Crear un grup de recursos

Nota: a mesura que Google millora el procés d'incorporació d'usuaris nous, és possible que el flux de treball dels usuaris nous de Google Ads canviï. El contingut següent està destinat als usuaris de Google Ads que ja han creat un compte de Google Ads i que hi han iniciat la sessió. Aquesta pàgina s'actualitzarà amb més informació el 2023.

Un grup de recursos està format per les imatges, els logotips, els títols, les descripcions, els vídeos i els senyals de públic que afegiu quan creeu una campanya Màxim rendiment. Aquests recursos es barregen i es combinen automàticament en funció del canal de Google Ads (YouTube, Gmail, la Cerca i altres) en què es difon l'anunci. Podeu utilitzar l'editor de previsualització d'anuncis per veure possibles combinacions de recursos de creativitat.

Google pot crear recursos automàticament per ajudar-vos a connectar amb clients potencials. Quan aquesta opció de configuració està activada, Google fa servir la IA per generar recursos addicionals (títols i descripcions) que s'utilitzaran en combinació amb els recursos que introduïu. Aquests recursos nous es basen en la pàgina de destinació, el domini i els anuncis i recursos de creativitat existents. Us recomanem que mantingueu activada aquesta opció de configuració per optimitzar el rendiment de la campanya. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament a les campanyes Màxim rendiment.

Els anuncis Màxim rendiment es poden difondre a:

• Feed de Discovery
  • Gmail
  • Xarxa de Display de Google
  • Cerca de Google
  • Feed de Shorts en dispositius mòbils
  • YouTube

Nota: els anunciants amb un feed de Merchant Center no han de proporcionar cap recurs de creativitat addicional per llançar una campanya Màxim rendiment. Ara bé, us recomanem que ho feu per tal que la campanya es difongui al màxim en totes les superfícies i tingui un rendiment òptim. Els anuncis es poden generar automàticament en nom vostre sempre que sigui possible. Tingueu present que els recursos creats automàticament no estan disponibles per als anuncis de compres.

Il·lustració de com es pot crear un grup de recursos a Google Ads.

Recordatori

Un recurs afegit a un grup de recursos es pot combinar amb qualsevol altre recurs del mateix grup per crear anuncis que es difonguin a la Cerca de Google, a Google Maps, a display, a YouTube, a Gmail, al feed de discovery i en llocs web associats de Google. Els anunciants poden crear diversos grups de recursos per campanya un cop s'hagi creat el grup de recursos inicial i s'hagi llançat la campanya.

Instruccions

Afegiu recursos

Comenceu el vostre grup de recursos afegint títols, imatges i vídeos relacionats amb un únic tema o públic. Màxim rendiment muntarà automàticament aquests recursos en tots els formats d'anunci aplicables per al vostre objectiu i mostrarà les creativitats d'anunci més rellevants per a cada anunci.

1. Poseu un nom al grup de recursos per identificar el tema del grup de recursos. Tot i que només podeu configurar un grup de recursos abans de publicar la campanya, podeu afegir grups de recursos addicionals més endavant.

2. Els anuncis es dirigiran a l'URL final. Si l'expansió d'URL final està activada, es difondran URL addicionals del vostre domini quan siguin rellevants.

3. Afegiu text, imatges, vídeos i recursos al grup de recursos seguint aquests requisits:

Nota: si l'expansió d'URL final està activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de la consulta de cerca de l'usuari i generi un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Especificació de text

Tipus de recurs de text

Requisits

URL final

Afegiu 1 URL final.

Títol

30 caràcters com a màxim; incloeu almenys un títol amb 15 caràcters o menys.

Afegiu un màxim de 15 títols.

Títol llarg

90 caràcters com a màxim.

Afegiu un màxim de 5 títols llargs.

Description (Descripció)

90 caràcters com a màxim; incloeu almenys una descripció amb 30 caràcters o menys.

Afegiu un màxim de 4 descripcions.

Nom de l'empresa

25 caràcters com a màxim.

Afegiu 1 nom d'empresa.

Crida a l'acció

Automatitzada de manera predeterminada; o bé la podeu seleccionar d'una llista.

Afegiu 1 crida a l'acció.

Camí de l'URL visible

15 caràcters com a màxim, cadascun.

Afegiu un màxim de 2 camins d'URL visible.

