Brug optimeret målretning

Optimeret målretning giver din kampagne fleksibilitet til at undersøge, hvilke kunder der med størst sandsynlighed vil konvertere inden for dine kampagnemål. Når du bruger optimeret målretning, kan du eventuelt angive målretningssignaler såsom søgeord eller målgruppesegmenter. Disse signaler bruges som udgangspunkt for vores system til at finde de mest effektive kriterier til visning af dine annoncer.

Optimeret målretning kan reducere eller stoppe visningen af annoncer på baggrund af dine signaler, hvis funktionen finder trafik med bedre effektivitet andre steder.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger og gennemgår effektiviteten til optimeret målretning i Display- og videokampagner.

Før du begynder

Brandsikkerhed

Optimeret målretning respekterer dine eksisterende indstillinger for brandsikkerhed (f.eks. indholdsekskluderinger). Du behøver ikke at foretage yderligere ændringer af dine indstillinger for brandsikkerhed, når du bruger optimeret målretning.

Budstrategier

• Hvis du har fokus på at generere websitetrafik, kan du overveje at bruge optimeret målretning sammen med Maksimér antal konverteringer og bruge websitebesøg som konverteringstype.
  • Hvis du har fokus på konverteringer, kan du overveje at bruge Maksimér antal konverteringer eller Mål-CPA sammen med optimeret målretning. Disse budstrategier anbefales til optimeret målretning, fordi de bruger dine konverteringsdata til at opnå de mest værdifulde resultater for din kampagne.

Kampagneeffektivitet

Med optimeret målretning skal du bruge tid på at lære og finde målgruppesegmenter, hvor der er større sandsynlighed for en konvertering.

• For nye kampagner skal du vente, indtil kampagnen har mindst 50 konverteringer eller har været aktiv i mindst 2 uger, før du evaluerer effektiviteten.
  • Hvad allerede oprettede kampagner angår, skal du vente mindst 2 uger med at evaluere effektiviteten.
Brug funktionen målgruppeindsigt på siden Indsigt til at få større viden om de unikke egenskaber ved de brugere, der i kraft af optimeret målretning har vist sig at generere størst effektivitet. Målgruppeindsigt gør optimeret målretning mere gennemskuelig ved at fremhæve de mest effektive Google-målgruppesegmenter. Dette hjælper dig med at få indblik i, hvem dine kunder er, i og med at du kan se unikke kendetegn, interesser og adfærd for de grupper af brugere, der får vist dine annoncer og foretager en konvertering. Få flere oplysninger om målgruppeindsigt

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Skift optimerede målretningsindstillinger

Bemærk! Optimeret målretning er kun tilgængelig for Demand Gen-kampagner, videokampagner med handling (VAC, Video Action Campaign) og displaykampagner. Optimeret målretning er altid aktiveret for Performance Max-kampagner og brandkampagner bruger målgruppeudvidelse.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Vælg den kampagne, annoncegruppen tilhører, på filterbjælken.
  5. Vælg derefter den annoncegruppe, du vil justere målretning for.
  6. Klik på fanen "Indstillinger".
    • Du kan også klikke på tandhjulsikonet Google Ads | gear [Icon] ud for den valgte annoncegruppe i tabellen for at åbne panelet Indstillinger.
  7. Udvid sektionen "Optimeret målretning".
  8. Markér afkrydsningsfeltet for at slå optimeret målretning til eller fra.
  9. Klik på Gem.

Gennemgå effektiviteten for kampagner, der bruger optimeret målretning

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. I statistiktabellen "Målgruppesegmenter" eller "Demografi" skal du klikke på Vis tabel for at udvide og derefter rulle ned, indtil du finder en række med navnet "I alt: Udvidelse og optimeret målretning".

Når du gennemgår effektiviteten, skal du være opmærksom på, at optimeret målretning udvider rækkevidden til personer, som ellers ikke ville have set dine annoncer. De konverteringer, du opnår via optimeret målretning, er med andre ord ekstra konverteringer, som du ellers ikke ville have opnået.

Den gennemsnitlige pris pr. handling (CPA, cost-per-action) kan svinge i starten. Med tiden registrerer optimeret målretning, hvilken målretningsindstilling der er mest effektiv for dig, og rækkevidden optimeres til en mere stabil gennemsnitlig CPA, så du kan opnå så mange konverteringer som muligt.

Hvis dine annoncegrupper har forskellige typer målretning, kan du på baggrund af annoncegruppeeffektviteten se klik, eksponeringer og konverteringer for hver enkelt annoncegruppe.

Relateret link