Om tilpassede eksperimenter

Tilpassede eksperimenter giver dig mulighed for at foreslå og teste ændringer af dine søge- og displaykampagner. Du kan måle dine resultater og forstå effekten af dine ændringer, inden du anvender dem på en kampagne.

Denne artikel beskriver, hvordan tilpassede eksperimenter fungerer. Når du er klar, kan du læse Opret et tilpasset eksperiment.

Bemærk! Det ændrer ikke arbejdsgangen, hvis du bruger Google Ads API. Du vil fortsat bruge kladder og eksperimenter.

Sådan fungerer tilpassede eksperimenter

Tilpassede eksperimenter giver dig mulighed for at oprette en tilpasset eksperimentkampagne, så du kan teste, hvor effektive dine ændringer er i forhold til din oprindelige kampagne.

1. Konfigurer et tilpasset eksperiment. Når du opretter dit eksperiment, kan du angive, hvor længe det skal køre, og hvor stor en del af den oprindelige kampagnes trafik (og budget) der skal bruges.
  2. Overvåg dine tilpassede eksperimenter. Du kan overvåge eksperimentet løbende og sammenligne dets effektivitet med din oprindelige kampagne. Hvis du vil, kan du ændre datoerne for dit eksperiment for at afslutte det tidligere.
  3. Anvend dit tilpassede eksperiment. Hvis eksperimentet er mere effektivt end den oprindelige kampagne, kan du anvende det på den oprindelige kampagne (manuelt eller automatisk). Du har også mulighed for at konvertere eksperimentet til en ny kampagne med samme datointerval og budget som den oprindelige kampagne og sætte den oprindelige kampagne på pause.

Husk!

Tilpassede eksperimenter er kun tilgængelige for søge- og displaykampagner. Du kan ikke oprette tilpassede eksperimenter til app- eller Shopping-kampagner. Eksperiment med appaktiv er tilgængeligt for appkampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et nyt eksperiment med appaktiv.

Funktioner, der ikke understøttes i tilpassede eksperimenter

Tilpassede eksperimenter understøtter generelt de samme funktioner som kampagner, dog med disse undtagelser:

• Annoncetilpasning, der bruger "Målkampagne" eller "Målrettet annoncegruppe". Du kan dog oprette tilpassede eksperimenter og tildele en målkampagne eller et annoncegruppefeed, efter den er oprettet. Få oplysninger om, hvordan du opretter annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer.
  • Delte budgetter
  • Budlandskaber

Fordele

Forenklet arbejdsgang: Du kan vælge din eksperimenttype og oprette tilpassede eksperimenter hurtigere. Du kan vælge:

• Annoncevarianter: Kør tekstannoncer eller responsive søgeannoncer i dine kampagner eller for hele din konto
  • Tilpasset: Opret et eksperiment for en søge- eller displaykampagne
  • Vælg den oprindelige kampagne, rediger testvariablerne i prøvekampagnen, og kør eksperimentet.
  • Video: Test dine videoaktiver i dine videokampagner

Nemmere rapportering: Du kan arbejde med rapporter for alle dine eksperimenter fra ét sted på siden Eksperimenter. Du kan:

• Se alle eksperimenter for alle annoncevarianter i en samlet tabel, herunder eksperimenter for søge- eller displaykampagner.
  • Se alle andre metrics i en oversigtstabel, der sammenligner effektiviteten af den oprindelige kampagne med eksperimentkampagnen (slip for at holde markøren over data for at sammenligne).
  • Identificer op til 2 primære succes-metrics, og få skræddersyet rapportering.
  • Få mere præcise datoer for effektivitetssammenligning med en specifik datovælger til tilpassede eksperimenter.

Administrer eksperimenter: Naviger i kampagnestyringstabeller med oprindelige kampagner og prøvekampagner.

• Naviger i data på tværs af kampagne-, annoncegruppe- eller annoncematerialeniveauer (herunder almindelige kolonner som f.eks. ændringshistorik osv.), hvilket hjælper dig med at analysere effektiviteten dybdegående.
  • Rediger eller opdater eksperimentvariabler fra kampagnestyringstabellen.

Hvis du vil teste din søgeannoncematerialet, anbefaler vi, at du bruger annoncevarianter. Hvis du vil teste annoncemateriale til video, kan du læse Opret et videoeksperiment.

Eksempel

Anthony og hans chef overvejer at ændre buddene for kampagnen, men de vil gerne være helt sikre på, at ændringerne faktisk øger effektiviteten. Anthony opretter et nyt eksperiment med ændringer af mål-ROAS-bud og kører det i en måned. Ved månedens udgang viser resultaterne, at budændringerne har forbedret effektiviteten, og eksperimentet blev automatisk anvendt på den oprindelige kampagne.