Especificació d'imatge

A més dels requisits de sota, tots els recursos d'imatge han de complir els requisits següents:

• Han d'estar desats com a fitxer JPG o PNG.

• Tenir una mida màxima de fitxer de 5.120 kB.

• El contingut ha de ser al centre, de manera que ocupi el 80% de la imatge; aquesta és la part segura, que no quedarà retallada sigui quina sigui la mida de la pantalla del dispositiu.

Tipus de recurs d'imatge

Requisits

Imatge horitzontal

1,91:1

Recomanació: afegiu 3 imatges horitzontals de 1200 × 628 píxels.

Dimensions mínimes: 600 × 314 píxels.

Nombre màxim d'imatges: 20.

També s'admet quan es difonen anuncis només en mode de cerca d'imatges.

Imatge quadrada

1:1

Recomanació: afegiu 3 imatges quadrades de 1200 × 1200 píxels.

Dimensions mínimes: 300 × 300 píxels.

Nombre màxim d'imatges: 20.

Les imatges que no compleixin aquesta relació d'aspecte es poden penjar i retallar a la interfície.

Imatge vertical

4:5

Recomanació: afegiu 1 imatge vertical de 960 × 1200 píxels.

Dimensions mínimes: 480 × 600 píxels.

Nombre màxim d'imatges: 20.

Logotip quadrat

1:1

Recomanació: afegiu 1 logotip quadrat de 1200 × 1200 píxels.

Dimensions mínimes: 128 × 128 píxels.

Nombre màxim de logotips: 5.

Logotip horitzontal

4:5

Recomanació: afegiu 1 logotip horitzontal de 1200 × 300 píxels.

Dimensions mínimes: 512 × 128 píxels.

Nombre màxim de logotips: 5.

Podeu utilitzar imatges amb superposicions, però es recomana utilitzar almenys una imatge sense superposicions per a cada relació d'aspecte (quadrada, horitzontal i vertical). Aquí en teniu alguns exemples:

Imatges sense text ni superposicions gràfiques

Imatges amb superposicions gràfiques o de text

Superposició gràfica o de text, es permet

Superposició gràfica o de text, no es permet

Superposició gràfica o de text, no es permet

Superposició de logotip, es permet Superposició de logotip, no es permet

Especificacions de vídeo

Consell: Google canvia automàticament la mida dels vostres anuncis de vídeo per augmentar el rendiment per plataforma i millorar l'eficàcia dels anuncis. Si no teniu pensat penjar un vídeo, tingueu en compte com es mostraran els altres recursos de creativitat si se'n canvia la mida.

especificacions de vídeo

Els anuncis de vídeo són fonamentals per a l'èxit de la vostra campanya i poden augmentar-ne el rendiment. Si heu inclòs almenys un vídeo a les campanyes Màxim rendiment, és possible que compliu els requisits per publicar-los en un inventari de vídeos addicional.

Les campanyes Màxim rendiment han de tenir almenys un vídeo de més de 10 segons. Podeu penjar un màxim de 5 vídeos. Us recomanem que tingueu com a mínim un vídeo horitzontal, un de quadrat i un de vertical.

Si no afegiu un vídeo al grup de recursos de Màxim rendiment, és possible que es generin automàticament un o més vídeos a partir dels recursos que hi hagi al grup de recursos i que es mostrin en format horitzontal o vertical.

La IA de Google també pot canviar els vídeos penjats per transformar els vídeos horitzontals en versions quadrades o verticals perquè es puguin difondre a YouTube Shorts.

Cada vídeo es revisa abans de publicar-lo per garantir que no hi hagi cap problema, com ara text o logotips retallats, mal enfocament, pèrdua del missatge original i de la intenció estètica del vídeo, o bé que hagi quedat tallada l'exempció de responsabilitat legal. Els anuncis de vídeo canviats només es difonen quan la configuració de privadesa del vídeo original és pública o oculta.

Quan s'afegeix l'anunci de vídeo canviat a la campanya, podeu veure'l si visiteu el grup de recursos de Màxim rendiment o la campanya d'acció de vídeo.

Voleu crear el vostre propi vídeo?

