Om Effektberegner for brug af dybt linkt

Værktøjet Effektberegner for brug af dybt link indeholder en liste over alle de manglende webadresser, du bør overveje at implementere som dybe links (især applinks til Android og universelle links til iOS), og den mistede mulighed ved ikke at implementere dem. Få flere oplysninger om dybe links.

Gå til effektberegneren for brug af dybt link

An animation that demonstrates how to access the Deep Link Impact Calculator in Google Ads.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer.
  4. Klik på fanen Effektberegner for brug af dybt link.

Sådan bruger du Effektberegner for brug af dybt link

Dybe links skaber stor værdi for dig og dine brugere. Mange apps har dog enten kun et lille antal dybe links eller slet ingen dybe links.

Brug værktøjet Effektberegner for brug af dybt link til at:

• Identificere de webadresser, som du kan implementere som applinks (Android) og universelle links (iOS) i dine apps.
  • Identificere din aktuelle forbrugsdækning for mobiltrafik.
  • Få indblik i mistede muligheder, og hvor mange flere konverteringer du muligvis kan få ved at implementere manglende dybe links.
  • Downloade eller sende en rapport, så du nemt kan dele denne indsigt med relevante interessenter i din organisation.

Få indsigt i mistede muligheder

På kortet med mistede muligheder kan du se, hvor mange konverteringer du kunne have opnået, hvis du havde implementeret de manglende dybe links, f.eks. de webadresser, der ikke er implementeret som applinks og universelle links.

For at gøre det nemmere for dig at prioritere viser værktøjet de mistede muligheder for de 10 vigtigste, 20 vigtigste og alle webadresser.

Hvis du f.eks. implementerer de 10 vigtigste webadresser, kunne du muligvis have opnået 2.000-3.000 flere konverteringer og øget din dækning af dybe links med 12,5 %.

Repræsentation af brugerfladen for Effektberegner for dybe links. Det er fremhævet, at 29,4 % af kundernes forbrug på webkampagner er kvalificeret til at sende brugere til appen.

Sådan beregnes mistede appkonverteringer

Mistede appkonverteringer beregnes ved at tage højde for flere faktorer baseret på det operativsystem, der bruges i kampagnen.

På Android-enheder:

• Antal klik fra standardlinks
  • Forbedringer af konverteringsraten på grund af dybe links
  • Antallet af brugere, som har installeret appen

På iOS-enheder:

• Antal klik fra standardlinks
  • Forbedringer af konverteringsraten på grund af dybe links
  • Modellerede data for appinstallation

Hvad er modellerede data for appinstallationer?

Modellering er en måde at estimere data, som ikke kan observeres direkte på grund af Apples politik vedrørende gennemsigtighed i forbindelse med appsporing (ATT, App Tracking Transparency), privatliv for brugere eller tekniske begrænsninger. I dette tilfælde er modellerede data et estimat over antallet af brugere, som klikker på en annonce, og som også har installeret iOS-appen.

Bemærk! Sørg for, at appkonverteringssporing og -budgivning er konfigureret til at registrere de mistede konverteringer, der er fremhævet i effektberegneren. Konverteringssporing giver dig mulighed for at måle værdifulde brugerhandlinger, når brugerne lander i din app, og budgivning hjælper dig med at optimere til konverteringshandlinger i appen, som er knyttet til dine webkampagner.

Web to App Connect

Du kan konfigurere brug af dybe links og appkonverteringssporing via Web to App Connect-grænsefladen i Google Ads. Når du har fuldført konfigurationen for begge, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høj konverteringsrate for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med din mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de køber, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Ikonet Værktøjer på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.

Forbrugsdækning for mobiltrafik

På dette kort kan du se dit aktuelle forbrug på mobiltrafik for dine webkampagner.

En dækning på 29,4% betyder f.eks., at 29,4% af dit nuværende mobilforbrug går via dybe links og ind i dine apps, mens resten af trafikken går til dit mobilwebsite, selv for brugere, der muligvis har installeret din app.

Jo højere dækningen er, jo flere brugere omdirigeres til din mobilapp, hvilket giver en meget bedre brugeroplevelse og et større investeringsafkast sammenlignet med mobilwebsitet.

