Om videokampagnemål

Videokampagner for produkt- og brandovervejelse viser nu annoncer på både YouTube-video- og YouTube-søgenetværket, hvilket hjælper dig med at øge din rækkevidde og nå ud til potentielle kunder.

Når du opretter en videokampagne i Google Ads, skal du først vælge et kampagnemål. Et kampagnemål er det primære mål, du vil opnå med din kampagne, f.eks. øget salg eller mere trafik på dit website.

I denne artikel kan du læse om videokampagnemål og om, hvordan de afgør, hvilke kampagneundertyper, annonceformater, annoncenetværk og budstrategier, som du har adgang til, når du opretter kampagnen.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Videokampagnemål

Når du opretter din kampagne, kan du vælge mellem et af disse mål:

En illustration af videokampagnemål i Google Ads.

Hvis du ikke har et mål i tankerne, kan du også vælge "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål". Få flere oplysninger om kampagnemål

Undertyper af videokampagner

Når du har valgt et mål, kan du vælge en kampagneundertype. Kampagneundertypen angiver, hvordan du vil nå ud til folk, hvor kampagnen kører, og hvilke annonceformater der kan bruges i kampagnen.

Salg/kundeemner/websitetrafik

• Øg antallet af konverteringer: Øg antallet af interaktioner, og få flere relevante konverteringer på dit website. Kaldes også Videokampagner med handling.

Produkt- og brandovervejelse

• Få visninger: Knyt brugerne til dit brand ved hjælp af annoncer, der er designet til at generere interaktion og engagement.
  • Annonceserie: Fortæl om dit produkt eller dit brand ved at vise en serie af annoncer i den rækkefølge, du angiver, til individuelle seere.

Brandbevidsthed og rækkevidde

Tilgængelige annoncenetværk og annonceformater for videokampagner

Det kampagnemål og den kampagneundertype, du vælger, afgør, hvilke annoncenetværk dine annoncer kan blive vist på, og hvilke annonceformater du kan bruge i kampagnen.

Annoncenetværk

Annoncenetværk er steder, hvor dine annoncer kan blive vist. Videoannoncer kan vises følgende steder:

YouTube Videos icon Video partners on Display Network icon Google TV icon
YouTube Videopartnere på
Displaynetværket
Google TV

Annonceformater

Annonceformater afgør, hvordan dine annoncer ser ud, og hvordan de "opfører sig" over for de personer, der ser dem. Få flere oplysninger om videoannonceformater.

Skippable in-stream icon Non-skippable in-stream icon Bumper icon Video discovery icon Outstream icon
Instream-annonce, der kan springes over Instream-annonce, der ikke kan springes over Bumper InFeed-videoannonce Outstream

Sammenlign mål

Udvid en af nedenstående sektioner for at se de kampagneundertyper, annoncenetværk, annonceformater og budstrategier, der er tilgængelige for hvert mål.

Salg/kundeemner/websitetrafik

Øg antallet af konverteringer

Tv-kanaler

YouTube Videos icon Video partners on Display Network icon

(Alle netværk er valgt automatisk).

Annonceformater Skippable in-stream icon
Budstrategier

Angiv bud for pris pr. konvertering (mål-CPA)

Angiv automatisk bud med det formål at sikre dig så mange konverteringer som muligt via din kampagne med maksimal udnyttelse af dit budget (Maksimér antallet af konverteringer)

Produkt- og brandovervejelse

Generér visninger (tidligere "Påvirk kundeovervejelser")

Tv-kanaler

YouTube Videos icon Video partners on Display Network icon

YouTube- og YouTube-videopartnere vælges automatisk.

Annonceformater Skippable in-stream icon Video discovery icon
Budstrategier Angiv bud på videovisninger eller interaktioner med din video (maks. CPV)

Annonceserie

Tv-kanaler

YouTube Videos icon

(YouTube er valgt automatisk).

Annonceformater Skippable in-stream iconNon-skippable in-stream iconVideo discovery icon
Budstrategier

Angiv bud for pris pr. tusinde eksponeringer (mål-CPM)

Angiv bud på videovisninger eller interaktioner med din video (maks. CPV)

Brandbevidsthed og rækkevidde

Kampagner af typen "Video – rækkevidde"

Tv-kanaler

YouTube Videos iconGoogle TV icon

(YouTube og Google TV vælges automatisk).

YouTube Videos icon

(YouTube er valgt automatisk).

Annonceformater "Effektiv rækkevidde"

Skippable in-stream iconBumper icon
"Instream-annonce, der ikke kan springes over"

Non-skippable in-stream icon

"Målfrekvens"

Skippable in-stream iconNon-skippable in-stream iconBumper icon

Budstrategier Angiv bud for pris pr. tusinde eksponeringer (mål-CPM)

Annonceserie

Tv-kanaler

YouTube Videos icon

(YouTube er valgt automatisk).

Annonceformater Skippable in-stream iconNon-skippable in-stream iconVideo discovery icon
Budstrategier

Angiv bud for pris pr. tusinde eksponeringer (mål-CPM)

Angiv bud på videovisninger eller interaktioner med din video (maks. CPV)