Si no teniu cap recurs de vídeo i no voleu fer servir els vídeos generats automàticament, podeu utilitzar l'eina de creació de vídeos de Google Ads per crear-ne un i utilitzar-lo a la campanya Màxim rendiment. Els anunciants també poden penjar un vídeo apte per a YouTube Shorts (en format vertical i amb una durada d'entre 10 i 60 segons), que es pot difondre a YouTube Shorts. Per obtenir informació sobre com podeu crear vídeos a Google Ads, consulteu la secció Crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos.

Google pot canviar la mida dels anuncis de vídeo automàticament per augmentar el rendiment per plataforma i millorar l'eficàcia dels anuncis. Un cop hàgiu creat i penjat els recursos de creativitat, els vídeos horitzontals es poden ajustar a una relació d'aspecte quadrada (1:1) o vertical (9:16) per al format in-stream de YouTube i YouTube Shorts. Google revisarà tots els vídeos per garantir que no es perdi qualitat.

Les especificacions dels anuncis Màxim rendiment es poden trobar a la taula següent.

Recomanat També s'accepta Textos destacats
Resolució

1080p (Full HD)

Píxels recomanats per a HD:

• 1920 × 1080 píxels (horitzontal)
  • 1080 x 1920 píxels (vertical)
  • 1080 x 1080 píxels (quadrat)

720p (HD estàndard)

Píxels mínims:

• 1280 x 720 píxels (horitzontal)
  • 720 x 1280 píxels (vertical)
  • 480 x 480 píxels (quadrat)

Píxels mínims per a SD:

• 640 x 480 píxels (horitzontal)
  • 480 × 640 píxels (vertical)
  • 480 × 480 píxels (quadrat)
Per obtenir una qualitat òptima, recomanem no fer servir SD.
Relació d'aspecte
  • 16:9 per a horitzontal
  • 9:16 per a vertical
  • 1:1 per a quadrat
  • 4:3 (SD) per a horitzontal
  • 2:3 per a vertical
Per obtenir una qualitat òptima, recomanem no fer servir SD.
Format MPG (MPEG-2 o MPEG-4) WMV, AVI, MOV i FLV, MPEG-1, MP4, MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm i HEVC (h265) No s'accepten fitxers d'àudio, com ara fitxers MP3, WAV o PCM a YouTube.
Mida del fitxer ≤256 GB - -
Durada de l'anunci

Orientacions de vídeo i pràctiques recomanades per a la durada dels anuncis

• (1) horitzontal ≥:10
  • (1) vertical ≥:10
  • (1) quadrat ≥:10
- Us recomanem que tingueu almenys un vídeo vertical d'entre 10 i 60 segons a fi de complir els requisits per utilitzar Shorts.

Recursos

• Us recomanem que afegiu recursos a la campanya Màxim rendiment per donar als usuaris que vegin els vostres anuncis informació addicional sobre la vostra empresa i més motius per fer una acció. Obteniu més informació sobre els recursos.
  • En funció de l'objectiu de la vostra empresa i de la campanya, podeu afegir recursos d'ubicació, d'ubicació afiliada, de text destacat, de trucada, d'enllaç de lloc, de fragment de lloc, de formulari de contactes i de preu a les campanyes Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre com podeu seleccionar recursos per utilitzar-los.

Pràctiques recomanades per a les creativitats d'anunci

• Actualitzeu els recursos de creativitat, ja que són les eines més potents per millorar el rendiment, i us permeten personalitzar la campanya per promocionar productes nous, elements de menú o rebaixes.
  • En el cas de les rebaixes de cap de setmana, inicieu la campanya amb una antelació de 2 o 3 setmanes i, a continuació, actualitzeu els recursos sovint per passar dels recursos de botiga més genèrics als recursos centrats en les rebaixes. Això us permet fer promocions basades en el temps sense afectar el rendiment.
  • Afegiu almenys set recursos d'imatge, incloent-hi un que tingui el format 1200 × 1200.
  • No suprimiu els recursos amb puntuacions baixes sense substituir-los per uns de nous.
  • Afegiu més recursos a mesura que el vostre missatge de màrqueting evolucioni o proporcioneu-ne de nous per continuar captant usuaris addicionals.
  • Com més recursos tingueu, millor. Tenir més recursos significa que podrem difondre més combinacions d'anuncis en totes les xarxes per maximitzar el rendiment.
  1. Seleccioneu una crida a l'acció que s'ajusti als vostres objectius, com ara "registreu-vos" o "subscriviu-vos".
  2. Afegiu el nom de l'empresa o de la marca que es mostra al text de l'anunci.
  3. Feu clic al menú desplegable per veure més opcions i afegiu les opcions d'URL segons convingui.
Nota: si no afegiu un vídeo al grup de recursos de Màxim rendiment, és possible que es generin automàticament un o més vídeos a partir dels recursos que hi hagi al grup de recursos. Si no teniu cap recurs de vídeo i no voleu fer servir els vídeos generats automàticament, podeu utilitzar l'eina de creació de vídeos de Google Ads per crear-ne un i utilitzar-lo a la campanya Màxim rendiment. Per obtenir informació sobre com podeu crear vídeos a Google Ads, consulteu la secció Crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos.

