Utilitzar la segmentació optimitzada

La segmentació optimitzada atorga flexibilitat a la vostra campanya per explorar quins clients és més probable que facin conversions segons els objectius de la campanya. Si utilitzeu la segmentació optimitzada, podeu proporcionar senyals de segmentació de manera opcional, com ara paraules clau o segments de públics. El nostre sistema fa servir aquests senyals com a punt de partida per trobar els criteris que ofereixen un millor rendiment per difondre els vostres anuncis.

La segmentació optimitzada pot reduir o aturar la difusió dels anuncis segons els senyals que heu proporcionat si detecta que hi ha trànsit amb un millor rendiment en altres llocs.

Aquest article explica com podeu utilitzar i revisar el rendiment per a la segmentació optimitzada a les campanyes de display i de vídeo.

Abans de començar

Seguretat de marca

La segmentació optimitzada respecta la configuració de seguretat de marca (com ara les exclusions de contingut) existent. No cal que feu cap canvi addicional a la configuració de seguretat de marca quan utilitzeu la segmentació optimitzada.

Estratègies d'ofertes

• Si us centreu a generar trànsit al lloc web, us recomanem que feu servir la segmentació optimitzada amb la maximització de conversions i que utilitzeu les visites al lloc web com a tipus de conversió.
  • Si us centreu a generar conversions, us recomanem que feu servir la maximització de conversions o el CPA objectiu amb la segmentació optimitzada. Aquestes estratègies d'ofertes són les que es recomanen per a la segmentació optimitzada, ja que utilitzen les dades de conversió perquè tragueu el màxim profit de la vostra campanya.

Rendiment de la campanya

La segmentació optimitzada necessita temps per aprendre i per trobar els segments de públic amb més probabilitats de fer conversions.

• Per avaluar el rendiment de les campanyes noves, espereu fins que s'hagin produït com a mínim 50 conversions o fins que hagin estat actives durant almenys dues setmanes.
  • Per avaluar el rendiment de les campanyes existents, espereu un mínim de dues setmanes.
Utilitzeu les estadístiques de públic de la pàgina Estadístiques per entendre millor les característiques úniques dels usuaris que la segmentació optimitzada ha trobat per millorar el rendiment. Les estadístiques de públic augmenten la transparència de la segmentació optimitzada, ja que destaquen els segments de públic de Google principals que tenen un bon rendiment. Això us ajuda a entendre qui són els vostres clients, ja que es mostren les característiques, els interessos i els comportaments únics dels grups d'usuaris que veuen els vostres anuncis i fan una conversió. Més informació sobre les estadístiques de públic

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Canviar la configuració de segmentació optimitzada

Nota: la segmentació optimitzada només està disponible per a les campanyes de generació de demanda, d'acció de vídeo (VAC) i de display. La segmentació optimitzada sempre està activada per a les campanyes Màxim rendiment, i les campanyes de marca utilitzen l'expansió del públic.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. A la barra de filtres, seleccioneu la campanya a la qual pertany el grup d'anuncis.
  5. Seleccioneu el grup d'anuncis del qual voleu ajustar la segmentació.
  6. Feu clic a la pestanya "Configuració".
    • També podeu fer clic a la icona d'engranatge Google Ads | gear [Icon] que hi ha al costat del grup d'anuncis seleccionat a la taula per obrir el tauler de configuració.
  7. Desplegueu la secció "Segmentació optimitzada".
  8. Feu servir la casella de selecció per activar o desactivar la segmentació optimitzada.
  9. Fes clic a Desa.

Revisar el rendiment de les campanyes que utilitzen la segmentació optimitzada

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. A la taula d'estadístiques "Segments de públic" o "Dades demogràfiques", feu clic a Mostra la taula per desplegar-la i, tot seguit, desplaceu-vos cap avall fins que trobeu una fila anomenada "Total: expansió i segmentació optimitzada".

A l'hora de revisar el rendiment, tingueu present que la segmentació optimitzada amplia l'abast a persones que, altrament, no haurien vist els vostres anuncis. Les conversions aconseguides amb la segmentació optimitzada són conversions addicionals que no hauríeu obtingut d'una altra manera.

El vostre cost per acció (CPA) mitjà inicial pot fluctuar. Amb el temps, la segmentació optimitzada aprendrà quina segmentació us funciona millor i optimitzarà el vostre abast a un CPA mitjà més coherent per generar el màxim de conversions possibles.

Si els vostres grups d'anuncis tenen tipus de segmentació diferents, podreu comparar els clics, les impressions i les conversions de cada grup d'anuncis quan en consulteu el rendiment.

Enllaç relacionat