al costat d'"Utilitza la segmentació optimitzada".
  4. Seleccioneu Següent.

Quina opció de segmentació em convé més?

• Si voleu arribar a clients nous i rellevants, aconseguir-ne i alhora assolir els vostres objectius: manteniu activada la segmentació optimitzada. No cal que afegiu senyals de segmentació.
  • Si voleu arribar a clients nous i rellevants i aconseguir-ne, i hi ha segments de públic concrets als quals voleu arribar: afegiu senyals de segmentació a la campanya i manteniu activada la segmentació optimitzada.
  • Si no voleu cercar clients nous: desactiveu la segmentació optimitzada i feu servir els segments de les dades que ja teniu.

Més informació sobre la segmentació optimitzada

5. Creeu anuncis de display responsius

Les campanyes de display admeten els anuncis de display responsius. Amb els anuncis de display responsius, podeu penjar els vostres recursos (imatges, títols, logotips, vídeos i descripcions) i la IA de Google generarà combinacions d'anuncis per a llocs web, aplicacions, YouTube i Gmail.

Per millorar l'eficàcia dels anuncis, us recomanem que pengeu:

• Cinc imatges o més
  • Dos logotips o més
  • Cinc títols
  • Cinc descripcions
  • Un vídeo

Si voleu tenir més control sobre les creativitats de les campanyes de display, també podeu crear i penjar els vostres propis anuncis d'imatge.

En acabat, seleccioneu Afegeix al grup d'anuncis. Tot seguit, podeu triar entre afegir un altre anunci de display responsiu a la mateixa campanya o seleccionar Següent per finalitzar-la.

Més informació sobre com podeu crear anuncis de display responsius

6. Reviseu la campanya

A la pàgina de revisió, podeu revisar totes les opcions de configuració que heu seleccionat.

Aquí podeu resoldre els problemes potencials que es descriuen a les notificacions d'alertes. Per fer-ho, feu clic a Corregeix-ho a la notificació.

Si rebeu una notificació sobre un problema que impedeix publicar la campanya, no podreu publicar-la fins que no estigui resolt.

Si esteu a punt per publicar la campanya, seleccioneu Publica la campanya.

Passos següents

Un cop hàgiu acabat de configurar la campanya, és possible que els anuncis tardin uns quants dies a començar a mostrar-se. Normalment, els anuncis s'aproven en el termini d'un dia laborable. Els informes de les campanyes de display poden tardar fins a 72 hores a mostrar-se al compte de Google Ads.

L'estratègia d'ofertes pot tardar una mica a optimitzar completament el rendiment. Si no veieu els resultats que volíeu durant els 14 primers dies de la campanya, plantegeu-vos augmentar l'oferta o actualitzar l'estratègia d'ofertes a Maximització de conversions. També us heu d'assegurar que hi hagi prou pressupost per donar suport a la vostra campanya.

Utilitzeu el Planificador de rendiment quan la campanya hagi estat activa com a mínim durant una setmana. Aquesta eina analitza l'historial de dades de la campanya i us ofereix recomanacions aplicables per a futures campanyes. Podeu consultar el marge de millora disponible, simular diferents escenaris d'ofertes i de pressupostos, fer previsions de conversions, maximitzar el creixement, avaluar l'estacionalitat i augmentar l'eficàcia de la campanya. Fins i tot podeu utilitzar el Planificador de rendiment per examinar diverses campanyes de display alhora.

Esteu a punt per començar?

Crea una campanya al compte