Sobre els experiments personalitzats

Els experiments personalitzats us permeten proposar i provar canvis a les campanyes de cerca i de display. Podeu mesurar els resultats i entendre l'impacte dels canvis abans d'aplicar-los a una campanya.

Aquest article explica com funcionen els experiments personalitzats. Quan estigueu a punt, llegiu com es configura un experiment personalitzat.

Nota: si utilitzeu l'API de Google Ads, no es farà cap canvi al flux de treball. Continuareu utilitzant els esborranys i els experiments.

Com funcionen els experiments personalitzats

Els experiments personalitzats us permeten crear campanyes experimentals personalitzades per provar quin rendiment tenen els canvis en comparació amb la campanya original.

1. Configureu un experiment personalitzat. En configurar-lo, podeu especificar-ne la durada i la quantitat de trànsit (i de pressupost) de la campanya original que voleu que utilitzi.
  2. Superviseu els experiments personalitzats. Mentre l'experiment s'estigui executant, podeu supervisar-ne el rendiment i comparar-lo amb el de la campanya original. Si voleu, podeu canviar les dates de l'experiment perquè acabi abans.
  3. Apliqueu el vostre experiment personalitzat. Si el rendiment de l'experiment és millor que el de la campanya original, podeu aplicar-lo a la campanya original (de manera manual o automàtica). També teniu l'opció de convertir l'experiment en una campanya nova amb les mateixes dates i el mateix pressupost que la campanya original i posar la campanya original en pausa.

Recordatori

Els experiments personalitzats només estan disponibles per a les campanyes de cerca i de display. No podeu crear experiments personalitzats per a campanyes d'aplicacions o de compres. L'experiment de recurs d'aplicació està disponible per a les campanyes d'aplicacions. Obteniu informació sobre com podeu crear un experiment de recurs d'aplicació.

Funcions que els experiments personalitzats no admeten

En general, els experiments personalitzats admeten les mateixes funcions que les campanyes, tret d'aquestes excepcions:

• Personalitzadors d'anuncis que utilitzen l'atribut "Campanya objectiu" o "Grup d'anuncis objectiu". Ara bé, podeu crear experiments personalitzats i assignar un feed objectiu a la campanya o a un grup d'anuncis després de crear-lo. Obteniu informació sobre com es poden crear personalitzadors d'anuncis per a anuncis de cerca responsius.
  • Pressupostos compartits.
  • Panorames d'ofertes

Avantatges

Flux de treball simplificat: podeu seleccionar el tipus d'experiment i crear experiments personalitzats en menys passos. Podeu triar:

• Variacions d'anunci: publiqueu anuncis de text o anuncis de cerca responsius a les campanyes o en tot el compte.
  • Personalitzat: creeu un experiment de la cerca o de display.
  • Seleccioneu la campanya original, modifiqueu les variables de prova a la campanya de prova i executeu l'experiment.
  • Vídeo: proveu els recursos de vídeo a les campanyes de vídeo.

Informes més fàcils: podeu crear informes de tots els experiments des d'un sol lloc a la pàgina Experiments. Podeu:

• Veure en una sola taula tots els experiments de variació d'anunci, inclosos els experiments de la cerca i de display.
  • Veure la resta de mètriques en una taula de resum que compara el rendiment de la campanya original i el de l'experimental (ja no cal passar el cursor per sobre per comparar les estadístiques).
  • Identificar fins a dues mètriques d'èxit principals i obtenir-ne informes personalitzats.
  • Veure dates de comparació de rendiment més clares, amb un selector de dates específic per als experiments personalitzats.

Gestió dels experiments: navegueu per les taules de gestió de campanyes de les campanyes originals i de prova.

• Navegueu per les dades als nivells de campanya, grup d'anuncis o creativitat (incloses les columnes normals com ara l'historial de canvis, etc.) que us ajuden a avaluar amb profunditat les variacions de rendiment.
  • Editeu o actualitzeu les variables de l'experiment des de la taula de gestió de campanyes.

Si voleu provar la creativitat del vostre anunci de cerca, us recomanem que utilitzeu variacions d'anunci. Per provar les creativitats de vídeo, llegiu Crear un experiment de vídeo.

Exemple

L'Antoni i el seu cap es plantegen canviar les ofertes de la campanya, però volen assegurar-se que aquests canvis en milloraran el rendiment. Aleshores l'Antoni crea un experiment amb els canvis d'oferta de ROAS objectiu i el publica durant un mes. A final de mes, els resultats mostren que els canvis en les ofertes milloren el rendiment i l'experiment s'ha aplicat automàticament a la campanya original.