Utilitzar etiquetes personalitzades dels feeds de pàgines

Les etiquetes personalitzades dels feeds de pàgines us permeten especificar quins URL del vostre feed de pàgines s'inclouran als anuncis generats a partir de cada grup de recursos. Seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació per utilitzar etiquetes personalitzades als grups de recursos de les campanyes Màxim rendiment.

Tingueu present que heu de seguir les instruccions de més avall mentre creeu una campanya Màxim rendiment.

Nota:
  1. Quan afegiu els recursos, feu clic a Més opcions per desplegar la secció.
  2. A la secció "Etiquetes personalitzades", feu clic al camp Afegiu una etiqueta personalitzada.
  3. Afegiu una etiqueta personalitzada basada en el feed de pàgines existent.
  4. Seleccioneu Afegeix i, tot seguit, continueu afegint tantes etiquetes del feed de pàgines com vulgueu.

Senyals de públic

Els senyals de públic us permeten afegir suggeriments de públics que ajuden la IA de Google a optimitzar els objectius que seleccioneu. Tot i que afegir senyals de públic és opcional, fer-ne servir us pot ajudar a guiar els models d'aprenentatge automàtic de la millor manera per optimitzar la campanya.

Nota: és possible que Màxim rendiment mostri anuncis a públics rellevants que no estiguin inclosos als vostres senyals si tenen moltes probabilitats de fer conversions, a fi d'ajudar-vos a assolir els vostres objectius de rendiment.

Afegiu senyals de públic

A la secció "Públics" que hi ha a sota del grup de recursos:

1. Si ja heu creat públics, trieu Seleccioneu un públic. Si no és així, trieu Creeu un públic.
  2. Creeu un nom únic per al públic.
  3. Afegiu les vostres dades.
  4. Afegiu segments personalitzats.
  5. Trieu Desa el públic.
Consell: podeu utilitzar la secció "Dades demogràfiques" i l'opció "Segments addicionals" per personalitzar encara més el públic. Per millorar l'aprenentatge automàtic, feu servir els segments personalitzats basats en termes de cerca.

Dades sobre els senyals de públic

Com han interaccionat amb la vostra empresa

Podeu aprofitar les dades de màrqueting i de clients pròpies que ja teniu dels visitants que fan servir dispositius mòbils i ordinadors, de les visualitzacions de pàgines i mitjans socials, així com dels usuaris que han fet una conversió anteriorment.

Proveu d'afegir dades d'aquestes fonts:

• Llistes de visitants del lloc web
  • Llistes d'usuaris de l'aplicació
  • Llistes de clients (per exemple, llistes de correu electrònic i de subscripcions)
  • Llistes d'espectadors de vídeos

Obteniu més informació sobre els segments de les vostres dades.

Els vostres segments de públic personalitzat

Els segments de públic personalitzats us ajuden a arribar al vostre públic ideal utilitzant les paraules clau, les aplicacions i els URL rellevants que afegiu. Afegiu les paraules clau o frases que representin el vostre públic de segmentació. Utilitzeu URL de llocs web similars al vostre. Introduïu els noms de les aplicacions que és probable que el vostre client ideal faci servir.

Obteniu més informació sobre els segments personalitzats.

Dades demogràfiques

Si feu servir les dades demogràfiques, podeu restringir l'enfocament del segment de públic personalitzat amb determinats identificadors per centrar la campanya en les qualitats específiques del vostre públic.

Segments de públic addicionals

Afegiu altres segments per arribar a usuaris en funció de qui són, dels seus interessos i hàbits i de què cerquen de manera activa. Aquests senyals us ajuden a arribar al públic adequat en el moment oportú.