Manglende oplysninger om dybe links

Eventuelle manglende dybe links vises i en tabel under rapportoversigten. Tabellen indeholder også alle de webadresser, du bør implementere som dybe links i din app, og alle de gyldige links, du har i din app.

Fanen med webadresser uden dybe links til Android

I denne tabel kan du se alle de webadresser, du bør implementere som applinks i dine Android-apps. For hver enkelt webadresse kan du se de mobilklik, mobilomkostninger og konverteringer, der tilskrives denne webadresse, og frem for alt de konverteringer, som du kunne have opnået (mistede konverteringer), hvis du havde implementeret denne webadresse som et applink.

Mistede appkonverteringer for Android beregnes ved at tage højde for antallet af klik fra dybe links i annoncekampagner, antallet af personer, der har installeret appen, og forbedringer af konverteringsraten på grund af dybe links.

Du kan også validere webadresser ved hjælp af linket "Tjek i valideringsværktøjet til dybe links.

Fanen med webadresser uden dybe links til iOS

I denne tabel kan du se alle de webadresser, du bør implementere som universelle links i dine iOS-apps. For hver enkelt webadresse kan du se de mobilklik, mobilomkostninger og konverteringer, der tilskrives denne webadresse, og frem for alt de konverteringer, som du kunne have opnået (mistede konverteringer), hvis du havde implementeret denne webadresse som et universelt link.

Mistede appkonverteringer for iOS beregnes ved at tage højde for antallet af klik, der kommer fra webadresser uden dybe links i annoncekampagner, forbedringer af konverteringsraten på grund af dybe links og modellerede installationsdata.

Fanen med webadresser med dybe links

I denne tabel kan du se alle de webadresser, der allerede er implementeret som dybe links i dine apps. For hver enkelt webadresse kan du se de mobilklik, mobilomkostninger og mobilkonverteringer, der tilskrives denne webadresse.

Prioriter de mest effektive webadresser

Du kan se de mest effektive webadresser, du bør implementere, f.eks. de 10 vigtigste eller de 20 vigtigste, ved at klikke på kolonneetiketten "Mistede konverteringer" i tabellen. Dette sorterer webadresserne fra de mest til mindst effektive. Vi anbefaler, at du først implementerer de webadresser, som har flest mistede konverteringer.

Prioriter ved hjælp af filtrering

Du kan bruge følgende filtre som en hjælp til at prioritere de mest effektive webadresser, som du bør implementere som dybe links:

• Mistede konv. (efter nedre grænse) vil filtrere alle de webadresser, der ikke har nået en nedre grænse for mistede konverteringer, du kunne have opnået.
  • Konv. (Mobil) filtrerer alle de webadresser, der ikke modtager mere end et bestemt antal konverteringer, som du vælger.

Filtrering baseret på operativsystem

Du kan filtrere dataene i værktøjet baseret på Android eller iOS. Dette giver en bedre forståelse af de mistede dybe links og muligheder for applinks og universelle links.

Når dataene er filtreret efter operativsystem, ændres de data, der vises i værktøjet, så de afspejler det valgte operativsystem.

Ændring af tidsrummet

Værktøjet henter alle webadresser fra dine aktive kvalificerede webkampagner over en valgt tidsperiode og kontrollerer derefter, om disse webadresser er implementeret som applinks eller universelle links i dine apps fra den foregående dag. Du kan ændre tidsrummet ved hjælp af tidsvælgeren øverst i værktøjet:

• Tidsrummet starter på en tidligere dato, som du vælger, men slutter altid på den foregående dag.
  • Alle webadresser i en kvalificeret webkampagne, der har genereret trafik fra en mobilenhed i det valgte tidsrum, bliver valideret.
  • De data, der vises i værktøjet, ændres, så de afspejler det nye tidsrum, der blev valgt.

Downloadfunktion

Du kan klikke på knappen "Download rapport" øverst i værktøjet for at downloade eller sende en komplet rapport, der indeholder alle de oplysninger og manglende webadresser, der vises i værktøjet.