Proveu d'afegir objectius d'aquestes àrees:

• Dades demogràfiques detallades: arribeu als grups d'usuaris en funció de fets vitals a llarg termini.
  • Esdeveniments vitals: arribeu als grups d'usuaris en moments importants de la seva vida.
  • Públics afins: arribeu als grups d'usuaris en funció d'allò que els apassiona i dels seus hàbits i interessos.
  • Públics actius al mercat: arribeu als grups d'usuaris en funció de la seva intenció de compra recent.

Pràctiques recomanades per als grups de recursos

1. Utilitzeu l'indicador d'eficàcia de l'anunci per determinar si un grup de recursos té els recursos suficients per generar el millor rendiment.
  2. Assegureu-vos que tots els tipus de recursos (text, imatges i vídeos) estiguin presents en tots els grups de recursos.
  3. Assegureu-vos que els recursos compleixin les directrius de qualitat.
  4. Creeu variacions de recursos per trobar la creativitat amb millor rendiment.
  5. Després d'editar els recursos, espereu uns quants dies perquè l'eficàcia de l'anunci i l'estat del grup de recursos s'actualitzin. Us recomanem que espereu entre 2 i 3 setmanes abans de decidir substituir els recursos de rendiment baix.
  6. Afegiu el màxim nombre de recursos possible, és a dir, 15 títols, 5 descripcions, 20 imatges en diferents orientacions i 5 vídeos en diferents orientacions. Consulteu la taula següent per obtenir més informació:

Recursos de text

Tipus Quantitat Obligatori
Títols

3-15 títols

Recomanat: 11

sí, confirmat
Títol llarg

1-5 títols llargs

Recomanat: 2

Red X icon
Descripcions

1-5 descripcions

Recomanat: 4

sí, confirmat
Nom de l'empresa 1 nom sí, confirmat
Crida a l'acció 1 crida a l'acció sí, confirmat
URL final 1 URL Red X icon
Nota: si l'expansió d'URL final està activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de la consulta de cerca de l'usuari i generi un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Recursos d'imatge

Relació d'aspecte Quantitat Obligatori

Horitzontal

1,91:1

1-20 imatges

Recomanat: 4

sí, confirmat

Quadrat

1:1

1-20 imatges

Recomanat: 4

sí, confirmat

Logotip

1:1

1-5 imatges

Recomanat: 1

sí, confirmat

Logotip

4:1

1-5 imatges

Recomanat: 1

Red X icon

Vertical

4:5

1-20 imatges

Recomanat: 2

Red X icon
Nota: pengeu imatges en format .jpg o .png d'una mida màxima de 5 MB. Algunes imatges són opcionals, però ajudaran la campanya a destacar amb una eficàcia de l'anunci excel·lent.

Recursos de vídeo

Relació d'aspecte Quantitat Obligatori

Horitzontal

16:9

1-5 vídeos

Recomanat: 1

Red X icon

Quadrat

1:1

1-5 vídeos

Recomanat: 1

Red X icon

Vertical

9:16

1-5 vídeos

Recomanat: 1

Red X icon
Nota: si no afegiu un vídeo al grup de recursos de Màxim rendiment, és possible que es generin automàticament un o més vídeos a partir dels recursos que hi hagi al grup de recursos. Si no teniu cap recurs de vídeo i no voleu fer servir els vídeos generats automàticament, podeu utilitzar l'eina de creació de vídeos de Google Ads per crear-ne un que podreu utilitzar a la campanya Màxim rendiment. Obteniu informació sobre com podeu crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos.

Exemple de com es poden utilitzar els grups de recursos:

Creeu diversos grups de recursos dins de la mateixa campanya per agrupar els recursos que s'haurien de difondre en conjunts o temes. Es recomana separar els grups de recursos per categoria de contingut, tema, idioma o públic objectiu. També us recomanem que creeu diversos grups de recursos si determinats recursos són més rellevants per a públics concrets.

Nota: si l'expansió d'URL final està activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de la consulta de cerca de l'usuari i generi un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la vostra pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Informe de recursos

L'informe de recursos enumera cadascun dels recursos que es fan servir en una campanya Màxim rendiment i us permet comparar el rendiment de diversos recursos. Per veure l'informe de recursos, heu de configurar una campanya Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre els informes de recursos a Màxim rendiment.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now